Avantgarde is back! Adica ` Alina viseaza` din nou !


Simbata  seara,  intr un  club din zona Portului trupa Avantgarde s a dat in spectacol si a dat spectacol! Formatia galateana a devenit cunoscuta acum ceva ani, mai exact in 2003 , cind piesa  lor ` Alina viseaza` a spart topurile si  a  cistigat trofeul la sectiunea “creatie” la festivalul Mamaia. La citiva ani de la acea performanta , baietii de la trupa galateana au sustinut  o conferinta de presa in care si au prezentat planurile precum si noul album denumit ` Nu renunta` la care au  muncit un an si jumatate.   Iar  seara au cintat intr un club galatean binecunoscut unde au incins atmosfera si au smuls ropote de plauze, adica au demonstrat ca pot in continuare sa dea spectacol..   Formatia reuneste forte noi , ca sa ma exprim mai plastic,  componenta fiind diferita de cea de acum 5 ani , mai exact Adrian Nour – solist, Razvan Dragus – clape, Dan Galateanu – tobe, Ciprian Dinca – bass, Cristi Vasoi – chitara, Ramon Pal – clape. Magda CONDOS

3 thoughts on “Avantgarde is back! Adica ` Alina viseaza` din nou !

  1. Cîtă vreme presa românească e dominată de zvoneri şi răspîndaci , slabe speranţe ca publicul să poată aprecia şi un alt tip de discurs.
    In ultimii doi-trei ani, paginile ziarelor au fost invadate de mercenari şi de propagandişti pentru care bunul-simţ şi raţiunea nu mai au de mult nici o valoare. Experţi în răstălmăcirea principiilor în numele cărora (vezi, Doamne!) vorbesc, aceşti „diriguitori ai opiniei publice“ nu au alt scop decît manipularea vinovată a realităţii.
    Campioana absoluta ai propagandei de partid, livrată vulgului sub titulatura pretenţioasă de articol de ziar, este CONDOS MAGDA.
    CONDOS MAGDA face parte din rindul „jurnaliştilor“ improvizaţi, a căror unică menire este împroşcarea cu noroi a adversarilor politici ai conducătorului suprem, ridicindu-se la performanţele de servilism pervers si obscen (la fel ca si viata ei de zi cu zi).
    Săptămînă de săptămînă, sub semnătura ei, ni se oferă invective în locul ideilor şi metaforelor şchioape pe post de argumente.
    Iată, pe scurt, doar cîteva situaţii care mă determină să pun sub semnul întrebării acest puroi urit mirositor chiar imputit din presa galateana ( Condos Magda de tine e vorba!), puroi ce peroreaza in numele Sindicatului Solidaritatea Tiber, facind pe cavalerul apocalipsei.
    Trebuie sa reactionam vehement faţă de „clămpăneala vulgară, invectiva neruşinată şi fuga de idee“ a acestei ibovnice a securitatii.
    Saptamana de saptamana, nu livrati decat rezultatele unei obsesii periculoase pe care ati dezvoltat-o si care devine ingrijoratoare pentru spatiul public galatean; saptamana de saptamana, isi dau mana ura si resentimentele impotriva anumitor persoane.
    Cateodata, citind forumul acestei pirtotine mi se pare ca nu mai e mult pana se va pune mana pe topoare.
    Ce nu realizati dumneavoastra, doamna CONDOS MAGDA (pentru ca inteligenta si talentul nu se pot cumpara) este ca, cu acest tip de discurs, nu puteti avea nici un fel de impact.
    Cei care va aproba sunt deja impactati (independent) de propria ura dezvoltata cam pe aceleasi baze cu cea a dumneavoastra; anii vor trece iar din prestatia dumneavoastra publica vor ramane doar aceste infierari (si mediocru si analfabete scrise, pe deasupra) impotriva unor oameni care au cu adevarat valoare.
    Valoarea dumneavoastra unde e???
    Rusine CONDOS MAGDA, rusine, rusine si nesimtire de tarnoata.

  2. -“anii vor trece……”chiar asa si combinatul va deveni “A fost odata ca nici odata la Galati un combinat….” si sa va vad pe voi TRADATORii Combinatului nemernicii de la Siderurgistul/Fss ce ve-ti raspunde opiniei publice.Imi provoci sila tradatorule.

Leave a comment