Tupeu de liberal galatean. Marca Marius Stan.Sau despre fratia intereselor


Marius Stan este consiilier local PNL si aspirant la fotoliul de primar al Galatiului .Este drept ca in calitate de consilier local nu s a remarcat prin promovarea vreunui proiect de hotarire de Consiliu Local, desi anul trecut stimabilul anunta ca va propune infiintarea nu stiu carei fundatii sportive . Dar  la fel de drept este ca stimabilu lSstan s a dovedit un mare ipocrit cind la sedintac de joi a Consiliului Local a facut pe indignatul ca liberalii, cit si ceilalti consilieri, nu au primt la timp salariile sefilor de pe la societatile Consiliului Local, motiv pentru care au decis parasirea sedintei. Daca as fi venit de pe alta lume as fi aplaudat marele discurs al lui  Marius Stan, care pun pariu ca a prostit pe multa lume. Pentru ca nu imi explic cum domnul liberal nu stie ceea ceea ce  eu am scris, si anume ca salariul directorului tehnic de la Apaterm, liberalul Mircea Ispas, este mai mare decit al directorului general al societatii, pesedistul George Cubasa, si ca cistigurile sefilor de la Apaterm pot fi considerate nesimtite daca ma gindesc ca societatea merge in pierdere. Sa trecem la Administratia Pietelor  unde sotia liberalului Vasile Pirlog, ocupa de ani de zile un post de director iar mai nou, la presiunea liberalilor in cadrul societatii s a infiintat un post caldut de director programe,  gurile rele spunind ca cel care a fost desemnati de liberali pentru a l ocupa are o legatura de rudenie cu seful liberalilor galateni,  Mihai Manoliu. Dar sa nu credeti ca fotoliile caldute pe care liberalii le au in conducerea diferitelor societati se opresc aici. La Zona Libera postul de director este ocupat de liberala Angela Ivan iar gurile rele spun ca director economic ar fi sora liberalului Vasile Pirlog in timp ce fosta sotie a viceprimarului liberal Cristea ocupa si ea de ani de ani un post de sef de serviciu bine platit. Nu inteleg cum domnul Marius Stan nu stia aceste lucruri si de ce deodata a avut o revelatie legata de necesitatea analizarii salariilor sefilor societatilor respective.  Dar pentru ca fratia intereselor in ceea ce priveste numirea in functii de conducere la nivelul societatilor locale poarta marca PSD-PNL- PC, pedelistii fiind scosi de la ciolan in administratia publica locala si judeteana,  dar unii din ei fiind recompensati cu posturi de conducere in institutiile statului, este foarte jalnic sa asisti la o mascarada de sedinta . Unde s a potrivit al naibii de bine zicala ~` Hotul striga hotii“. Magfa CONDOS

3 thoughts on “Tupeu de liberal galatean. Marca Marius Stan.Sau despre fratia intereselor

  1. Saracul Marius Stan nici nu stie sau poate va afla ca soferul Manoliu tanjeste si el la fotoliul de primar si mai tot mereu il baga la inaintare pe bietul fotbalist sa dea cu piciorul intr-o minge umpluta cu pietre.

    • Se pare ca e foarte greu sa spuneti ca noul director adjunct de la piata este finul lui Manoliu si a avut anul trecut un salariu de peste 7000 lei/luna mai mare decat directorul general!
      Sa-mi traiasca finul!

  2. Si din pacate Marius Stan va fi in curand sapat de javrele de langa el, fiindca a lovit in buzunarul lor, ceea ce nu se admite in politica.

Leave a comment