Lucian Bute, spectator la lansarea ALDE Galati


Sala Sporturilor a gazduit 3000 de membri sau simpatizanti ai ALDE Galati , care au venit simbata dupa amiaza sa asiste la lansarea candidatilor partidului la Primaria Galati si la posturile de consilieri locali si judeteni.  Maestri de ceremonii au fost senatorul Eugen Durbaca  ( fost PC)  si Cristian Dima ( fost PLR) , cei doi care conduc ALDE Galati si care i-au intimpinat pe oaspetii veniti de la Bucuresti pentru acest eveniment.  Si anume cei doi copresedinti ai ALDE, Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului.alde6 Senzatie a facut prezenta boxerului Lucian Bute , aldedima14originar din comuna Pechea, campion mondial la box si care a asistat la ceremonie din rindul participantilor  . Pe scena au mai fost prezenti , in afara  ” greilor ” partidului, candidatii la Consiliul Local si Judetean si la primariile din judet , Eugen Durbaca fiind cel care va candida pentru Primaria Galati. Pe scena s au aflat atit actuali consilieri locali sau judeteni ai ALDE, cum ar fi Eugen Gavan, Vali Viorel Sandu, Florin Gasparotti, Gheorghe Bugeac, dar si directoarea Transurb, Genica Totolici, cea care este si presedinta organizatiei judetene ALDE a femeilor. . Copresedintelele ALDE Galati, Cristian Dima ,aldedima12 a multumit conducerii partidului pentru prezenta cit si celor 3000 de participanti la  eveniment pentru sustinerea si implicarea de care au dat dovada.Cristian Dima,dimalansare care candideaza pe pozitia 2 la Consiliul Local cit si la Consiliul Judetean,  a reiterat faptul ca partidul va demonstra ca este o forta in urma scorului care va fi obtinut la alegeri si a spus ca dezvoltarea mediului privat , inclusiv incurajarea intreprinzatorilor , reprezinta una din  prioritati pentru un partid care are valente liberale. Cristian Dima a vorbit si de necesitatea atragerii de investitori, de rezolvarea unor probleme cu care se confrunta orasul, de necesitatea valorificarii potentialului Dunarii , de crearea de parcari supraterane.  .

Ce doreste Eugen Durbaca

. Eugen Durbaca a spus ca va avea o campanie fara atacuri si crede ca orasul are nevoie de cineva cu experienta care stie sa lucreze eficient si care cunoaste realitatile dar si problemele orasului.Eugen Durbaca a atras atentia  despre necesitatea infiintarii locurilor de munca, modernizarea spitalelor și aducerea la Galați,  din alte centre medicale din țară  a unor medici  de renume care să consulte pacienții care nu au resurse financiare  pentru a pleca la spitalele din țară, înființarea de centre pentru bătrâni și de servicii sociale la domiciliu pentru aceștia, strângerea câinilor fără stăpân de pe străzi și cazarea lor în padocuri amenajate în afara orașului, reabilitarea sistemului de termoficare, asigurarea curățeniei în oraș, amenajarea de noi locuri de agrement, . De asemenea Durbaca a vorbit de  modernizarea și dezvoltarea transportului pe Dunare, prin reînființarea curselor de călători pe Dunăre, pe rutele Galați-Brăila și Galați-Tulcea ,  afirmind ca schimbarea înseamnă să îi oferi omului, indiferent de vârstă, posibilitatea de a lucra . de a câștiga suficient pentru el și familia lui .

” . Galațiul trebuie să se modernizeze, să crească și să-și pornească „motoarele”!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca la Galati ALDE are un candidat foarte puternic în persoana lui Durbacă.. “Cred că ați început să vă dați seama că experiența contează și lipsa de experiență contează.  Sunt convins că domnul Durbaca  are atât de multă experienţă și nu trebuie eu să îi dau sfaturi. ”, a declarat Calin Popescu Tariceanu. Acum nu pot spune ca lansarea nu a fost una impresionanta, dar acest lucru nu este de ajuns in cazul oricarei manifestari de acest fel , rezultatele urmind sa vorbeasca, adica daca Alde Galati va avea un cuvint greu de spus in politica galateana , tinind cont ca va trebui sa se luote cu MPM ul , partidul fostului presedinte Traian Basescu,  PSD care detine presedintia CJ ului , PNL , UNPR al carui membru de partid este primar, si anume Marius Stan , PSOR condus de Iulian Arama . Iar din toata aceasta competitie se va vedea daca galateniii vor tineri noi, oameni cu experienta sau primari independenti, fiind si doi astfel de candidati . .Magda CONDOS- acest text e un pamflet si trebuie tratat ca atare

Advertisements

One thought on “Lucian Bute, spectator la lansarea ALDE Galati

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s