Ajutor pentru familiile nevoiase


Circa 700 de persoane şi familii cu posibilitati materiale reduse vor primi pachete cu alimente şi dulciuri pentru  a petrece sarbatorile de Paşti, din partea Primăriei Galaţi.
„De sărbători, ne gândim întotdeauna la cei cu posibilităţi materiale reduse. Pe lângă tichetele sociale de Paşti, pe care, anul acesta, le vor primi peste 2.300 de familii şi persoane aflate în dificultate, avem grijă şi de oamenii pe care îi asistăm prin Cantina de Ajutor Social. Aceştia vor primi produse alimentare pentru masa de Paşti şi dulciuri pentru copii”, a afirmat primarul municipiului Galaţi, Marius Stan.
Pachetele de Paşti pentru persoanele asistate de Cantina de Ajutor Social a Primăriei ,, si care sunt distribuite de catre angajatii acestei institutii conduse de Picu Apostol Roman, conţin carne de porc şi pui, produse din carne, drob, legume şi zarzavaturi, conserve din legume, ulei, zahăr, făină, orez, ouă, cozonaci, ouă şi iepuraşi din ciocolată, ciocolată şi sucuri.Alimentele şi dulciurile au fost impartote distribuite persoanelor asistate pe 28 aprilie la Cantina de Ajutor Social din strada Dogăriei nr. 26 A.Ca si in anii trecuti , se pare ca au fost cazuri in care unii dintre asistati nu erau chiar foarte saraci, acesria venibd cu taxiul sau masini scumpe pentru a primi ajutorul dat din partea statului M. C

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s