Liberalul Nicusor Ciumacenco , lansat oficial pentru Primarie


candidaturi

 

 

Daca acum 4 ani candidatura lui Nicusor Ciumacenco la Primaria Galati nu i a adus acestuia noroc in calitate de aspirant independent la fotoliul de primar, dupa ce si a dat demisia din PSD,  avind ca adversar cel mai redutabil candidatul USL,  peste 2 luni vom afla daca lui Nicusor Ciumacenco ii va suride de data aceasta norocul la alegerile locale. Practic, dupa ce si a elaborat un proiect program pe care l a postat pe facebook , pentru a fi consultat de catre cei interesati, desi trebuie sa marturisesc ca eu personal nu sunt de acord cu citeva masuri , Nicusor Ciumacenco si a prezentat recent, la Teatrul Muzical Galati, echipa de consilieri locali cu care speră sa ciştige Primaria si Consiliul Local. Pe primul loc pe lista de consilieri locali se afla chiar acesta , care candideaza atit la fotoliul de primar , secondat de George Stinga, unul din liberalii apropiati ai lui Victor Paul Dobre. . Si presedintele PNL Galati, deputatul VIctor Paul Dobre, a prezentat la rindul sau echipa de consilieri judeteni desemnati de partid, printre care se afla Ion Stefan ( fost PDL)  precum si Tania Bogdan ( veche liberala)
Candidatul liberalilor pentru fotoliul de primar al Galaţiului, Nicuşor Ciumacenco ( provenit de la PDL), şi echipa sa pentru Consiliul Local şi-au depus, marți, 12 aprilie, oficial candidaturile la Biroul Electoral Municipal (BEM) care este situat la sediul Sălii Sporturilor. . Judecatorul Diana Mihaela Oancea, preşedintele Biroului Electoral Municipal, a spus ca  liberalii au spart „gheaţa”, fiind primii candidati  care au  intrat  oficial în bătălia electorală. Ciumacenco a declarat ca lista elaborata ar fi una echilibrata, desi mi ar fi placut sa vad reprezentante ale sexului frumnos pe locuri eligibile si pe una din primele pozitii. dar asta nu o decid eu.   ” Este posibil să existe  şi oameni care vor comenta in cazul unor nume  dar cred că avem  o listă bună care are  oameni care nu au mai făcut politică, cei mai multi.  Cred că, pe data de  6 iunie, PNL va fi cel mai puternic partid din Galaţi şi, pentru prima dată în ultimii 26 de ani, vom putea face lucrurile bine pentru oras şi aduce normalitatea în oraş”, a declarat Nicuşor Ciumacenco. Pe unul din locurile eligibile s-a situat un reprezentant al societatii civile,  Ion Cordoneanu,  care este profesor de filosofie în cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”, care are 41 de ani.. Daca optimismul lui Ciumacenco care este sigur ca va cistiga Primaria va deveni o realitate, o vem vedea pe data de 6 iunie. Si asta deoarece lupta pentru Primarie se dovvedeste a fi una apriga , asa cum nu a mai fost de multi ani.Magda CONDOS

Advertisements

One thought on “Liberalul Nicusor Ciumacenco , lansat oficial pentru Primarie

  1. Felicitari! Ideii foarte bune pentru GaLati . O echipa puternica in care toata baza o avem la voi . Succes pentru demersurile facute si curajul de a intra in aceasta batalie .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s