Tarcurile. Solutia candidatului PNL Galati, Nicusor Ciumacenco


Problema ciinilor comunitari care pot fi vazuti mai ales unele zone ale orasului , si aici vorbesc in special de haitele care reprezinta un pericol pentru cei care trec prin zonele respective,CIIINI are o solutie in viziunea candidatului la Primaria Galati din partea PNL, Nicusor Ciumacenco. Nu stiu cit de inspirata este aceasta solutie , in conditiile in care problema maidanezilor nu a fost rezolvata pina acum de catre cei responsabili din motive unele greu de inteles ,  si aici ma refer in principal la Ecosal,  dar ea reprezinta totusi un subiect care poate fi dezbatut , o solutie definitiva nefiind inca batuta in cuie. . Astfel, Cristi Gisca, vicepresedinte PNL Galati si membru in echipa lui Nicusor Ciumacenco, a spus ca solutia propusa de candidatul PNL la Primaria Galati o reprezinta  amenajarea de catre Primarie a unor tarcuri in zona  blocurilor unde locatarii trebuie sa isi asume obligatia de a avea grija de animale si de a le hrani daca vor ca maidanezii pe care ii cresteau pina acum si ii hraneau sa nu fie ridicati de hingheri.. De asemenea paralel se va merge cu sterilizarea maidanezilor aflati pe strazi, si care nu sunt in numar putin la ora actuala, ci depasesc 16000 si cu aplicarea de amenzui celor care adopta animale si le dau drumul pe strazi si va continua stringerea ciinilor de catre Ecosal. . Acum nu stiu daca este bine ca  atunci cind dormi sa te trezesti cu latraturi de la  ciini aflati in tarc , dar este totusi o solutie care merita luata in discutie si careia i se pot aduce modificari daca este cazul. Totul este sa ai un punct de pornire pentru o problema nerezolvata de 26 de ani, ceea ce este de laudat, si despre care nu vreau sa mai aud ca se fac sondaje. Magda CONDOS

Advertisements

4 thoughts on “Tarcurile. Solutia candidatului PNL Galati, Nicusor Ciumacenco

  1. O idee mai proasta nici ca puteati avea. Cum sa va treacă asa ceva prin cap? Cum sa ma obligi ca locatar: 1. Sa accept câini in fata blocului, 2. Sa mai stau si la parter si peretii sa fie loc de pisatoare, nu mai zic de materia decalajul, 3. Sa accept purici, raie si alte, 4. Sa accept urlete, schiorlaieli etc, 5. SA IAU DE LA GURA COPILULUI SA HRĂNESC UN CÂINE SAU MAI MULTI ca la mintea voastră ma pot astepta la orice.
    Cine vrea CÂINE sa il ia in casă, dar TU, nu ma poti obliga pe mine proprietar într- un bloc de locuinte, sa suport câini in grădina.
    Ferească-ne Dumnezeu de asa ceva. Băieti, întoarceți-va de unde ati venit. Locul vostru CLAR nu e in primărie.

  2. Oameni buni, da ciumacfenoco nu a fost primar cu drept de semnatura in locul lu nicolae si nu a facut nimic , nu e ciudat cum vine iar dupa ciolan si ne zice povesti de adormit copiii!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s