“Jihadul din PSD Galati”. Cui foloseste?


Demisia senatorului PSD Gheorghe Saghiansaghian, care s-a produs ieri, nu a fost o miscare neasteptata pentru multi din cei care auzisera de ceva timp ca domnia sa doreste sa paraseasca partidul dupa ce Dan Nica a fost reales presedinte al PSD Galati. Nu surprinde nici faptul ca senatorul Saghian , care este in PSD de 22 de ani, a vorbit frumos despre fostii sai colegi socialdemocrati, avind doar critici dure de adresat doar la adresa presedintelui PSD si al unui grup de apropiati al acestuia cu care senatorul spune ca nu mai poate colabora deoarece l-ar fi dezamagit foarte tare. Dupa 22 de ani in care a colaborat cu Dan Nica, fiind omul lui de incredere care a organizat campaniile in judet, Gheorghe Saghian sustine ca si a dat seama in anul 2015 ca Dan Nica a devenit un alt om , fara cuvint dar si asupra caruia ar plana ceva acuzatii de coruptie. Senatorul nu a uitat sa il taxeze si pe presedintele CJ , Nicolae Bacalbasa, pe care il critica ca s-ar purta urit cu membrii de partid dar si pe alti apropiati ai lui Dan Nica ..

” Victima Marius Stan ” .

Senatorul Saghian vine cu o teorie absolut interesanta, si anume ca actualul primar, Marius Stan ar fi fost sabotat de membrii ai PSD , alesii locali sabotindu l tot timpul in Consiliul Local. . . “Marius Stan a fost sabotat prin voturile consilierilor locali. A promis şi «avioane», dar a făcut şi câte ceva. Tunelul şi stadionul sunt mai greu de făcut. Cred că Marius Stan a pierdut pentru că nu a ieşit si nu a vorbit  în rândul oamenilor asa cum am facut eu de atitea ori ”. Senatorul Saghian are si pentru candidatul PSD, Ionut Pucheanu,  cu care a luicrat in campanii electorale un avertisment un sfat, si anume acela sa fie foarte atent la ceea ce face Dan Nica .

. Cui foloseste? ..

Saghian  afirma ca ramine in sufletul lui socialdemocrat , partidul fiind cel care l-a facut om politic, afirmind ca a parasit PSD miercuri dimineata, unde si a depus demisia din partid.  Saghian rămâne senator independent, dar a confirmat că se va decide la ce partid să meargă înaintea alegerilor locale , având oferte din partea tuturor partidelor, inclusiv de la ALDE. Purtatorul de cuvint al PSD Galati, Claudiu Brinzan, afirma ca senatorul Saghian ar fi fost ” racolat ” de PMP si ca va fi greu de explicat de catre acesta de ce s ar fi inscris intr un partid impotriva caruia a facut campanie timp de 10 ani de zile, facind aluzie la fostul presedinte Traian Basescu, actualul presedinte al PMP. Nu stiu daca senatorul s a r fi inscris in PMP sau e doar o declaratie politica a purtatorului de cuvint al PSD , cert este ca un anumit partid politic si un anumit candidat la Primarie va avea de cistigat de pe urma acestor framintari din PS. Intrebarea este cui foloseste si unde se va inscrie senatorul independent Saghian?Magda CONDOS- acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

2 thoughts on ““Jihadul din PSD Galati”. Cui foloseste?

  1. De ce nu vorbeste si de infractiunile facute de Puchianu and company??? De ce nu vorbeste de amanta sa Dana, de ce nu vorbeste de cati bani l-au pus pe candidatul PSD la primarie sa aduca la partid…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s