Sef peste laminoare. Cu si despre Sidex


Nu stiu care au fost motivele pentru care Emil Rau, cel care a fost coordonatorul activitatii laminoarelor dijn Combinat, a primit alta sarcina de serviciu , fiind numit sef acum ceva timp la un alt departament din fostul colos siderurgic. Dar partea cea mai interesanta o reprezinta faptul ca dupa ce la Combinat au venit , dupa privatizare, pentru a ocupa diferite functii de conducere mai ales indieni sau francezi iata ca a venit rindul ca in fruntea laminoarelor sa fie numit un cetatean spaniol, care potrivit surselor mele, ar fi condus combinatul din Skopie din Polonia. Sau poate ma insel legat de functia pe care a avut-o. Nu am sa fac nicio referire la modul in care s-a impartit atributiile de conducere in cadrul laminoarelor , prietenii stiu cine si ce functie detine. Cel mai interesant lucru este faptul ca persoana care va coordona activitatea laminoarelor este Juan Pedro Jimenez Navaro. Dar despre schimbarile care au oarecare influente si nu putine, cum ar fi ascensiunea lui Bogdan Grecu , cu alta ocazie. Ca si despre alte schimbari care ar nu ar fi exclus sa aiba loc la anul, cam prin primavara.  Ca si despre cit de bine merge gura de alimentare a furnalului 5 de la o vreme . Una peste alta ii urez multa sanatate domnului fost director al UETU , domnul Chiper si cred ca pot spune ca este un om norocos. Prietenii stiu de ce. Magda CONDOS_ acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Advertisements

6 thoughts on “Sef peste laminoare. Cu si despre Sidex

 1. Voi trebuie sa intelegeti ca intr-o companie privata -Patronul poate sa-l numeasca si pe Mobuto Sese Koku in orice functie fara sa intrebe pe nimeni-!!!

 2. Iarta-ma, ai scris o jumatate de pagina si nu ai spus nimic!
  In alt vremuri te citeam cu placere, acum textele tale par scrise de o persoana neajutorata.

  Cum sa-ti trasneasca prin capsor’ sa spui ca “sursele” ti-au spus de activitatea precedenta prestata de dl Jimenez din moment ce omul are CV-ul postat la vedere pe website-ul companiei, pe LinkedIn si in alte 100 de locuri?

  Apropo, Skopje nu se afla in Polonia ci este capitala Macedoniei! 🙂
  Informatia asta ar fi trebuit sa o cunosti fara ajutorul “surselor”!

  Eu inca sper sa te faci bine. 🙂

  • Sa zicem ca anumite lucruri care par inexplicabile au o explicatie. Stiu unde are CV ul dar a fost un mic test. O zi buna. Si inca ceva asta pt completare . Sef la LBC esre domnul Fady Azzi , de cetatenie franceza care pina acum un an s a ocupat de mentenanta menrtenanta . Iar la LTG@ este domnul Mirzac Silviu. Cit despre LBR , o noua numire de la 1 februarie. Pot PAREA UNELE LUCRURI NESEMNIFICATIVE DAR NU SUNT . VIITORUL IMI VA DA DREPTATE

 3. Noutati rasuflate :))). S-au anuntat oficial schimbarile de acum o luna!!! La LTG este Liviu Epure. Tu mai ai vreo stire ca lumea sau ne pierdem timpul aiurea intrand pe blogul tau???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s