Surprize , surprize. Cu si despre Sidex


In urmă cu ceva timp  scriam un articol pe acest blog  cu titlul ” Viitor de aur ” in care subiectul era Combinatul. Nu am vrut sa dau prea multe amănunte in legatură cu ceea ce gurile rele mi au şoptit că s-ar putea  intimpla în anumite zone , şi aici mă refer şi la unele  persoane, pentru ca aşa am considerat eu că este bine dintr un anumit motiv  . Ceea ce am aflat atunci, bineinţeles lucruri care nu sunt adevărate, se vor adeveri probabil  curind . Nu mai este mult deşi personal nu imi vine să cred anumite lucruri care mi s-au spus, si asta  din anumite motive . Am ţinut să scriu aceste rinduri pentru cei care m au acuzat că scriu vrăjeli , seara, cind nu ştiu ce scriu din nu ştiu ce motive. Timpul va dovedi că am dreptate si că s ar putea sa fie surprize foarte mari.şSi cam atit. Lucruri pe lingă care negocierea CCM ului şi ce obtin sau nu sindicatele par nesemnificative. Magda CONDOS- acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Advertisements

9 thoughts on “Surprize , surprize. Cu si despre Sidex

 1. Aoleu…ai…au ramas in chiloti, ….sindicatul lui Peste prajit si administratia.Pai ce dracu’sa mai negocieze??? Cred ca pana la urma guvernul Ciolos v_a aproba salariul minim la 1 200 lei.Pe unde o sa scoateti camasa ,ca efectiv in situatia data ramaneti in chiloti. De 15 ani tot ne_ati scazut salariile ,de am ajuns toti siderugistii la salariile de necalificati,la fel ca cel care are 25-30 de ani vechime ,profesinalism,etc., inclusiv si cei 50 de tineri care au venit de curand.Emblema de necalificat ii deranjeaza pe ambele categorii de siderugisti.Vor fi discriminati toate categoriile de salariati ,inclusiv inginerii.Cred ca la pierderile din ultimi ani il vor inchide…doar daca compania nu_si va mai desfasura activitatile financiare in Paradisuri fiscala ,gen insulele Caiman atunci poate nu vor mai fi pierderi de 1 milion de dolari pe zi.Logic nu poti tine o afacere pe pierderi de 7 ani de zile…Nu stiu ce sa mai cred,dar sigur si rapid ne indreptam spre inchidere.O sa fie jale mare.

 2. s-ar putea intimpla, dar se vor adevari curind
  s-ar putea sa fie surprize foarte mari, dar nu mai este mult si timpul va dovedi că am dreptate

  In ce ai dreptate, trompetisto?

  Ai ghicit in stele viitorul combinatului, in bulele din paharul de rachiu, in zatul din fundul cesti de cafea, ai tras in bobi?

  Vei avea TU dreptate daca se va adeveri o informatie spusa de o cartita?

  Dupa sursele tale, fabrica ar fi fost deja inchisa, stimata blogarita suferinda de singuratate!
  Iti amintesti cum ii sarutai talpile lui Tiber pentru o amarata de ciorba, si ca aceleasi mesaje le scriai multi anisori in urma?

  Se pare ca ai ramas marcata de plimbarea cu vaporasul 🙂

  Si invata in plm ca virgula se pune imediat după cuvânt!

  • NU ARE SENS SA MA COBOR LA UN ASEMENEA LIMBAJ. UN MIC AMANUNT , POATE MA LUMINATI DACA SE MAI PLEACA IN PREPENSIONARI DUPA 1 IANUARIE SI DE CE NU DACA AM DREPTATE. CINE SE MAI PENSIONEAZA SI DE CE, CE MODIFICARI MAI AU LOC PRIN STRUCTURA DE CONDUCERE. CINE CU CINE SE LUPTA PT INFLUENTA SI DACA SE VA MAI AMENAJA PE LA UCC2 CEVA . CAM ATIT. SARBATORI FERICITE. iN REST SCHIMBATI PLACA CU BAUTURA CA E DEJA CAM VECHE .

 3. Un coment jalnic..Plin de insinuari si …cam atat.Daca tot sunteti asa de informata, de ce nu transmiteti toate informatiile despre ce se va intampla in Combinatul asta pe care-l iubiti atat de mult?

  • Anya, dra Magdalena, trecuta bine de prima tinerete, NU IUBESTE pe nimeni!

   Gurile rele spun ca Magdalena a fost sedusa si abandonata intr-o seara cu luna plina de un sindicalist de pe platforma 🙂

   De acolo izvorasc toate frustrarile tristutei blogarite 🙂

 4. Credc ca va inselati…Ne iubeste foarte mult pe noi “combinistii”.Se pare ca o incearca sentimente puternice, cand cineva ii sopteste la ureche doamnei inf despre combinat.Acum…Ori doamna aude din doi in doi, ori nu este atenta pentru ca din raspunsul la comentariul dvs eu nu inteleg nik.:) dar totul este din iubire..:)Sarbatori cu bine !

  • Anya, sursele de inspiratie ale drei Magdalena sunt “sindicaliste”!

   Doar ca… atat emitatorul cat si receptorul au grave lacune de intelegere si drept urmare rezulta ceea ce vedeti si dvs. 🙂

   Totusi, o inteleg pe Magduta Blogarita. E greu sa fii ziarist avand la baza “chimia alimentara”. 🙂

   Un sfarsit de an minunat! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s