Conducerea UNPR Galati are vise mari


 

10unpr Vineri am primit un comunicat de presă remis de căte cei de la UNPR Galați, mai exact organizația județeană, în care s a făcut un rezumat al discuțiilor purtate cu ocazia acestei întîlniri și cam care ar fi obiectivele partidului condus de generalul Gabriel Oprea.DSC_1250 La ședință au fost prezenți și primarul Marius Stan dar și Picu Apostol Roman, care potrivit informațiilor mele avea o figură cam tristă, prietenii știu cred de ce. Dar nu știu dacă știe cine ar trebui să știe dar nu este treaba mea această parte a poveștii. În continuare vă las să citiți mesajul celor dela UNPR care a sunat cam așa, și îl redau cuvînt cu cuvînt. Ce va cuprinde comunicatul de presa puteti citi in continuare,  insa daca UNPR Galati va reusi sa ajunga al doilea partid din județ nu știu ce să spun deoarece asta cred  că este cam greu și va mai dura.ceva timp deoarece mai exista niste partide de luat in seama pe plan local si judetean  . Dar vom trăi și vom vedea în condițiile în care primarul Marius Stan, membru UNPR,  nu se uită cu mare atenție în jurul lui, promovează unele persoane apropiate  lui pe criterii care mie sincer îmi scapă, nu înțelege că trebuie să aibă o comunicare mai bună cu cetățenii deși la televizor văd unele lucruri pe care le spune dar pe care nu le citesc nicăieri legat de ceea ce dorește să facă pentru oraș . Și mă opresc aici.    Magda CONDOS

UNPR Galați își dorește să devină a doua forță politică la nivel județean

”Vineri, 6 martie 2015, a avut loc la Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” din Galați întâlnirea aleșilor locali și județeni membri ai UNPR Galați.Întrunirea a avut ca principal scop prezentarea obiectivelor strategice ale UNPR la nivel național ce vor fi transpuse în acțiunile viitoare ale filialei județene Galați.„Una dintre acțiunile importante pe care UNPR Galați le va avea în atenție în perioada următoare se referă la creșterea numărului de membri, astfel încât până la finele lui 2016 să ajungem la 20.000 de membri la nivel județean. Sunt convins că principiile promovate de UNPR și strategia de bună guvernare locală pe care o susținem vor aduce alături de noi tot mai mulți gălățeni, astfel încât numărul membrilor UNPR Galați să reprezinte un aport semnificativ la obiectivul partidului de a atinge un milion de membri până în 2016”, a precizat președintele UNPR Galați, deputatul Eugen Chebac.În acest moment, UNPR Galați se apropie de cifra de 7.000 de membri, mulți dintre aceștia fiind persoane tinere, cu dorință de implicare în acțiunile politice și sociale.„UNPR s-a dovedit, de-a lungul existenței sale, un partid care are ca piloni solidaritatea și onoarea, fiind promotorul unei politici în care interesul național a rămas crezul acestei formațiuni”, a precizat deputatul UNPR, Laurențiu Chirvăsuță.În finalul manifestărilor președintele Organizației Județene UNPR Galați, deputatul Eugen Chebac a afirmat că din acest moment formațiunea politică se pregătește pentru primul examen politic din 2016 – alegerile locale, unde UNPR și-a propus să devină a doua forță politică la nivelul județului, după PSD.La întrunirea aleșilor UNPR din județul Galați au participat parlamentarii, primarul municipiului Galați, primarii de comune, consilierii județeni, municipali și locali ai partidului, membrii birourilor politice locale, municipale și județene, acțiunea înscriindu-se în campania de mobilizare a membrilor săi și de a populariza proiectele cu care UNPR s-a alăturat partidelor aflate la guvernare, cei prezenți arătând în continuare că susțin decizia de a rămâne alături de partenerii din coaliție”

Advertisements

3 thoughts on “Conducerea UNPR Galati are vise mari

 1. brei….nea Chebac da-l afara din partid pe primar ca altfel te va da el…ai sa vezi….in plus nu pierdeti nimic, Satan e dus cu pluta

 2. Bla, bla, bla, bla, vorbe şi doar vorbe. La asta se pricep cel mai bine românii. Ce cuvinte goale de conţinut folosesc ăia de prin partide îţi stă mintea în loc. Nici cu ăsta nu mie ruşine. O gaşcă organizată doar pe interese persoanle, şi care îşi ascund incompetenţa şi prostia în a conduce societatea în spatele unor legi, care culmea tot ei le fac. Nu putem face aia că nu ne permite legea. Nu putem face ailaltă că nu există norme metodologice de aplicare. Bă troglodiţilor, scoateţi bă sărăcia din casele oamenilor şi atunci vă va băga lumea în seamă. Până strângeţi voi ăia 20.000 de membri, s-ar putea să nu mai aveţi locuitori în judeţ, decât moşi şi babe. Iar ăştia vor vota exact cum vor spune neamurile de afară. Solidaritate şi onoare?! Pfui nenică! Mai mănâncă unii oameni rahat cu lingura, dar ăştia mănâncă cu lopata. De aia le poţi spune lopătari. Doar proştii vă vor vota şi bineînţeles cei ce stau cu voi la un oscior ceva acolo.

 3. Pina de curind, cit timp STAPINUL de la Cotroceni era mare si tare, cei doi lucrau aparent impreuna dar fiecare isi pregatea “sabiile” pentru momentul de dupa alegerile prezidentiale.
  Era un razboi surd.Gruparea Maior era formata din Ponta, Ghita, Oprea, Udrea, Niro, Cocos, etc.
  Gruparea Coldea avea insa catusele, prin Laura Codruta Kovesi, sefa DNA.
  Si cind ii era lumea mai draga lui Maior si gastii sale, cind erau siguri ca vor cistiga si
  le vor rupe gitul tandemului Coldea-Kovesi, Florian Coldea a atacat, aproape
  sinucigas, arestindu-i pe Niro si Cocos, exact in campania electorala, luindu-i prin
  surprindere pe toti. De aceea, uluit, Cocos o roaga pe Udrea sa il roage pe Maior sa ii
  faca o intrare la Coldea! De aceea, Udrea se duce peste SRI, prin Maior, pentru a
  avea o discutie “barbateasca”, fata in fata, cu Florian Coldea!
  Chiar si uluirea lui Maior este uriasa atunci cind ii este arestat prietenul Niro,
  imediat dupa nunta la care i-a fost nas chiar Oprea, ministrul de interne. Chiar si
  chinezii ramin uluiti, nu le vine sa creada ca cel mai bun partener de afaceri le este
  saltat.
  …………………………………………………………………………………………………………………………..
  Sa fiti iubiti!
  Radu Moraru

  si acum te intreb (in contextul celor doua tabele prezentate-ipotetic, desigur-mai sus):
  are firma unui fost presedinte de cj legatura cu tancrad, lucrarea de la braila si dosarul dna?
  are lagatura un parlamentar cu parandaratul la firmele sale din lucrarile cu statul?
  si daca este adevarat (exista probe ca este), atunci sa stea in banca lor fara sa mai ofere lectii de morala si iscusinta in afaceri; domnilor, intelegeti ca noi am votat altceva, ca dorim schimbarea metodelor voastre mafiote de a face politica si asta rpd! caci voi urmati!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s