Circul.Partea a doua. Cu si despre Sidex


Pe facebook a fost postat in aceasta seara un nou anunt de aceeasi persoana ca iii indeamna pe siderurgistii nemultumiti de rezultatele negocieriii CMM-ului, care s-au finalizat miercuri dupa amiaza, sa vina iar la poarta combinatului marti , la ora 14, 30.  Ca sa isi arate nemultumirea fata de rezultatele obtinute de sindicalistii de la Siderurgistul , și anume o majorare salariala de 70 de lei de la 1 ianuarie si cresterea a doua prime la 200 de lei. Sincer va fi iar o actiune de imagine pusa la cale ca unora sa le creasca imaginea si nu numai atit deoarece nu se poate schimba cam nimic de catre cei care au gindit aceastta actiune . Cu aceasta ocazie, poate domnul Crisan Vasile, pensionabil si cu baiat angajat in Combinat stie el de cine, si ar da demisia pentru ca si miercuri la comisia de dialog social a anuntat ca sindicatuiul Siderurgistul va declansa conflictul de interese daca conducerea nu le acorda cit vor ei. Asa de luptatori ce au fost, ca a doua zi au semnat contractul, exact cum a vrut conducerea si cum am mai spus ca se va intimpla. Ca sa fiu corecta pina la capat e bine ca s a obtinut o majorare salariala de 70 de lei de la 1 ianuarie  decit deloc cum se intimpla in mediul privat in conditiile in care totusi Combinatul a obtinut facilitati de la statul roman, pe care alte unitati nu le au primit si se putea da mai mult . Vom mai vorbi la vara cind va fi distractie mare pentru citeva sute de oameni, daca nu ma insel eu si daca asa va fi imi cer scuze. Eu ceea de vreau sa stiu este capitolul numit dreptul liderilor de sindicat care au negociat contractul si care sunt scosi din productie, daca mai au salariii secretizate si daca e adevarat ca le vor fi marite la vara. Daca ar fi onesti si transparenti fata de membrii lor de sindicatt, acest lideri ar prezenta aceasta fata mai putin discutata a contractului si care ar putea reflecta multe din rezultatele negocierilor  Magda CONDOS – acest text este uin pamflet si trebuie tratat ca atare

Advertisements

3 thoughts on “Circul.Partea a doua. Cu si despre Sidex

  1. despre cele 2 prime care ar urma sa fie de 200 de lei nu s-a mai zis nimic. deci,contractul s-a semnat pe 70 ron brut de la 1 ianuarie si 2,5% suma variabila acordata in luna aprilie. ATAt!!!!! nu se mareste nicio prima!

  2. Mai Magda se vede inca o data ca esti informata prost (pentru ca primele nu vor creste) si mai ales esti rau intentionata. Asta pentru ca de vreo 2 ani scrii doar urat despre Sindicatul Solidaritatea. Si nu stiu care e motivul ,dar il banuiesc! La primul miting de saptamana trecuta au fost peste 500 de oameni prezenti,iar tu ,desi ai fost invitata, nu ai fost prezenta la miting,in schimb ai scris ca au fost 200-300 de oameni,desi doar semnaturi pe tabelele care au ajuns la administratie au fost 457 si multi nu au semnat.Sa scrii ca aceste mitinguri sunt doar pentru imagine despre singurul Sindicat(Solidaritatea) care mai face ceva in combinatul asta, inseamna prostie si rea intentie. Mai ales primul miting a fost organizat la presiunea oamenilor din combinat, chiar daca ideea la inceput a fost a solidaritatii. Apropo, Magda:i-ai intrebat pe cele 2 simpatii ale tale Ilinca Diaconu si Radu Nelu de ce nu au participat alaturi de noi la mitingul de pe 22.01? Au aratat inca o data ce sunt,din punct de vedere sindical si uman. Sunt niste persoane dispusi oricand sa-si vanda sufletul,,iar siderurgistii ii cunosc foarte bine. Daca veneau si ei alaturi de solidaritatea, sigur nu mai puneai titlul de genul ”Circ…” , ci scriai ca la primul miting in loc de 500-600 ca au fost vreo 1000.Mai scriai asa urat de Solidaritatea(sau mult mai urat) doar “pe vremea cu Mircea Scantei” .Halal echidistanta gazetareasca !
    In rest invitam toti siderurgistii,nemultumitii de salarii si de aceste caricaturi de negocieri ,marti,3.02.2015, la poarta Est-AMG sa protestam impotriva ofertei administratiei si mai ales impotriva tradatorilor de la Siderurgistul care au vandut din nou interesele salariatilor.
    CHIAR DACA S-A SEMNAT CCM 2015,DACA ADMINISTRATIA AMG VA VEDEA CA SUNTEM MULTI NEMULTUMITI SI CU ATITUDINE ,MAI POATE ACORDA CEVA IN PLUS . De exemplu o promovare a tuturor salariatilor in vara! DECI VENITI CAT MAI MULTI , NUMARUL CONTEAZA!
    P.S.: Magda,multi spun ca daca nu faceam acel miting de pe 22 cei de la Siderurgistul semnau de a doua zi cu bani mai putini.Deci inearca sa fii mai corecta si echidistanta daca vrei sa mai prezinti credibilitate!

    • AM SCRIS PESTE 400 As vrea sa nu fiu luata de proasta. Sau folosita. Asta pe romaneste PT CA EU STIU CE LUPTE SE DUC SI PT CE ANUME . La negocieri s a vorbit despre posibilitatea unor promovari dar asta s ar putea va face in vara, IN PROCENT DE 15 LA SUTA, dupa ce va avea loc un nou mic eveniment . Despre care sunt convinsa ca aproape toti liderii de sindicat stiu ce va fi . Asa ca asta cu cu protestul pt promovari mi se pare un motiv subtire care poate ca tine la altii care nu stiu niste lucrurio si care poate ascunde altceva. ALTCEVA F IMPORTANT . Atunci cind urmeaza sa se intimple niste chestii mai interesante se arunca petarde. O zi buna Restul nu ma obosesc sa comentez pt ca si ceilalti ma acuzau ca as fi omul lui Tiber asa ca deja asta este plictisitor ca as fi cu nu stiu cine. CONTACTATI ZIARISTII BUNI SI CREDIBILI CARE SUNT CONVINSA CA CRED CA PRIN ACEST DEMERS SE POATE SCHIMBA CEVA IN CCM. MIINE VOR LIPSI DOUA PERSOANE IMPORTANTE DIN COMBINAT, UNA ARE PICIORUL IN GHIPS, UNA S A REINTORS DUPA CE FUSESE DATA AFARA , MECIUL E MARE CA SI MIZA. ASTA CA SA NU SE CREADA CA NU SRIU CA SI DESPRE EXECUTARI SILITE . MA OPRESC AICI CA SA NU CONTINUI CA NU E BINE CRED.O SEARA BUNA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s