Seful ITM Galati, Ionel Petrea, a dat lovitura!


Ionel Petrea, seful ITM Galati, este unul din oamenii pe care eu ii petreapretuesc si ii respect foarte mult si cu care colaborez de mai mult de 15 an. Si chiar daca nu voi fi crezuta nu am auzit niciodata pe cineva sa spuna un cuvint de rau la adresa acestui om care sunt sigura ca nu e perfect. Cred ca  Ionel Petrea este singurul sef de institutie  din Galati care a rezistat dupa 1989 si pina acum in functia  de sef al Inspectoratului Teritorial de Muncă, chit că pe la guvernare au trecut  multe partide insă  Ionel Petrea a rezistat in ciuda unor incercări de a l inlatura din funcție. . Ceea ce este un lucru rar de 25 de ani încoace în Romînia, deoarece contează mai mult carnetul de partid și nu cunoștințele sau competența  Ionel Petrea,care s a trezit cu contractul  individual de muncă desfăcut  pe motiv că ar fi fost absent de la locul de muncă în timp ce ar fi predat niște cursuri a reacționat și a dat în judecată MInisterul Muncii la instanțele gălățene. După uin proces care a durat circa 3 luni, și a parcurs toate etapele, inclusiv recursul facut de MInisterul Muncii, instanța gălățeană i a dat în cursul acestei după amiezi dreptate lui Ionel Petrea, căruia i a admis si obiecțiunile făcute. Astfel, instanța a înlocuit sancțiunea cu mustrare scrisă și obligă MInisterul Muncii la plata salariilor către Ionel Petrea aferente perioadei în care i s a desfăcut contractul individual de muncă.. De asemenea Ministerul Muncii va mai trebui să plătească 1000 de lei cheltuieli de judecată  precum și daune morale. În continuare nu vă pot decăt urez succes domnule Ionel Petrea! Și concluzia este că nu mor caiii cînd vor cîinii , adică o  persoană cu carnet de liberal dar atît și care nu avea de a face cu acest domeniu de activitate , dar urma să își piardă postul călduț de la Prefectură unde nu prea făcea nimic dar era  inspector guvernamental. Magda CONDOS

 

 

2 thoughts on “Seful ITM Galati, Ionel Petrea, a dat lovitura!

  1. din 2010 am castigat si eu procesul cu institutia si nici pana in prezent nu au pus in executare hotararea desi contestatia la executare le-a fost respinsa irevocabil, validarea popririi mi-am fost admisa irevocabil, dar pentru ca nu le place infrangerea isi bat joc de mine trebuie sa-mi plateasca drepturi salariale din decmbrie 2010 pana la data reintegrariii ….?????!!!!!!

  2. Poti sa mai astepti ionca 10 ani deoarece oameni care ar trebuii sa te sustina deoarece reprezinta autoritati ale statului roman gen ITMGALATI sunt conduse de corupti pana in maduva oaselor,spagari ordinari care fac pace atat cu judecatorii cat si cu angajatorii coruptii si fomisti si ei pana in maduva oaselor.Deci cat timp astfel de institutii vor fi conduse de spagari,incompetenti,fomisti si nenorociti nu o sa reusesti sa invingi sistemul si titlu tau executori o sa moara de batranete.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s