Marius Mărgărit, în cărţi pentru o funcţie importantă la Bucureşti ?


Marius Mărgărit14mariusmargarit a fost consilier judeţean al UNPR până anul trecut, când şi-a dat demisia atât din fotoliul de consilier judeţean al UNPR dar şi din partidul condus la acea vreme de Dan Dobrea .Marius Mărgărit, care a fost o persoană discretă,şi care are naşi cu greutate şi a fost unul din apropiaţii lui Eugen Chebac,   s-a înscris la scurt timp după demisia din UNPR în  PSD Galaţi, devenind mai exact membru al organizaţiei judeţene a partidului socialdemocrat. Gurile rele , pe care bineînţeles că nu pot fi crezute, spun că acesta ar fi fost în cărţi pentru a fi ales şeful organizaţiei judeţene de tineret a PSD dar că acest lucru nu ar fi fost posibil deoarece pentru această funcţie ar fi existat un alt candidat, Marian Ursu, care ar fi fost susţinut de senatorul Gheorghe Saghian. Dacă ar fi să cred aceleaşi guri rele , unul din motivele pentru care zarurile nu au fost favorabile lui Marius Mărgărit ar fi fost faptul că nu ar fi avut suficientă vechime în partid iar numirea sa ar fi stârnit nemulţumirea unora din tinerii socialdemocraţi care activează de ani de zile pentru PSD: Habar nu am care din cei doi, şi anume Marius Mărgărit sau Marian Ursu, ar fi cel mai potrivit pentru a conduce organizaţia judeţeană a TSD, deşi poate există şi alte persoane care ar fi putut să ocupe acest post deţinut la ora actuală de Dorin Butunoiu. Pentru că la bursa zvonurilor se vehiculează şi numele lui Ionuţ Pucheanu, directorul Ecosal şi şeful organizaţiei municipale a TSD care ar avea şi el şanse să ocupe şefia TSD la nivel judeţean.  Însă alte guri rele mi-au spus că se încearcă promovarea lui Marius Mărgărit într-o funcţie importantă la nivelul unui minister din Bucureşti. Mai precis Ministerul Transporturilor, condus de Dan Şova, unde se doreşte numirea  sa în funcţia de ministru secretar de stat care să se ocupe de domeniul fluvial şi aviaţie. Dacă se va reuşi sau nu acest lucru, în condiţiile în care gurile rele nu au minţit, vom vedea în următoarea perioadă. Când vom vedea ce lucruri interesante se vor mai întâmpla în sânul PSD şi nu numai.  Am încercat să îl sun pe domnul Mărgărit pentru un punct de vedere dar domnia sa avea telefonul ocupat .tMagda CONDOS- acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

Advertisements

4 thoughts on “Marius Mărgărit, în cărţi pentru o funcţie importantă la Bucureşti ?

  1. Ce sa fie,in drum cu palarie? Baiatul se aude ca este de pe la servicii,iar nasu este nimeni altul decat Corneliu Gavaneanu de la Metaltrade,sponsorul official via Saghian a celor de la Presa Galati care-l ataca mai ales prin pana lui Ticu Ciubotaru pe Bacalbasa,evident la comanda sau pentru a-I forta si mai mult mana la capitolul sponsorizare.Asa se explica multe inclusive visul unora de a pune mana la bani de-o masa buna pe Viata Libera.

    • Nu cred ca nas este dl Găvăneanu . Ca să fiu corectă. Dar este tot din domeniu. dar alt serviciu si a fost mutat la Ialomita daca nu ma insel Nu ca ar fi dl Mărgărit un om care nu are calităţi , aşa am auzit deci nu ma pot pronunta si poate ca merita postul, nu stiu . Sau poate ca nu . Sa vedem daca va avea succes . Cel mai bun sa cistige competitia zic .

      • baiatul este super ok, inteligent, cu simt practic, mason, absolvent de scoala de informatii/interne, cu nasul la ialomita, asociat cu seful atop la clubul de fotbal, modest si la locul sau spre deosebire de altii; daca informatia este ok, atunci sa i dorim mult succes!

  2. 84.189.111.127
    Pare a fi un mare escroc care a supt foarte multi bani publici,majoritatea prin firma Tancrad care vrand-nevrand i-a subcontractat lucrări de constructii de sute de miliarde.Sincer cred ca tipul asta a facut mari ravagii si locul lui este la racoare.Cred ca ar trebui controlat la sânge el si toate firmele lui care par a capusa la greu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s