Când muzica costă o căruţă de bani


De la început vreau să spun că nu îmi place cum arată zona de la complexul Ancora, situată în buricul oraşului, unde maidanezii sunt o privelişte obişnuită iar magherniţele sunt  şi ele un element de decor nedorit. La fel ca şi multe din garaje. Deci cred în continuare că zona de la Ancora ar trebui restructurată din punct de vedere urbanistic aşa cum cred că este poate timpul ca locurile de parcare să ia locul garajelor folosite pentru a depozita murături sau alte lucruri în timp ce maşinile sunt parcate în stradă. Cum va reuşi primarul Marius Stan să îi convingă pe cei mai mulţi din consilierii locali că acest lucru trebuie făcut nu ştiu , dar poate acest lucru este o chestie de timp. Consilieri locali care dacă nu au votat cele două proiecte iniţiate de primar,  aducând diferite argumente, au votat însă alocarea unei sume de 15 miliarde de lei vechi pentru efectuarea unor investiţii la Teatrul Muzical care sunt departe de a putea fi considerate de maximă urgenţă . Chiar dacă se pare că onor conducerea Teatrului Muzical nu a prezentat note de fundamentare a solicitărilor făcute în acest sens, aleşii locali au votat ca 7, 5 miliarde de lei vechi să fie cheltuiţi pentru cumpărarea unui pian, deşi se pare că s-au mai alocat bani şi în mandatul lui Dumitru Nicolae pentru o asemenea achiziţie, De asemenea vor fi cheltuiţi bani frumoşi şi pentru cumpărarea unei instalaţii de sonorizare sau al unui ecran cu LCD-uri. chiar dacă se pare că pentru aceste investiţii nu au fost prezentate note de fundamentare , ele au fost prinse în buget şi votate de către consilierii PNL care nu au votat proiectele iniţiate de primarul Stan legate de denolarea garajelor, invocând faptul că acestea nu au fost prezentate din timp. Din punctul meu de vedere , aceiaşi consilieri nu ar fi trebuit să voteze nici alocarea unor sume de bani pentru efectuarea unor investiţii la Teatrul Muzical Galaţi a căror necesitate nu a fost argumentată. Magda CONDOS_ acest text este un pamflet şi trebuie tratat  ca atare

Advertisements

4 thoughts on “Când muzica costă o căruţă de bani

  1. Este clar ca se urmareste furtul acestor bani printr-o anumita firma.Consilierii nu pot face aceste aranjamente,doar Primarul cu gasca lui.Se pare ca licitatiile care nu sunt castigate de cine vrea Primarul sunt anulate.

  2. Pe cand faci o ancheta serioasa despre venituri si cheltuieli la Teatrul Muzical? Nita si camarila sa devalizeaza pur si simplu aceasta institutie. Primaria da un buget mai mare cu 100% fata de 2011, in schimb realizarile artistice (spectacole, spectatori, incasari) au scazut cu peste 50% fata de acelasi an. Unde este performanta manageriala? Strategia aplicata este de transformare a acestei institutii dintr-una culturala in una de divertisment. In curand galatenii nu vor mai sti ce e un concert simfonic sau o opera, in schimb vor afirma cu siguranta ca “Un cabezza” este emblema muzicii clasice.

    • in zilele urmatoare . Nu uitati ca eu am fost prima din presa si poate singra care am scris ce a declarat Dumitru Nicolae la alegerea lui Nita, si anume ca nu este bun manager. Asteptam sa iasa sindicatele , in frnte cu dl lider de sindicat Dumitrasc parca sa tipe, cum facea pe vremea lui Melinte, dar nu i asa ca astept degeaba? Poate isi prezinta siu el veniturile, dl lider de sindicat Prietenii stiu de ce / Eu nu voi uita ce mi a zis fostul primar si anume ca Nita nu e bun de director si se ocupa de turnatorii, adica duce vorba de la unii la altii. si cind barul te atrage adio performanta , asa o fi ?

  3. dE URMARIT: dosar 8/44/2014 la Curtea de Apel Galati: reclamant Nita Teodor /parat Agentia Nationala de Integritate /obiect:anulare act administrativ termen> 20 martie 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s