Iarna nu a fost ca vara! Cu şi despre Sidex


Ceea ce vă voi povesti în continuare este o ” poveste” pe care nu o veţi citi nicăieri. . Şi anume este legată de modul în care merg lucrurile atunci când iarna nu este ca vara, mai precis atunci când ninge timp de câteva zile.. Personajul principal al acestei poveşti sunt angajaţii Combinatului care stau la ţară şi care nu au putut ajunge la muncă din cauza faptului că drumurile nu au fost deszăpezite  după ce ninsoarea şi viscolul au făcut ravagii timp de vreo 3 zile. . Faptul că siderurgiştii navetişti care locuiesc în afara Galaţului nu au putut ajunge zilele trecute la muncă nu reprezintă un lucru important dar un lucru important este că câteva zeci de angajaţi ai fostului colos siderurgic nu u mai putut pleca din Galaţi din cauza vremii, fiind cazaţi la două hoteluri al căror nume nu îl dau pentru a nu le face publicitate gratuită . Nu am să mă opresc să discut despre modul de comunicare al unor informaţii,  dar am să spun că în comunicatul de presă remis luni după amiază, la cererea mea, Dorian Dumitrescu mi-a confirmat faptul că peste 170 de angajaţi au fost cazaţi la unităţi hoteliere din oraş şi  a precizat că producţia unităţii nu a fost afectată din cauza vremii nefavorabile. Dorian Dumitrescu nu a simţit nevoia să spună nimic despre angajaţii care nu au ajuns la muncă  din cauza vremii nefavorabile,  şi care îşi vor lua câteva zile de concediu. . La fel ca şi directorul Combinatului, Ribo Bruno, care potrivit gurilor rele nu ar fi putut ajunge decât marţi la muncă deoarece drumul care leagă Galaţi de Bucureşti a fost cam înzăpezit luni iar domnia sa nu a reuşit să se întoarcă la timp din Turcia. . Nici acest mic amănunt nu a fost comunica public  aşa cum puţină lume ştie că luni se putea circula minunat în făbricuţă. . Doar pe drumul care făcea legătura între poarta principală şi turnul administrativ . Cam aşa au stat în realitate lucrurile pentru că nu-i aşa că iarna nu e ca vara. Aşa cum şi un accident mortal de muncă rămâne un accident mortal de muncă , indiferent cât nu ar dori unii să se întâmple acest lucru . Magda CONDOS_ acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

Advertisements

3 thoughts on “Iarna nu a fost ca vara! Cu şi despre Sidex

  1. printre cei cazati e si fiul lui tibet …deh si el la o vrajeala cu o pasarica de noapte,,,cine stie ….stie…..sau poate o fi ramas INZAPEZIT…..:):):):):)

  2. intalnita apare in contextul afirmatiilor de natura generala privind politicile economice, politicile sociale sau de politica extern ale unui guvern. In acest caz, politicile descriu mai curand domeniile activitatii si implicarii guvernamentale.

  3. Adio bonusul conditionat de accidente!Mai ramine cel legat de indeplinirea EBITEI!
    Asta ca tot era multumit pe jumatate negociatorul administratiei VASILE CRISAN si CO!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s