O zi mai puţin veselă pentru deputatul Pâslaru


Deputatul PSD Florin Pâslaru, cunoscut şi sub numele de cod Pintea, este un personaj de treabă pe care nu te poţi supăra chiar şi atunci când te minte frunos sau spune adevărul. Chiar dacă uniii zic că ar fi unul din oamenii de încredere al ministrului Dan Nica, şeful PSD Galaţi, şi cel care ar avea  sarcina să rezolve niscai chestii la care unii nu s-ar băga, acest lucru nu i-a împiedicat pe procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să îl trimită în judecată pentru conflict de interese, mai precis pentru că în perioada 2009- 2012 deputatul şi-ar fi angajat fiul la cabinetul parlamentar.,  salariu plătit din bugetul Camerei Deputaților.  Adică din bani publici. Sincer ,dacă ţin cont de vila pe care deputatul şi-a făcut-o în buricul târgului , eu cred că este bine să fii parlamentar în zilele noastre şi asta o ştie toată lumea. Sunt tare curioasă cât de rapid va decurge procesul şi care va fi sentinţa dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie dar nu cred că procesul se va desfăşura prea repede. Aşa cum nu cred că deputatul Pâslaru este vinovat pentru faptul că locuitorii acestui oraş l-au reales  să le reprezinte interesele în Parlament, nemaicontând nici faptul că a votat împotriva desecretizării contractului de privatizare al Combinatului  sau că a adus pe ”culmile prosperităţii ”Pescogal, atunci când a condus-o.. dar a făcut treabă bună când a fost director al Societăţii de Gospodărire Urbană  Magda CONDOS_ acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

Advertisements

2 thoughts on “O zi mai puţin veselă pentru deputatul Pâslaru

  1. Magda spune “….a votat împotriva desecretizării contractului de privatizare al Combinatului …..”,Cobra adauga :si asta in conditiile in care daca prin absurd vb comisia ar fi intrunit nr de voturi,ea s-ar fi constituit sub comanda sefului ….. ati ghicit PINTEA FLORIN PISLARU!
    Va da-ti seama acum cit sa lucrat si cine au lucrat la DEMOLAREA COMBINATULUI?!Pai sa lucrat intens inca din fasa votarii cu un sistem bine ghindit in caz de comisia trecea votul exista planul B – PINTEA FLORIN PISLARUL SEFUL COMISIEI DESECRETIZARIII DOSARULUI DE PRIVATIZARE!SEFUL COMISIEI NU FEMEIA DE SERVICIU!La lucratura asta cu cele doua planuri A si B au lucrat doua elemente : BANII LEGIUNII FRANCO GYPSY si PARLAMENTARII NOSTRI DE TOATE ZILELE!
    Si ca sa obsv ca “argintii”nu cunosc granite iudele au fost dintre alesii locali!
    Sa te mai bucuri azi de minia lui DUMNEZEU tirziu ancorata de grumazul haiducului PINTEA e ca si cum ai fi trist ca SIDEXUL A FOST NATIONALIZAT!
    SINT COBRA SI VA SALUT !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s