Să patinaţi bine!


19patinoarIniţiativa Primăriei Galaţi de a da undă verde  deschiderii un patinoar în aer liber în zona Sălii Sporturilor, care a fost inaugurat chiar de Moş Nicolae, mi se pare una de bun simţ . Chiar foarte ok mai ales că în acest fel s-a dorit încurajarea mai ales a copiilor şi a tinerilor  să îţi petreacă altfel timpul liber şi să desprindă tainele unui sport care este unul foarte frumos. Până aici toate bune şi frumoase, inclusiv programul de funcţionare a pationoarului, care este deschis între orele 10 şi 24 . Ar fi fost însă de dorit ca tariful de intrare pe patinoar să fie mai mic la sfârşit de săptămână, când lumea care vine este mai multă,  decât cel practicat în cursul zilelor din cursul săptămânii.. În acest fel s-ar fi încurajat cu adevărat practicarea acestui sport şi ar fi fost cu adevărat o mână de ajutor dată mai ales copiilor care vor să înveţe să patineze dar care nu pot veni decât la sfârşit de săptămână însoţiţi de cineva din familie., familii care au posibilităţi materiale mai reduse.  În condiţiile în care tariful perceput în week end este dublu, adică de 10 lei, faţă de tariful perceput în cursul zilelor de luni, marţi, miercuri şi joi, când este de 5 lei, eu cred că se putea lua o decizie şi mai bună, mai ales pentru bucuria celor mici. Magda CONDOS- acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

3 thoughts on “Să patinaţi bine!

 1. MAGDA_CONDOS@YAHOO.COM
  46.165.221.230

  Hostname / IP: 46.165.221.230
  IP: 46.165.221.230
  Tara: DE, Germany
  Judet:
  Oras:
  Latitudine: 51.000000
  Longitudine: 9.000000
  ISP: Leaseweb Germany GmbH (previously netdirekt e. K.)
  Companie: Leaseweb Germany GmbH
  CAND O SA TE MARITI SI PROBABIL O SA AI MACAR UN COPIL O SA VEZI CA BUCURIA LUI NU ARE PRET.APROPO,CAND JUCAM LA NUNTA TA?

 2. Dupa Romeo hop….. Julietta!E in pline sarbatori nimic in plus!Daca nu ai avea salariu personalizat ai obsv “bucuria” copiilor mai ales in prag de sarbatori este de nedescris cind primesc in dar o intrare libera sau macar egala cu ce au obtinut la negocieri cei de la Siderurgistul de ani buni!
  p.s- ce majoarare salariala au obtinut acestia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s