God bless America . Cu şi despre Sidex


Habar nu am dacă este vorba de noroc sau de şansă , sau nu a fost necesar doar atât,, însă cert este că pentru  firma americană Phoenix Slag Services SRL afacerile încheiate cu Combinatul s-au dovedit a fi profitabile. Şi asta nu o spun eu ci rezultă din topul realizat atât de filiala locală a IMM-urilor condusă de Marian Filimon dar şi din topul pentru anul trecut realizat de Camera de Comerţ şi Industrie Galaţi. Dacă Combinatul continuă să  înregistreze  pierderi aşa cum rezultă din bilanţul depus la Ministerul de Finanţe, se pare că firma americană a găsit soluţia miraculoasă de a obţine profit şi de a da salarii care ar putea stârni invidia multor angajaţi de rând , inclusiv a multor din siderurgişti.. Astfel, în afara faptului că se ocupă alături de firma Grand Smithy Works International de valorificarea zgurei existente în halda de zgură, firma americană Phoenix a încheiat cu ArcelorMittal Galaţi  contractul privitor la noua bază de fier vechi care a fost mutată într-o locaţie situată în interiorul fostului colos siderurgic  Şi anume pe locul fostei oţelării 2 , oţelărie care a fost demolată, nu cu mult timp în urmă  , noua ,locaţie fiind amenajată pentru depozitarea fierului vechi care va ajunge la oţelăria unu.. Avantajul ar fi , potrivit şefilor făbricuţiei, faptul că transportul fierului vechi la oţelăria 1 se face mai repede, distanţa fiind mai mică, ceea ce ar conduce la reducerea costurilor.    Cred că nu toată lumea are în zilele noastre atâta noroc în afaceri cum are firma americană dar şi asta e o altă poveste.dar nu ptutem să ne bucurăm că în timp ce fostul colos siderurgic mierde în pierdere există şi firme care fac afaceri profitabile în urma contractelor încheiate cu făbricuţa. Că o fi bine sau nu acest lucru numai cunoscătorii pot spune.  Magda CONDOS_ acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare baza fier vechi (1)

Advertisements

4 thoughts on “God bless America . Cu şi despre Sidex

 1. bai sa moara caca bezman asta a vandut si halta ….ba cate poate face un analfabet …..daca sunt fraieri ca tine FA VACOOOOOOOOO am sa intreb cat costa sa te frec macar o data dar acolo unde esti tu mai tare///// nu de alta dar imi place sa dau …..la pamfetaristeeeeeeee cu liniute si fara::::::::::

 2. 83.218.148.46
  daca nu a tras la gaura e bine …asa am intelesca ti se zice ..GAURA…cica toti cei far de maini la tine trag?????????fa domnisoara batrana fa o programare sa te SCUIP MACAR O DARA de aici din cutia MEA DE CARTON DIN…..uk LASA NR DE TEL SA VB LAM AVUT DAR CAND AM FACUT O FILMARE LA SUB 1 METRU SE FUTTU,LASA SA MAI VB SI NOI CA FETELE????::::::::

  • MAGDA_CONDOS@YAHOO.COM

   Hostname / IP: 46.165.221.230
   IP: 46.165.221.230
   Tara: DE, Germany
   Judet:
   Oras:
   Latitudine: 51.000000
   Longitudine: 9.000000
   ISP: Leaseweb Germany GmbH (previously netdirekt e. K.)
   Companie: Leaseweb Germany GmbH
   MIRCEA FACE O TREABA EXTRAORDINARA SI SPRE DEOSEBIRE DE TINE ARE SUCCES SI IN DRAGOSTE.HA HA HA

 3. Mirciulica
  mircea@yahoo.com
  77.74.192.75

  Hostname / IP: 77.74.192.75
  IP: 77.74.192.75
  Tara: GB, United Kingdom
  Judet:
  Oras:
  Latitudine: 51.500000
  Longitudine: -0.130000
  ISP: UK Dedicated Servers Limited
  Companie: UK Dedicated Servers Limited
  Nicio munca nu-i rusinoasa,Magdaleno!
  Cred ca esti ultima persoana din lume care ar trebui sa-i judece pe altii dat fiind faptul ca nu ai realizat nimic pana la patruzeci si cati de ani.. Spune tu 🙂
  Dar nu poti nega ca Mircea e frumusel foc.Nu m-ar mira ca matale sa ai niscai vise umede cu dumnealui si de aici toata porneala asta.Vazui sa percutasi imediat cand ai vazut scris numele frumosului inginer.
  Te pupic dulce pe gurita :-*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s