Cine munceşte gratis pentru primarul Stan


Gigii Caliga este de ceva timp consilierul personal al primarului Marius Stan, de fapt  unul din mulţii consilieri pe care edilul şef al urbei i-a strâns în jurul său, din motive mai mult sau mai puţin înţelese Domnul Caliga, care este unul din personajele discrete care pot fi văzute de exemplu la şedinţele de Consiliu Local, se pare că ar avea rolul să îl consilieze pe domnul Stan pe probleme economice . Sincer habar nu am cât de bine şi-a îndeplinit domnul Caliga sarcina dar dacă ar fi să îl cred pe cuvânt , el a lucrat probono pentru primarul Marius Stan, adică l-a consiliat gratis şi acest lucru deoarece el crede foarte mult în primarul Galaţiului şi este trup şi suflet lângă el. L-am întrebat pe domnuil Caliga , care îi va lua în Consiliul Local liberalului Mihai Manoliu, care va renunţa la fotoliul de consilier pentru postul de şef al Poliţiei Locale, din ce trăieşte dacă munceşte gratis pentru primarul Stan. Mi-a zis că are trei calificări profesionale, printre care şi cea de economist , că are o vastă expereienţă în domeniul economic, ocupând la un moment dat funcţii de conducere la Galfinband şi că banii nu ar fi o problemă pentru el. L am întrebat dacă în încurcă cu ceva faptul că este cenzor la anumite societăţi şi dacă acest lucru îi va permite să fie consilier local, şi mi-a spus că poate fi ales municipal.. Dacă are dreptate sau nu, numai domnia sa ştie aşa cum numai dânsul ştie dacă este adevărat că ar avea susţinerea PNL Galaţi pentru a -i lua locul lui Mihai Manoliu. Pentru că în cazul în care  Caliga ar renunţa la fotoliul de consilier local, urmâtorul consilier local pe listă ar fi un reprezentant al PSD, lucru pe care nu ştiu cât şi-l doresc liberalii gălăţeni, chiar dacă aş pune pariu că nu sunt toţi mulţumiţi cu faptul că în Consiliul Local ar veni un apropiat al lui Marius Stan . În rest eu sincer mă bucur că mai există în Galaţiul ăsta oameni care îl apreciază atât de mult pe primarul Marius Stan încât lucrează gratis pentru el şi nu urmăresc niciun fel de alt interes din fotoliul de consilier personal al edilului şef al urbei. În rest tot încă mi-este neclar câţi consilieri personali are primarul Stan şi câţi lucrează gratis de dragul lui şi pentru binele urbei, nu că acesta ar fi un lucru rău. Magda CONDOS_ acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

Advertisements

6 thoughts on “Cine munceşte gratis pentru primarul Stan

  1. Doamna Condos, articolul ar fi chiar interesant daca nu ar fi scris cu picioarele, atat din punct de vedere ortografic, cat si, mai ales, gramatical. Ar fi frumos ca, din respect pentru cititori, sa faceti o minima editare inainte sa postati. Nota bene: pamfletul implica satira. Ce ati scris aici nu se numeste pamflet, ci opinie personala.

  2. CALIGA pare un lingau cu mari interese ascunse.Sper sa fie demascat in curând si trimis acolo unde merita.Inclusiv cu averea confiscată.Grupul infractional BINE ORGANIZAT devine mai mare.

    • Eu nu stiu ce interese ascunse are dl Caliga. Mie mi se pare interesant ca sunt oameni care muncesc gratis pt cineva in care sustin ca ei cred. Daca o fi sau nu asa nu ma pot eu pronunta . O zi buna

  3. Individul ăla are o greata de nu -i o tai nici cu 1000 de lamai.Asta cu muncitul gratis este pentru prosti.Timpul le va rezolva pe toate.Escrocheriile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s