Liberalul Mihai Manoliu a ajuns mare şef


Mihai Manoliu este consilier local PNL şi unul din susţinătorii lui Marius Stan în timpul campaniei electorale în urma căreia acesta a câştigat fotoliul de edil şef al urbei. Mihai Manoliu a fost şi preşedintele organizaţiei municipale a PNL pe care a condus-o atât de bine încât nu a fost în stare să facă astfel încât Marius Stan să îi ia locul , edilul şef al urbei pierzând lupta în faţa senatorului liberal Paul Ichim cu ocazia alegerilor .. Mihai Manoliu are un trecut interesant , spun gurile rele,  ba mai şi este avocat ba   şi -a luat şi doctoratul. Cunoscătorii şi cred că sunt câţiva cred că ar putea spune lucruri interesante despre cariera de maxim succes a avocatului Manoliu sau despre anumite lucruri interesante care se întâmplă din când în când în biroul domnului avocat care este extrem de competent. Am să mă opresc aici spunând că gurile rele care acum câteva zile mii-au zis că Mihai Manoliu va fi noul şef al Poliţiei Locale Galaţi au avut din nou dreptate, Şi nici nu ar fi de mirare atâta timp cât un candidat înscris în cursă, şi anume juristul Marcel Gurzu, s-a retras din competiţie. Cunoscătorii ştiu de ce. Ceea ce m-a mirat este că Manoliu a reuşit să fie mai bun chiar şi decât Constantin Dumitru, ofiţer la Penitenciarul Galaţi şi care era fratele unuia din consilierii personali ai lui Marius Stan  Eu vreau să îl felicit pe domnul primar pentru faptul că s-a reuşit depolitizarea conducerii Poliţiei Locale, prin numirea unui liberal care îşi va da demisia din postul de consilier local. Şi aştept ziua când în România se vor organiza concursuri pentru ocuparea posturilor de conducere în instituţiile statului , unde măcar partidele şi-ar putea numi oameni competenţi dacă depolitizarea nu este posibilă. Până când se va întâmpla acest lucru nici nu vreau să îmi închipui cât de bine vor merge lucrurile la Poliţia Locală Galaţi. Magda CONDOS_ acest text este un pamflet şi trebuie trat ca atare

Advertisements

4 thoughts on “Liberalul Mihai Manoliu a ajuns mare şef

 1. Tot gurile rele,mama lor 🙂 Baga un articol despre $idex,ca se anunta vremuri tulburi.
  $omn usor,vi$e frumoa$e 🙂

  • ca sa nu va dezamagesc mai pe seara voi scrie cite ceva legat de ceea ce se intimpla la Sidex. Dar nu ma inregimentati pe mine in vreo tabara pt ca eu nu scriu la ordinul nimanui pt ca nu imi amintesc sa ma plateasca unul sau altul, asa ca aluzia dvs este nefondata. Nu cunosc de ce nu mai apare acea lista si nu e treaba mea. si v am sfatuit calduros sa cititi ceea ce scriu adevaratii profesionisti care nu sunt ca mine injurati, criticati, amenintati sau numiti securisti sau Sri isti. O zi minunata va doresc !

   • Scrieti ce doriti,v-as ruga doar sa nu mai folositi cuvantul “fabricuta” ci “colos”
    De asemenea v-as ruga sa ne spuneti ce parere aveti despre sindicatul nou infiintat si de cei 2 titani ce l-au fondat : Radu Nelu si Gaiu Ionel.
    Puteti avea o parere sincera,netinand cont de faptul ca sunteti vecina cu unul din cei 2 mentionati si de intamplarile din trecut ?
    In ceea ce priveste sindicatul majoritar,asteptarile nu pot fi altele decat egale cu zero,atata vreme cat negociatorii sefi nu pot prezenta argumente sau sa rosteasca cuvinte ce au valoare in fata oamenilor administratiei.
    O seara frumoasa,d-soara Magda 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s