Să demolăm cu talent ! Cu şi despre Sidex


Vineri , pe reţeaua internă de net a făbricuţei a circulat un comunicat în care se anunţa că sâmbătă, începând cu ora 11, va fi pus la pământ furnalul 2, adică va fi pur şi simplu demolat. Acum eu nu pot decât să mă bucur că încă un furnal a fost ras de pe faţa pământului, după ce anterior acesta a fost descompletat şi golit de toate instalaţiile care mai erau pe acolo. Este inutil să spun că reprezentanţii conducerii Combinatului nu au dat niciun comunicat de presă legat de acest subiect şi pun pariu că dacă ar da ar preciza că motivul demolării furnalului 2 îl reprezintă faptul că acesta nu mai este demult funcţional . Eu nu pot decât să mă bucur că mai asist la dispariţia unei alte capacităţi de producţie care este drept că nu mai era demult funcţională . Şi aş mai îndrăzni să spun că vor urma şi altele, cunoscătorii ştiu care. Totuşi mă macină o întrebare şi anume dacă o fi adevărat faptul că făbricuţa vrea să cumpere de puţin timp fier vechi de pe piaţă ? Magda CONDOS_ acest text este un apamflet şi trebuie tratat ca atare

Advertisements

9 thoughts on “Să demolăm cu talent ! Cu şi despre Sidex

 1. Nu am fier vechi pentru ca vreau sa cresc productia la maxim.Deci cumpar.Daca cresc productia s-ar putea sa ies pe profit putin anu asta.Dar voi fi nevoit sa le dau la sclavi acel amarat de 1%.
  Salariile nu le voi mari asta e clar.Voi aplica sistemul de bonusuri discretionar,fara criterii clare si asta pt fiecare neam sau ruda pana la spita a saptea.Le-am spus-o si liderilor FSS .Daca stati cuminti aveti si voi parte de ceva,ce dracu doar aveti salarii grasute.Pt fraieri va fac eu rost de fluturasi xeroxati ce naiba …ca sa fie bine.Pana una alta duceti-va la Durau si puneti la cale scenariul

 2. PINA SI PAMINTUL NU MAI RABDA HOARDA FRANCO-HYNDUSA AJUTATA DE TRADATORII DE LA FSS METAROM SI CN METAL,SI A DECIS DREPT REPLICA LA CUTREMURUL FURNALULUI 2 CUTREMURUL DE DIMINEATA DE 5,5 RICHTER!
  TRADATORI FITI FERICITI!

 3. NU AU CAZUT CLADIRI LA GALATI,IN SCHIMB A MAI CAZUT UN FURNAL!
  PROTESTEAZA PAMINTUL FATA DE ASEDIUL PE CETATEA OTELULUI ,DAR NU SI SIDERURGISTII RAMASI!
  IARTA-I DOAMNE CA NU STIU CE FAC!

 4. ACUM PUHOI DE SIDERURGISTI SA SE “CUTREMURE” GHINDIND CA ORI DE CITE ORI SE DINAMITEAZA UN OBIECTIV,SINT ARUNCATE IN AER ALTE SUTE LOCURI DE MUNCA!SA TABARE PESTE LIDERII LOR CU LEUCOPLAST LA GURA SI LA MIINI,SA II SCHIMBE DIN FUNCTII SI SA PROTESTEZE FATA DE STRATEGIA DE LICHIDARE A OBIECTIVELOR IN LOCUL INVESTITIILOR!

  • Ca sa fim corecti furnalul 2 nu mai era functional de ani de zile. Problema mea este legata de investitiile care ar trebui facute si aici ma refer in special la cele legate de reducerea consumului de energie. Nu vreau sa imi mai aduc aminte de acel desprafuitor si de modul in care a fost inaugurat

 5. Dezamagitoare situatie si dezamagitoare reactie a oamenilor. La cum mergem acum, cu putin noroc, in curand o sa fie cartierul si mall-ul. Doar ca nu stiu sigur de unde o sa avem bani sa ne facem cumparaturile altfel decat angajandu-ne la…mall. Si atunci s-ar putea sa ajungem ca minerii de la inceputul secolului trecut care erau platiti cu monede speciale, valabile doar la magazinele minelor. Cercul se inchide, asemenea unui lat. Cine are curajul sa miste ceva?

 6. Ca sa fim corecti vb cuiva”i-am primit in casa noastra,dupa care EI sau apucat de DINAMITAT!”Si tot ca sa fim corecti UPSRS spre exe era functionabil cnd sa inchis,acum isi asteapta dinamita e doar o chestiune de timp!Si furnalul ca si restul puteau fi operationale daca”musafirii”nu erau DEMOLATORI!Si culmea azi cind lumea intreaga protesteaza impotriva exploatarii RMGC,in fapt mai mult impotriva contractului cu acestia mai mult pagubos sa aflam ca inchiderea fluxului primar integrat la cald din 2009 COCSERIA face ca azi exploratorii de la RMGC vor apela la firme terte externe din domeniul chimiei pt ca vezi Oltchimul,Arepechimul cu care fosta Cetate a Otelului avea contracte nu mai functioneaza!Toate astea pt ca sa rupt zaua lantului dintre acestea!ZAUA economiei romanesti!Hai ca am fost destul de corect si azi am aflat legatura dintre SIDEX si ZACAMINTELE de la ROSIA MONTANA si nu numai,si daca avea zile adica investitii conf clauzelor cu AVAS si nu TNT azi ROMANIA intreaga avea de cistigat dpdv ECONOMIC!CORECT NU!

 7. Eventualul comunicat de presa ar suna asa: Furnalul 2 si-a incheiat ciclul de viata!
  Si ar fi marca RIBBO BRUNO retractat de vesnicul om de nimic dorian dumitrescu.

 8. PARADOX SINDICAL
  MARE PARTE DIN CEI CARE VOR PROTESTA FAC PARTE DIN LISTA RUSINII PENTRU NEGOCIEREA CCM 2013,RESTUL SINT DIN MULTIPLELE LISTE A TRADARILOR CCM,A SIDIRERURGISTILOR,A GALATENILOR,A COMBINATULUI,SI PINA LA URMA ATENTIE : A VENITULUI MINIM PE CAP DE LOCUITOR!!!
  FIECARE OM CARE SE DA PATRIOT AR TREBUI SA INTOCMEASCA LISTE CU TRADATORII DIN BREASLA LOR PT CA SA STIM DE CINE TREBUIE SA NE FERIM!SI LA URMA SA JUDECAM PE CEI CE INTRADEVAR FAC ASA CEVA!
  IP: 5.13.202.109 |
  0
  1
  Link COBRA-GALATI Joi, 17 Octombrie 2013 11:06 postat de COBRA-GALATI
  AU TRECUT 289 de ZILE CU
  AFISAREA LISTEI TRADATORILOR
  SIDERURGIEI SI CU CAPUL LOR DIN
  TOTDEAUNA – mircea scintei:
  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU
  -AU MAI RAMAS 76
  de zile pt a
  nu uita o parte din IUDELE care
  iar au
  TRADAT pe patimasii
  din AMG, girati de cei TRADATI!
  ATENTIONARE:Sta diul vorbelor
  lasa in vigoare CODUL
  PORTOCALIU PENTRU A.M.G
  Inst. de monitorizare si statistica
  a
  SOLIDARITATII atentioneaza
  salariatii din AMG despre
  posibilitatea caderilor masive de
  sectii si uzine la locul lor de
  munca .
  Toate astea pe fondul
  acumularilor
  de nepasare,tradar e,si lasitate a
  diferitelor categorii sociale din
  aceasta fabrica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s