Vânt tânăr din pupa în PSD Galaţi


Recunosc că PSD nu a fost partidul meu preferat şi asta pentru că nu am fost încântată de modul în care au fost făcute anumite privatizări pe vremea premierului Adrian Năstase, şi aici am să mă refer doar la cazul Sidex. Am înţeles că au trebuit plătite anumite preţuri pentru a intra în NATO sau în UE , dar nu sunt convinsă că ni s-au impus la sânge modul în care trebuia vândute anumite întreprinderi . Aşa cum nu cred că cineva a interzis  autorităţilor statului român  să  verifice dacă clauzele prevăzute în contractele de privatizare au fost respectate. Dar să trec la subiect şi anume acela legat de faptul că doresc să dau o bilă albă politicii de promovare a tinerilor din organizaţia judeţeană a TSD în diferite funcţii importante,  Lucru care chiar dacă a fost susţinut de către preşedintele organizaţiei TSD Galaţi,  consilierul judeţean Dorin Butunoiu, nu ar fi fost posibil fără ” binecuvântarea” greilor din PSD Galaţi, şi anume senatorul Gheorghe Saghian şi ministrul Dan Nica.Orice politică de promovare a tinerilor în oricare partid politic nu poate decât să mă bucure însă aştept ca şi tinerii respectivi să demonstreze că au meritat să fie numiţi pe posturile de conducere respective, adică să performeze. Dacă se va întâmpla aşa timpul va demonstra acest lucru. Pe lista tinerilor socialdemocraţi de la organizaţia judeţeană a TSD care au primit o şansă de a se afirma se află de exemplu directorul AJOFM Galaţi, Cezar Năstase, care trebuie să mărturisesc că este cam scump la vorbă, directorul adjunct al aceleiaşi instituţii, Nicoleta Harţegan, Ursu Marian, directorul general al Electrica Galaţi, un om extrem de discret aşa că nu pot spun nimic despre activitatea sa în fruntea acestei instituţii, Răzvan Topală, director adjunct la Societatea de Gospodărire Urbană, Ionuţ Pucheanu, directorul Ecosal, Igor Bejan, directorul adjunct al Casei de cultură a Studenţilor, Topală Bogdan, consilierul prefectului dar şi consilierii judeţeni Şerban Iulian şi Carmen Pintilie . Faptul că la  organizaţia judeţeană a PSD bate vânt de înnoire pare un lucru bun însă  rămâne însă de văzut care vor fi şi efectele. În zilele următoare promit că voi încerca să aflu care sunt tinerii liberali promovaţi în diferite funcţii de conducere de către preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Victor Paul Dobre , acelaşi lucru fiind valabil şi în cazul PDL sau PC: Magda CONDOS

Advertisements

5 thoughts on “Vânt tânăr din pupa în PSD Galaţi

  1. Multumesc pentru aprecieri, Magda.
    Si eu ma bucur, atat direct cat si indirect, de aceste promovari. Incercam si cred ca si reusim sa aducem un suflu nou in domeniile in care am fost promovati, mai ales ca suntem oameni cu experienta si nu aruncati din luna.
    Mai multe fapte si mai putina vorba, cam asta doresc, pe scurt, de la tinerii promovati.

  2. Nu poti decat sa fii incantat cand sunt promovati tinerii. Ideile noi si forta de munca tanara nu strica. Bravo!

  3. Sunt tineri politicieni onorabili cum ar fi Sorin Enache dar sunt si multi escroci lacomi,tineri PSD isti care nu se mai satura de functii .E un haplea care este consilier,director de institutie publica si presedinte CA la o alta institutie,bineinteles falimentara.Cata lacomie ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s