Nunta. Cu şi despre Sidex


23nuntasidexAcum câteva săptămâni un angajat al făbricuţei, care are iniţialele E. P, a postat pe facebook două fotografii de la un eveniment care a avut loc pe platforma siderurgică. Să nu vă închipuiţi că era vorba de inaugurarea vreunei investiţii sau de niscai programe de reducere a consumului de energie , ci era vorba de doi tineri care au decis să îşi unească destinele chiar în incinta făbricuţei. Sincer nu îmi dau seama de ce ar trebui să fie un motiv de mare mândrie locală această decizie luată de cei doi şi aprobată de onor conducerea ArcelorMIttal Galaţi ,  dar în fine este o chestiune de opţiune. Şi deimagine:  Ceea ce le-aş sugera eu şefilor Primăriei Galaţi ar fi să discute cu onor conducerea Combinatului pentru a-i convinge să le pună la dispoziţie una din halele părăsite care să poată fie transformate în Oficiul Stării Civile., asta dacă tot s-a ajuns să se facă şi nunţi la Combinat, dacă oţel nu prea se mai produce ca altădată. Asta dacă  tot nimeni nu a fost în stare până acum să găsească o locaţie adecvată pentru mutarea Oficiului Stării Civile care a funcţionat până acum un an într-o clădire din parcul Bălcescu. Magda CONDOS_ acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

Advertisements

12 thoughts on “Nunta. Cu şi despre Sidex

 1. O mai tineti minte pe Veronica Chiper, “dna.de fier” din fruntea furnalelor?
  Despre Vera Chiper, cateva mici , dar importante rectificari si adaugiri:
  – a divortat cu acte in oct. 2009
  – nu a fost consilier personal al dir.gen Augustine, ci doar asistent manager, ce se ocupa cu rezervari pt deplasari si printre picaturi i se dadu-se si cateva proiectele de energie, ce nu s-au finalizat nici pana in ziua de azi.
  – in ianuarie-februarie 2009, inainte de inlocuire, fostul dir. gen. Augustine, se gandise sa o puna o sefa de serviciu prin combinat, undeva linistit, ceva pt o femeie, dar in ultimul moment s-a hotarat ca pe fluxul primar sa vina sef Reboull (ce era pana atunci un sef de serviciu energie pe europa in cadrul AMG). Cei 2 se cunosteau din 2006, dna Chiper ocupandu-se, cum am mai spus de unele proiecte pe energie, si, hopa s-a schimbat modificarea si dna. a fost numita peste noapte sefa la Furnale!
  Intr-adevar, tineretea Verei Chiper a fost agitata, fiind vreo 5-6 ani intr-o relatie cu baiatul cel mic al dir. de marketing Zaharia. relatia s-a destramat datorita baiatului cel mare , Liviu Zaharia, fost dir. comercial al Sidex, ce a plecat dupa privatizarea cu indienii. acesta din urma nu o putea suferi, mirosind oportunismul ei! Apoi au trecut cativa ani si dansa a avut relatii trecatoare la intamplare, printre care si cativa straini. In stadiul asta l-a intalnit pe sotul ei Groza, un tip bonom, ce a lasat-o sa-si vada de serviciu/cariera, chiar a sprijinit-o.
  Dar tipul se pare ca nu era prost si a mirosit ceva prin anul 2007, si intr-adevar prin 2008 a spus “Stop” in fapt relatiei, parasind-o in 2009 cu cateva luni inaintea pronuntarii divortului oficial. A lasat-o linistita cu cariera si cu locuinta si cu tot ce era in ea, basca cateva zecii de mii de euro in cont, netrebuindu-i nimic! Cam asta este adevarul despre fulminanta ascensiune a dnei. Chiper.
  Toate bune!

  • Eu nu stiu de ce se inghesuiau astia sa i-o traga ca era urata cu draci, nu avea nimic dintr-o femeie care sa atraga un barbat. Inteligenta zero barat… Cred ca aia de o tot luau de sotie erau impotenti si ea le masca secretul.

 2. Sarutul mortii se naste in combinat!Doamne ce mi-a mai fost dat sa aud o infricasatoare idila de viata sa nascut in combinat!Acum nu se mai toarna otel cit se toarna nunti in combinat!AMG investeste in nunti si nu in instalatii!Dorian Dumitrescu o fi fost regizorul,sau vrun lider de carton dn sindicatele aservite patronului putin conteaza,cit conteaza faptul ca nici RMGC nu a produs inca nunta anului in mina muzeu dn adincuri!Sigur au fost asistati de seful DSSM!Ce a fost si ce a ajuns Sidexul! Nasul mare banuiesc ca nu a fost seful financiar,si daca a fost cred ca nu va dori sa isi boteze finul in loc de scaldatoare intr-o oala de turnare!Vin negocierile sper ca se va negocia salariile si nu darul de nunta ori botez al acestei fam!Acum salariatilor nu le-a mai ramas decit sa se roage ca investitia in nunta asta sa fie de calitate si sa nu asistam prea curind la “divort” recunoscut fiind faptul ca AMG a inceput seria divorturilor in vara lui 2009 odata cu inchiderea ilegala a cocseriei,urmata de a UPSRS,si de divorturile cu TNT a caselor de piatra de la OLD 2,Furnalul 1,si 2 la care avizul a fost nasit de Garda de mediu!
  Am trait sa o vad si pe asta Magda!

 3. AU TRECUT 266 de ZILE CU
  AFISAREA LISTEI TRADATORILOR
  SIDERURGIEI SI CU CAPUL LOR DIN
  TOTDEAUNA – mircea scintei:
  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU
  -AU MAI RAMAS DOAR 99
  de zile pt a
  nu uita o parte din IUDELE care
  iar au
  TRADAT pe patimasii
  din AMG, girati de cei TRADATI!
  ATENTIONARE:Sta diul vorbelor
  lasa in vigoare CODUL
  PORTOCALIU PENTRU A.M.G
  Inst. de monitorizare si statistica
  a
  SOLIDARITATII atentioneaza
  salariatii din AMG despre
  posibilitatea caderilor masive de
  sectii si uzine la locul lor de
  munca .
  Toate astea pe fondul
  acumularilor
  de nepasare,tradar e,si lasitate a
  diferitelor categorii sociale din
  aceasta fabrica.

 4. Magda,ati scris articolul asta cam aiurea,iertata sa-mi fie constatarea. Cei doi tineri sunt din Bucuresti si sunt arhitecti,de-aici ideea de a surprinde intr-un mod neobisnuit casatoria lor. Nu s-au cununat nici religios si nici civil pe platforma,ci au facut simple poze. Nu sunt pilele nimanui sau asa ceva,sunt niste tineri obisnuiti. Deci,nu mai faceti jurnalism dupa ureche.

   • Mai ai tupeu sa comentezi!De cine sa ascult mai intii…,de tine sau de “cutremurul furnalului 2”!
    Tupeu de tradator mai ai!Chiar asa mai bine taceai ca sa savurezi din plin explozia!

  • nunta era in sensul figurat dar ideea era ca doi miri fac poze in combinat Imi mentin ideea ca poate se da unul din spatii celor de la Primarie sa faca stare civila . Si doua persoane imbracate in mire si mireasa nu isi unesc destinele sau ce fac ?

 5. Pingback: Free Piano

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s