Deputatul PSD Pâslaru şi Roşia Montană


Acest articol este dedicat zecilor de gălăţeni care protestează doar pe facebook împotriva proiectului Roşia Montană dar pe care nu i-am văzut ieri, la ora 17, în faţa Prefecturii , unde s-au strâns cu chiu cu vai în jur de 15 tineri. Şi asta în jurul orei 18, la o oră de la începutul protestului care este autorizat. Şi care va continua şi azi şi mîiine tot începând cu ora 17, în acelaşi loc. Cel mai mult la protestul care a avut loc vineri mi-a plăcut o domnişoară care agita de zor o pancartă de una singură şi care şi-a făcut nişte poze care sunt sigură că vor fi postate pe facebook. Acum nu ştiu de ce la aceste proteste nu vin ecologiştii gălăţeni care sunt membri al Partidului Ecologist condus de Eugen Stamate, care nu are o poziţie clară vizavi de proiectul Roşia Montană , şi care potrivit declaraţiei sale ,mai aşteaptă să vadă nu ştiu ce studiu. Acum vreau însă să apreciez poziţia deputatului PSD, Florin Pâslaru, care măcar are curajul să îşi asume un punct de vedere, aşa cum a făcut când a votat împotriva desecretizării contractului de privatizare al Sidex. La întâlnirea care a avut-o vineri cu pensionarii gălăţeni conduşi de Vasile Panţuş, deputatul PSD , care era şi răcit, le-a spus oamenilor că el atunci când era în opoziţie a fost împotriva acestui proiect dar recent a fost într-o vizită în zona respectivă unde a văzut situaţia de la faţa locului şi a vorbit cu localnicii.Nu ştiu ce a văzut deputatul Pâslaru, dar cert este că acesta susţine că şi-a schimbat părerea pe care o avea când era în opoziţie şi că va susţine proiectul Roşia Montană atâta tip cât este în interesul naţional. Un punct de vedere cu care pot fi sau nu de acord dar pe care îl apreciez mai mult decât punctul de vedere anti al celor care nu protestează decât pe facebook. Magda CONDOS_ acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

Advertisements

4 thoughts on “Deputatul PSD Pâslaru şi Roşia Montană

  1. “Nu ştiu ce a văzut deputatul Pâslaru, dar cert este că acesta susţine că şi-a schimbat părerea pe care o avea când era în opoziţie şi că va susţine proiectul Roşia Montană atâta tip cât este în interesul naţional.”
    Se pare ca nu prea ati inteles prea bine. se pare ca Paslaru vorbeste de interesul lui national si nu al romanilor. Ca sa vinzi atata aur lui Iticman si Struliman pentru 2 bani nu poti afirma ca-i interesul NOSTRUL ci interesul lor. Probabil datorita faptului ca era racit nu sa exprimat pe intelesul tuturor romanilor sau ma rog, al unora.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s