O întrebare pentru mai marii Primăriei Galaţi


17ziuamarineiSubsemnata Magda Condos , în calitate de plătitor de taxe şi impozite la bugetul local, aş avea o mică rugăminte către mai marii Primăriei Galaţi, mai exact către organizatorii manifestărilor care au avut loc de Ziua Marinei şi care se ocupă cu gestionarea fondurilor alocate de la bugetul local pentru acest eveniment şi care s-au ridicat iniţial la 59200 de euro, din care 7000 de euro a costat organizarea focului de artificii care ar fi trebuit să dureze 15 minute.. Deci dragi organizatori care aveţi pe  mână puşculiţa cu bani alocaţi acestor acţuni  , aş dori să ne spuneţi public dacă banii alocaţi de aleşii locali  pentru organizarea jocurilor marinăreşti, şi aici mă refer la suma de 500 de euro, vor rămâne la puşculiţa Primăriei Galaţi17ziuamarinei2. Aşa cum ar fi firesc ţinând cont de faptul că jocurile marinăreşti, a căror desfăşurare a fost aşteptatată de gălăţenii care au venit joi după amiaza pe Faleza Inferioară a Dunării ,nu au mai avut loc spre dezamăgirea multor gălăţeni. Acum dacă ar fi să îl cred pe purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mihai Costache, persoanele care ar fi trebuit să participe la jocurile marinăreşti a fi cerut o sumă mult mai mare decât cea convenită iniţial, şi anume nu mai puţin de 2000 de euro, sumă pe care reprezentanţii municipalităţii nu au dorit să o deconteze.17ziuamarinei3 Deşi eu personal cred că în această ţară ideea voluntariatului rămâne o fata morgana , şi spun acest lucru deoarece mi-ar plăcea ca anumite acţiuni să nu aibă la bază doar motivaţia materială, lucru greu de crezut că s-a putea întâmpla în scumpa noastră urbe , aş dori ca reprezentanţii Primăriei să prezinte public factura pentru fiecare plată făcută cu ocazia Zilei Marinei. Pentru că sunt tare curioasă dacă banii plătiţi cu ocazia acestor manifestări sunt mai puţini decât suma estimată iniţial, şi aşa ar trebui practic să se întâmple ţinând cont de faptul că jocurile marinăreşti au fost sublime dar au lipsit cu desăvârşire în timp ce focul de artificii a durat mai puţin decât era programat. În rest , cei care pot spune dacă  manifestările desfăşurate de Ziua Marinei, care au fost inedite anul acesta datorită regalului de canotca  organizat de celebrul Ivan Patzaichin., au fost sau nu reuşite sunt doar gălăţenii care au tras joi o fugă pe Faleza Dunării, unul din puţinele locuri unde te mai poţi plimba şi care este departe de a arăta aşa cum ar trebui. Magda CONDOS- acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

Advertisements

6 thoughts on “O întrebare pentru mai marii Primăriei Galaţi

  1. Cursa organizata de Patzaichin ,la Galati a fost extraordinara (mai ales ca am luat medalie) si organizatorii au dau un tricou (pe care am luat semnatura marelui campion) si niste medalii simbolice dar valoroase sentimental.

  2. Da un tricou cu semnatura lui Mittal n-a indraznit nimeni sa ceara, asta cu Patzaichin unde unii sunt foarte mandri, e ramasita de la Udrea, la fel ca strada Frunzei si alte parcuri .Somitatile cu ghilimelele de rigoare ale noului Galati si le atribuie ca si cum au inventat roata patrata . Ziua Marinei fara marinari si fara nave , afis marlanesc de tip” Dolhasca in sarbatoare ”, organizatori care n-au organizat un concurs de sotron vreodata, galateni obisnuiti cu umilintele in prag de sarbatoare ,Braila care cu ocazia acestei zile a asezat la intrarile in municipiu doua nave pe uscat (modelul constantean) , jocuri marinaresti inlocuite de ”jocuri politice” , a mai trecut un an vazand” Niste Tarani ” de Dinu Sararu ocupandu-se de ceea ce nu si-au dorit vreodata ,o sarbatoare crestin-culturala , dar as da un nume sarbatorilor viitoare:” Barca pe maluri” poate vom avea corul bautorilor de tarie pe doua voci, romana si lipoveneasca noua, organizatorii de anul acesta pe post de mirese vaduve,jocuri erotice marinaresti si mult bun gust .

  3. Un alt TUN financiar!Stan trebuie sa raspunda si sa explice public,sa justifice banii galatenilor!Cat despre maestrul Baciu,cu siguranță trebuia cooptat de primar pentru realizarea afiselor.

  4. Chiar speri la primirea unui răspuns ? Sper, Curtea de Conturi sa facă lumina .Asa zisele evenimente culturale si sportive trebuiesc luate la bani marunti.Proceduri,costuri,etc….

  5. INCA UN TUN FINANCIAR intreba cineva pe buna dreptate ca da va spune Primarul Jucator al Galatiului,numai ca nu este el vinovat-ADAMESCU DE LA FC OTELUL!El trebuia sa vina cu ramasitele lasate de MARIUS STAN ,vreo 7 mil de euro ,ca restul pina la 20 milioane doar ai unsi de la DNA ce tace stiu!

  6. Adamescu a gasit prostii-tradatori la Galati (care de fapt se cred foarte destepti) de care si-a batut joc,cu stiinta lor sau fara,mai putin conteaza.Asteptam investigatii SERIOASE cu recuperarea prejudiciilor si sechestre pe averea vinovatilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s