Galaţiul a rămas fără primăriţă


Doina Stamate,stamate director economic primarie8236 directorul economic in cadrul Primăriei ani de zile  supranumită pe vremea mandatului fostului primar NIcolae drept primăriţa Galaţiului , s-a dovedit a fi greu de înlăturat chiar şi pe vremea mandatului lui Marius Stan. Puţini ştiu că Doina Stamate a părăsit acum o săptămână Primăria deoarece a ieşit la pensie, lucru pe care l-am anticipat încă de anul trecut că aşa se va întâmpla în cazul domniei sale. Şi asta pentru că am ştiut că Doina Stamate s-a dovedit  greu de clintit din funcţia deţinută atâţia ani , când tăia şi spânzura atunci când era vorba de împărţirea banilor din bugetul de veniturişi cheltuieli al municipalităţii, chit că prmarul liberal Marius Stan anunţa la vremea respectivă cu surle şi trîmbiţe faptul că vor avea loc  schimbări de personal şi că unele persoane vor părăsi fotoliile călduţe, lucru care parţial s-a şi întâmplat.. I-am zis atunci domnului primar că nu cred că acest lucru va fi valabil în cazul doamnei Stamate care va pleca de la Primărie în această vară, când va avea vârsta de pensionare, şi uite că am avut dreptate. Magda CONDOS- acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

5 thoughts on “Galaţiul a rămas fără primăriţă

  1. Sigur vine o panarama de zece ori mai slaba si corupta decat Stamate.Nu Stamate dadea contracte de lucrari,cu actele aditionale aferente,nici autorizatii si nu ea “organiza” concursuri trucate pentru posturi de directori in PRIMARIE.Sper ca cei care fura banul public din Primarie, prin tot felul de inginerii, sa raspunda .

  2. Daca Stamate era marea problema si din cauza ei in ultimii 20 de ani orasul a fost un dezastru,inseamna ca dupa plecarea ei va fi totul perfect !?! Hai sa fim seriosi !Oricum am inteles ca a iesit la pensie,deci nu au putut sa o schimbe din functie sau s-o dea afara…Mihai Istrate inlocuitor ?

  3. Pingback: Free Japan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s