O invitaţie de la primarul Stan către fostul primar Dumitru Nicolae


Galaţiul,  oraş situat pe malul Dunării care stă prost la capitolul bazine de înot , dovadă vie în acest sens  fiind Plaja Dunărea, ar putea intra luni în Cartea Recordurilor. Dar nu pentru groapa de pe Faleza Dunării , ci pur şi simplu pentru că lucrările a căror executare a durat nu mai puţin de 4 ani, fiind începute în anul 2009 pe vremea mandatului fostului primar Dumitru Nicolae, au fost în sfârşit finalizate iar luni începând cu ora 12 Baia Comunală va fi inaugurată . În prezenţa primarului Marius Stan, a altor reprezentanţi din conducerea Primăriei, a consilierilor locali şi bineînţeles a directorului Societăţii de Gospodărire Urbană, Eduard Grosu. Ţinând cont de faptul că în sfârşit gălăţenii nu vor mai fi nevoiţi să îşi ducă copiii la Brăila pentru a învăţa să înoate, ci o vor putea face folosind bazinul de înot de la Baia Comunală , am să consider drept minor episodul din vara trecută, când fostul primar Dumitru Nicolae a inaugurat Baia Comunală deşi mai erau niscai lucrări de executat. Am să redau invitaţia transmisă mass mediei de purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mihai Costache, în care se precizează un lucru de bun simţ aş îndrăzni să spun , şi anume faptul  că primarul Marius Stan îl invită pe fostul prmar Dumitru Nicolae să participe la inaugurarea care va avea loc luni, începând cu ora 12”. Luni, ora 12.00, va invitam la inaugurarea Bazinului de inot de la Baia Comunala.Lucrările de reabilitare, începute în anul 2009, au fost finalizate odată cu instalarea mobilierului si testarea echipamentelor.. Primarul Marius Stan îl  invită la inaugurare şi pe dl Dumitru Nicolae”. Magda CONDOS

6 thoughts on “O invitaţie de la primarul Stan către fostul primar Dumitru Nicolae

 1. De circ se pare ca sunt tare buni alesii poporului, sa vedem insa si ce taxe vor percepe neamului tinand cont ca renovarile au fost facute tot cu bani nostri. Spre surprinderea unei doamne jurnalista as fi curios sa stiu daca au rezolvat problema golirii bazinului, problema blocstartelor, problema geamurilor de la balcon si problema trambulinei. Cum se va face curatenia apei ? ce instalatii de filtrare a apei au. Cine oare se va bucura de acest bazin inca neterminat dar gata de inaugurat? Dupa cat timp va fi deschis si pentru public, cat va costa, cine va garanta ca nici un copil nu se va accidenta in acel bazin care deja a luat trei vieti de copii. Ce se va intampla daca un geam de la etaj se va sparge in capul vreunui copil nevinovat.
  Ce antrenori vor beneficia de acel bazin, ca dintre fraierii care mergeau la Braila unul a murit, altul a inebunit si un altul a luat drumul pribegiei. O mai fi ramas careva ?
  Stimata doamna , as fi curios cam la cate intrebari din vele puse o sa ne puteti da raspunsul dupa inaugurare.

  • Dle George cu respect va anunt ca taxele percepute au fost aprobate in cadrul Consiliului Local de catre toti consilierii locali, indiferent de partide si le am publicat la acea vreme dar voi mai reveni luni odata cu sumele. Deci daca vi se par prea mari cumva ar trebui sa multumiti Consiliului Local in intregime. Renovarile nu au fost facute in totalitate pe banii nostri , este un proiect finantat cu fonduri europene la carePrimaria a avut si ea o contributie si a fost elaborat si inceput pe vremea fostului primar dl Nicolae. Daca nu ma insel au instalatii de filtrare a apei din Germania aduse recent . Eu stiu cum arata acest bazin acum un an cind a mai fost odata inaugurat de fostul primar si nu avea nici trambulina , nici instalatie de filtrare si nu vreau sa va spun cam ce pojghita plutea pe deasupra apei sau cum aratau in unele locuri peretii. Va promit distinse domn ca va voi raspunde in mod pertinent luni dupa inaugurare. O zi buna

 2. Sper ca cel putin cativa veterani ai acestui bazin care au invatat cateva mii de copii sa inoate acolo si anume Rodica Husciuc, Mircea Dragu, Gheorghe Stoian zis Gica si Mariana Schwing in amintirea lui Fredi Schwing care ne-a parasit fara sa mai vada acest bazin functionand, sa fie invitati la aceasta inaugurare fie ia si asa cum o fi. Mi-as dori sa fiu si eu acolo unde mi-am trait cele mai frumoase clipe din viata, copilaria.

 3. Foarte bune sugestiile lui George Ion.Persoanele amintite merita tot respectul galatenilor.Apropos,am fi curiosi sa știm mai multe despre cel care a fost numit la conducerea Bazinului.Ce pregătire are,ce il recomanda si cum a fost desemnat in funcția de șef al Baii Comunale.Poate doamna ziarista,in urma unei anchete jurnalistice,ne poate prezenta cu amănunte.Am auzit ca ar fi fratele unui foarte apropiat al domnului primar.Sper totuși sa fie un simplu zvon,ca in coincidente nu credem.

 4. Cred ca este vorba despre fratele lui MIHAI ISTRATE unul dintre prietenii foarte buni ai primarului.Poate aflam ce funcție ocupa si domnul MIHAI ISTRATE in cadrul Primariei.Si daca mai are frați domnul MIHAI ISTRATE ca funcții de director se fac la urgență in Primaria Noului Galați.

 5. Parca ar fi frați,la capitolul gospodărie,doua putori.Incapatanati si cu idei fixe,ambii.Si cu gasti de flamanzi dupa ei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s