Cine a pus chioşcul în drum? Întrebare către mai marii Primăriei


Am apreciat faptul că onor Primăria Galaţi, indiferent  cine a fost responsabil şi a coordonat acţiunile, a pus piciorul înn prag acum vreo câteva luni şi a început demolarea chioşcurilor situate prin diferite zone ale Galaţiului. Cum ar fi cea de la Spitalul Judeţean, de la Spitalul de Copii sau din Ţiglina 1, unde a fost amenajat un părculeţ cât de cât civilizat. Am apreciat acum câteva săptămâni intenţia Primăriei de a face ordine  la complexul Ancora din Mazepa 1,  şi aici este vorba atât de chioşcuri şi de garaje, şi asta chiar dacă în zona respectivă stă lume bună, lucru confirmat recent de către primarul Marius Stan. Dacă la acest capitol se pare că lucrurile au început să se mai mişte, lucru care din păcate nu se poate spune în cazul locurilor de joacă sau al celor mai multe din parcuri, se pare că trebuie să retrag o parte din aprecieri aduse celor care vor să mai facă curăţenie pe străzile oraşului. Şi pentru a mă face înţeleasă, aş dori să îi întreb pe cei care conduc Primăria cum se face că în timp ce demolează chioşcuri sau diferite magherniţe, a fost posibil ca pe strada Regiment !! Siret, în aproperea Palatului de Justiţie şi în vecinătatea unui notariat, tocmai a răsărit acum un chioşc vopsit în roşu unde se comercializează produse de panificaţie?  Dacă aş mai spune că în spate este o groapă nu prea mare, unde azi după amiază era pus un afiş unde scris ceva de genul ” atenţie se lucrează” , nu cred că mai este de prisos să mai zic ceva. Sper ca domnii de la Primăria Galaţi măcar să tragă o raită să vadă cum este posibil ca în noul Galaţi să apară acel chioşc şi poate să ne ofere şi niscai explicaţii. Nu de alta dar aşa ar fi corect. Magda CONDOS- acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

5 thoughts on “Cine a pus chioşcul în drum? Întrebare către mai marii Primăriei

 1. Pai alde “Big Boss” ce sa faca si ei ……Daca nu au facut sediu de primarie,stadion …..macar noi chioscuri sa aprobe,tacit sau nu….asta-i Noul Galati,cu noii Big Boss.Ma bucur ca incepi sa scrii despre aceste chestiuni.Care sunt multe.

  • Cind voi avea ceva de critcat voi critica cind voi avea ceva de apreciat voi aprecia. Asa am procedat si pe vremea lui Dumitru Nicolae. Nu fac parte din categoria celor setati sa scrie doar de bine sau doar de rau din motive pe care nu doresc sa le comentez. O zi buna.

 2. Despre NOUL GALATI !
  Mi se pare ca buruienile de peste tot, ar trebui folosite ca umbra pentru trecătoari sau, culcus serpilor !
  Poate ca buruienile ,se taie NUMAI IN CAMPANIE ELECTORALĂ !
  Dacă nu am înțeles bine, acuzați- mă !

  • De ce v as acuza ca nu inteleg? Mantionati zonele unde sunt buruieni si poate domnii de la Ecosal se vor duce si le vor taia. o zi buna Cit despre campania electorala TOTI promit dar e vina celor CARE ii cred fara suparare.

 3. Mai este si vina celor care se fac ca nu vad ilegalitatile comise de conducerea orașului,culmea chiar le ridica osanale.Noroc cu cei de la “Impact est” si “Ne pasa de Galati” ca demasca toate escrocheriile fie ca au fost comise de echipa Nicolae/Ciumacenco sau de echipa Stan/Cosca.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s