Ionel Petrea a revenit la conducerea ITM Galaţi


Există un proverb care îmi place foarte mult şi care spune că nu mor caii când vor  câinii. Cam aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Ionel Petrea, cel care a condus ani întregi Inspectoratul Teritorial de Muncă Galaţi indiferent ce petreapartid s-a aflat la guvernare şi care a fost decapitat din funcţie recent potrivit unei decizii luate de Ministerul Muncii condusă de liberala Mariana Câmpeanu, o doamnă despre care gurile rele spun că ar fi bună prietenă cu Marcela Sighinaş care şi-ar fi dorit cu ardoare să îi ia locul lui Ionel Petrea, potrivit gurilor rele.. Aş pune pariu că a fost  tristeţe mare pentru doamna Sighinaş când a aflat că Ionel Petrea s-a reîntors azi, adică luni, la conducerea ITM Galaţi. Şi asta după ce a câştigat o primă luptă în instanţă cu Ministerul Muncii, magstraţii de la Tribunalul Galaţi decizând suspendarea punerii în executare a sentinţei de înlăturare din funcţie a lui Ionel Petrea până la finalizarea judecării procesului pe fond , dosar în care Ionel Petrea solicită despăgubiri morale consistente . Deci ca să rezum , după ce Ionel Petrea a transmis conducerii ministerului decizia magistraţilor gălăţeni, onor conducerea ministerului a decis să îl repună pe acesta în funcţie. Lucru pe care eu îl salut deoarece eu nu îi pot reproşa în 12 ani de colaborare cu Ionel Petrea nimic. Nici ca om şi nici ca director de instituţie. Magda CONDOS

Advertisements

6 thoughts on “Ionel Petrea a revenit la conducerea ITM Galaţi

  1. FOARTE BINE ! PETREA IONEL ESTE UN TIP OK. DAR ASA SE INTAMPLA DE OBICEI CU NUMIRILE POLITICE, DACA CEVA MERGE BINE, TREBUIE STRICAT !

  2. Revenire pe locul 1, a unui om super………….si ca sef……..si ca suflet…..ciuda celor care au vrut sa strice imaginea unui om si a unei institutii…………..semneaza un angajat ITM.

    PS. Mare atentie ………….te prind cu mata in sac……….ma refer la persoana implicata.

  3. Imi cam tremura chiloteii ca nu mi-a iesit lucratura si as putea s-o dreg cu …gura ! Cine sapa groapa altuia cade singurica in ea ! Poate se pune sefu’ cu … pe mine si o sa iasa la la iveala toata ” conspiratia ” ! Vai , si colegu’ e in kk , si doar i-am zis sa aiba grija acum cum il musca de c u r pe sefu’, ca l-o ajutat Petrea sa nu intre la bulau , da’ nu m-o ascultat ! O sa ne strangem randurile , curvele care musca mana care le-a hranit si o sa asteptam o proxima ocazie … Sau poate , mai bine , plecam la porci !

    • oricine poate fi de inlocuit pe motive care sa tina. Nu unul cum ar fi ca Petrea ar fi lipsit 14 ore nemotivat de la serviciu acum un an sau 2 dar nimeni nu a luat in calcul cit a fost in interes de srviciu in timpul liber, cind erau accidente de munca si ma opresc doar aici. Orele alea cine le-a contabilizat? Cit despre tinerii de care vorbiti au cumva vreo culoare politica si nu au putut primi un post la o alta instititutie galateana asa cum s a dorit initial pt ca cel numit acolo de un anumit partid de ani de zile e greu de inlocuit? Ce ziceti am dreptate ? Sau poate ma insel .

  4. Nu inteleg ce vrei sa zici.Fii mai exacta,te rog.Care este “institutia” si care este “un anumit partid” ?
    Cat despre tineri,cred,cu tarie,ca ar fi timpul sa fie promovati.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s