Mulţumiri primarului Marius Stan


Cei care vor citi ceea ce voi scrie poate nu vor înţelege, mulţi dintre ei, mesajul pe care vreau să îl transmit , şi anume acela că trăind o anumită  experienţa personală care mi-a demonstrat ceea ce înseamnă lipsa unui angiograf la Galaţi, nu pot decât să salut gestul făcut de primarul Marius Stan faţă de decanul consilierilor locali, şi anume consilierul local PSD Nicolae Rainea, şi acest lucru nu înseamnă că salut tot ce face Marius Stan ca primar. Nicolae Rainea, care a fost un mare arbitru internaţional de fotbal, a ţinut să îi mulţumească joi, în cadrul şedinţei Consiliului Local , primarului liberal Marius Stan pentru că l-a ajutat pentru a face această investigaţie la Spitalul Universitar din Bucureşti şi că astfel în urma investigaţiilor s-a putut constata dacă piciorul la care avea anumite probleme trebuia sau nu amputat. Marius Stan a spus că a apelat la rândul său la doctorul Raed Arafat care a făcut posibil ca Nicolae Rainea să poată face angiografia. Dincolo de tot acest episod , pentru care nu pot decât să îi dau o bilă albă primariului Stan care a sărit în ajutorul colegului său de Consiliu Local,  se naşte o singură întrebare . Şi  anume dacă nu cumva întreaga comunitate locală, şi aici mă refer la noi toţi, nu ar trebui să pună mână de la mână , fiecare după posibilităţile sale, pentru a face rost de suma necesară cumpărării unui angiograf. Achiziţie care este clar că sistemul de sănătate gălăţean nu şi-l poate permite şi care poate salva vieţi . Poate că este momentul să înţelegem că  decât să aşteptăm de la stat să facă minuni, care în alte ţări ar părea lucruri normale, poate este timpul să punem şi noi umărul, fiecare cum poate, şi să facem şi noi ceva pentru semenii noştri  . Magda CONDOS

Advertisements

7 thoughts on “Mulţumiri primarului Marius Stan

    • Va referiti la linguseala din partea unui consilier local PSD presupun care i a multumit public lui Stan . Pt ca nu am facut o eu , eu doar am apreciat faptul ca dl Rainea a fost ajutat. Nu stiu daca sa va doresc sa vedeti ce inseamna sa aveti nevoie de un angiograf si apoi sa mai vorbim. Eu stiu ce inseamna asta si vreau sa ii multumesc unei persoane care anul trecut m a ajutat sa ajung la un spital particular din Bucuresti care avea angiograf, pt ca angiograful de la Fundeni era stricat. Daca dvs faceti subiecte politice si din suferinta unui om este problema dvs. O seara buna.

  1. Stan, este un mare filantrop. Este de….laudat. Eu imi amintesc ca, a mai facut un gest….izbitor de socant. A trimis un helicicopter dupa niste fotbaliatori care ramasesera blocati cu…..trenul, in zapada. Noroc ca, trenul era “gol”…nemaifiind niciun alt pasager pe acolo…..in afara celor cateva sute de …nefutbaliatori.Deci, ce-i al lui, e al lui….Bravo stanica….am sa trimit si eu la tine cateva cazuri trgice, si sunt sigur ca………vor fi ajutati. Doamne ajuta….

  2. Tot respectul pentru cariera lui Rainea,dar trebuie convins sa lase locul “lupilor tineri” din PSD care sigur pot face mai mult decat nea Nicu.Despre caracterul fostului mare arbitru,din cate stiu,parerile sunt impartite.In alta ordine de idei,anumite ajutoare,cred ca ar trebui facute cu maxima discretie,nu cu publicitate pe bloguri sau in presa.Dar asta ar fi deontologie profesionala si este o chestie mai grea…

  3. Surse din administraţie ne-au spus că pe lista neagră a primarului Marius Stan se mai află o serie de alţi membri cu vechime în partid, apropiaţi deputatului Victor Paul Dobre – preşedintele PNL Galaţi, pe care Stan încearcă să îi decapiteze. Este vorba, printre alţii, despre Angela Ivan (directorul Zonei Libere Galaţi), Constantin Tacea (directorul Parcului de Soft), Sorin Dănăilă (director programe în cadrul Administraţiei Pieţelor), dar şi dr. Elena Vrabie (director CJAS Galaţi).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s