O ofertă portocalie refuzată


George Dimofte a fost până acum ceva un om cu greutate în Poliţia Judeţului Galaţi, şi asta datorită funcţiei sale de şef al Poliţiei Economice. Din motive pe care unii le ştiu cu siguranţă, George Dimofte a decis să spună adio funcţiei dar şi carierei de poliţist şi să intre în avocatura gălăţeană. Toate bune şi frumoase până aici ar putea spune unii  în timp ce gurile rele ar putea spune că George Dimofte a avut relaţii ok atât cu PSD Galaţi cât şi cu PDL Galaţi, iar în acest ultim caz ar fi vorba de preşedintele Mircea Nicu Toader. Alte guri rele pe care bineînţeles că nu putem să le credem , spun că recent  George Dimofte, proaspăt intrat în avocatură, ar fi refuzat propunerea venită din partea unui reprezentant al PDL Galaţi, şi anume de a candida pentru fotoluil de deputat în Colegiul 9, unde postul a rămas vacant în urma pierderii de către socialdemocratul Aurel Nechita a mandatului de deputat după ce a fost declarat incompatibil de către ANI: Magda CONDOS- acest text este un pamflet şi trebuie trat ca atare

Advertisements

5 thoughts on “O ofertă portocalie refuzată

  1. Joia trecută, conducerea Automobile Dacia propusese angajaţilor, la o nouă rundă de negocieri, o majorare salarială de 200 de lei, ofertă refuzată de sindicatul uzinei.

  2. sINDICACATUL mEtaLURGISUGISTUL cONSTITUIT LA cerereA oameNILOR munCII diin cocombinnat v-a anunta ca sa-u dat drumul l-a inscriieri.COTIZATIA este 8 ron.V-A ASTEPTAM PE TOTI CE-I CARE DORITI SA FI-TI REPREZENTATI DE OAMENI INTELIGENTI sI CORECTZI L-A NEGOCIERI.

  3. Joia trecută, conducerea Automobile Dacia propusese angajaţilor, la o nouă rundă de negocieri, o majorare salarială de 200 de lei, ofertă refuzată de sindicatul uzinei.

  4. le place grozav sa se tavaleasca in noroi, la fel ca fratii lor necuvantatori. Curios este faptul ca urasc culoarea portocalie, dar isi acorda cat mai multe stelute de aceiasi culoare! Nu sunt niste ipocriti?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s