Dobre, şef de organizaţie cu patalama de la Bucureşti


dobre Deputatul liberal  Victor Paul Dobre, care a candidat singur şi a reuşit astfel perfornanţa firească de a câştiga fotoliul de şef al organizaţiei judeţene a PNL ,  nu prea mai are de ce să îşi facă griji în legătură cu postul călduţ de şef al peneliştilor gălăţeni. Gurile rele spun că recent deputatul Victor Paul Dobre a primit decizia de confirmare pentru şefia în următorii 4 ani în  fruntea PNL   de la conducerea centrală a PNL -ului condus de liberalul Crin Antonescu . Aşa că zarurile au cam fost aruncate definitiv, spre ”bucuria” primarului Marius Stan,. care deşi a anunţat că va candida fie la sefia organizaţiei municipale a PNL fie a celei judeţene a cam renunţat . L-am întrebat pe deputatul Dobre cum mai decurge relaţia sa cu primarul Marius Stan , deoarece nu este o noutate faptul că cei doi se înţeleg ca şoarecele şi pisica. Iar răspunsul lui Victor Paul Dobre a fost unul sec şi scurt ” Ne vedem rar şi ne salutăm . Cam Atât ”. Deputatul Dobre nu a exclus posibilitatea ca relaţiile sale cu primarul Stan să se mai încălzească, dar nu a putut preciza când s-ar putea întâmpla minunea respectivă, aşa că deocamdată este cam greu de crezut acest lucru dacă mai ţin cont şi de înfrângerea suferită de Marius Stan în faţa lui Victor Paul Dobre , o înfrângere care a constat în faptul că primarul  nu a mai candidat la vreun post de conducere în partid aşa cum anunţase anterior. Magda CONDOS- acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

Advertisements

5 thoughts on “Dobre, şef de organizaţie cu patalama de la Bucureşti

  1. ma gandesc ca acesta va fi singurul mandat al lui stan si ultima candidatura ….. nu cred ca va mai fi candidat, doar poate la disperatii aia de PC ca durbaca chiar ar fi penibil la vreo 85 de ani sa mai candideze in 2016….

  2. Dobre este un tip inteligent si diplomat,nu un oportunist si un tradator ca Stan,care era de trei zile in PNL si a vrut sa-l caroteze pe Dobre si sa devina presedintele PNL Galati.Stan s-a facut de ras inca odata.Sper sa raspunda material si penal pentru distrugerea sportului galatean,pentru angajarile facute in Primarie si pentru achizitiile publice trucate pe care le-a organizat impreuna cu gasca sa de escroci.Despre Dobre care chiar a muncit pentru galateni cu mari realizari,bun sau rau asa cum este el,a fost votat democratic.Sincer nu vedeam alt presedinte al PNL Galati.

  3. si uite asa mai traieste din bani publici familia corinei cojocea , salariata la cabinetul d-lui Dobre. prietenii stiu cum…..

  4. Mda,de asta traim noi prost.Din cauza fetisoarei aleia si a familiei ei.Hai sa fim seriosi!Esti cumva Manoliu ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s