Eugen Durbacă continuă să fie ” jupân”


durbacaIndiferent câte critici i s-au adus lui Eugen Durbacă de-a lungul vremii, unele poate întemeiate, un lucru este cert . Şi acela că a învăţat pe vremea comunismului, când a ocupat funcţii de conducere pe la Centrala Navală şi la Combinat , cum să fii un bun organizator. Nu ştiu dacă tot ceea ce a învăţat pe vremea comuniştilor  Eugen Durbacă, preşedintele PC Galaţi, au fost numai lucruri bune şi dacă le-a pus aşa cum ar trebui în practică mai ales când a fost timp de 2 mandate primar,  mai ales când vorbim de celebrele semnaturi date pe maşina Dacia, dar acest lucru îl vor judeca gălăţenii. Cert este că duminică, cu ocazia lucrărilor organizaţiei judeţene a PC, la care au participat atât preşedintele PC, Daniel Constantin  dar şi reprezentanţi ai partidului conservator din judeţe din Moldova, organizaţia gălăţeană a PC a fost dată drept exemplu de către Daniel Constantin la capitolul organizare , conservatorii fiind sfătuiţi să înveţe câte ceva din experienţa colegilor lor  de la Galaţi. Chit că Eugen Durbacă a fost un personaj controversat mai ales când a fost primar, un lucru nu prea i se poate reproşa , şi anume că a ştiut cum să pună pe roate organizaţia PC Galaţi care este cea mai puternică din ţară. Mai trebuie spus că mâna dreaptă a lui Dan Voiculescu , Daniel Constantin a anunţat că PC va avea proprii candidaţi la europarlamentare iar aici cel mai interesant lucru va fi dacă organizaţia gălăţeană va avea un candidat, aşa cum ar fi logic, şi cine ar putea fi acela. Una peste alta au mai luat cuvântul   senatorul PC Eugen Durbacă, deputatul PC Bogdan Ciucă, consilierul judeţean Florin Gasparotti . Rămâne de văzut însă dacă visele conservatorilor de a deveni pe zi ce trece o  forţă şi mai mare şi în ce proporţii va fi acest lucru. Magda CONDOS – acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

Advertisements

9 thoughts on “Eugen Durbacă continuă să fie ” jupân”

  1. Ce mai subiect…De ce oare i se mai face reclama (imagine) la o fosila si la un simbol al coruptiei ?!
    Magda sugerez sa promovezi un absolvent de CNVA ,poate unul din cei care au luat bacul cu 10,un student eminent sau un profesor universitar (chiar avem in Galati,destui).
    Durbaca nu mai prezinta interes de mult timp.Poate pentru tine…

    • Am retinut propunerea. Cit depre Durbaca mai are putere la PC Galati , fie ca place sau nu , si asta se vede la CL , unde PSD voteaza cu PC. Cit despre politicienii care ar merita interes cu adevarat tare as vrea sa stiu care s aceia . Eu stiu doar citiva din Galati . O seara buna

  2. Era mai intelept sa scrii ceva despre Bogdan Ciuca,oricum el “il tine in spate” pe Durbaca.

  3. Nu m-am referit nicio secunda la politicieni,ca ar merita vreun interes.Lasa-i in plata Domnului,nu le mai face imagine pozitiva.Critica-i la maxim,ca merita.Toti sunt varza.

  4. mi se face greata cand aud numele astuia….. normal ca la galati are 10-12% durby, pentru ca tiganii voteaza cu cine le da bani, are o organizare buna datorita faptului ca a stiut sa fure si sa vanda orasul in timpul celor 2 mandate de primar, pe care le-a castigat pe mana PDSR-ului, etc… parca-l vad ca va fi primul pe lista la Europarlamentare :)))) dar oricum, cu 1% la nivel national :)))) abia astept sa plece PC-ul de pe scena politica….. Eu nu stiu cu ce naiba tot ii ameninta durby pe PSD-isti de tot voteaza impreuna…. dar oricum, mult de trait in politica nu mai are, dar vor veni altii scoliti ca el ….. sa nu uit: omu era pe scena la USL …. si vota cu Basescu… o gramada din PC Galati au votat cu Basescu si au tras chiulul la referendum….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s