O lecţie dată celor care conduc Galaţiul. Şi nu numai


gunoi

Faptul că oraşul nostru stă prost încă la capitolul curăţenie, şi asta  şi din cauza unor gălăţeni care înţeleg că este mai civilizat să arunce un ambalaj pe jos , să arunce gunoiul lângă tomberon sau să calce în picioare spaţiul verde sau să nu facă niciodată curat în faţa blocului   nu mai este demult o noutate. La fel de adevărat este că şi autorităţile locale mai au de făcut multe până când lucrurile să meargă unse la acest capiitol, deşi ceva strădanii există în acest sens.  Ceea ce vreau eu să salut este iniţiativa reprezentanţilor unui partid nou înfiinţat , care au decis ca azi , începând cu ora zece, în parcul Şahiştilor din Ţiglina 1, să înceapă o acţiune de ecologizare a cartierului, adică de strângere a deşeurilor şi a gunoaielor . Dar şi de strângere de semnături pentru campania ”Aducem Basarabia Acasă”, care va avea loc  în fiecare cartier al Galațiului, începând din data de 6.iulie.2013. Primul cartier vizat de către reprezentanţii partidului  este Țiglina 1, cu zonele Francezi, Parcul Pensionarilor, Orășelul Copiilor, zonele limitrofe LMK-ului, zona adiacentă Falezei, Complex Francezi, ”Vă așteptăm în număr cât mai mare să curățăm orașul și să le dăm o lecție conducătorilor urbei!!! În plus, vom sta de vorbă cu cetățenii și le vom ascultata toate doleanțele. Nu promitem să le rezolvăm, căci nu avem puterea, dar PROMITEM SĂ LE FACEM PUBLICE SPRE SENSIBILIZAREA AUTORITĂȚILOR GĂLĂȚENE!!!„ declarară preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Cristina Dobreanu.  Magda CONDOS- acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

12 thoughts on “O lecţie dată celor care conduc Galaţiul. Şi nu numai

  1. Campanie mascata initiata de primarul Galatiului care nu mai are bani de curatenie. Iaca ce mare smecherie trebuie sa ai dovedesc eu conducatorilor Galatiului. Ai doare pe ei in c–r de noi.
    Cred ca gandesc asa : lasa-ti fraierii sa faca curat ca banii ai distribuim la partidele noastre.

  2. La actiunile de azi: Ecologizare si Strangere de semnaturi, au participat: Stefan Badita, Cristina Dobreanu, Georgiana Sandu, Antonia Perijoc, Laurentiu Vasile, Adrian Calin si inca un baiat caruia nu-i stiu decat numele de botez, Adrian. Noua Republica Galati, va continua acest serial de ecologizari cu zona Tiglina 2 – I.C. Frimu, pe 20 iulie 2013, ora 10. Punct de intalnire la Casa Rosie.

  3. Potrivit lui Chifu, dacă în 2012 a existat un spaţiu pentru “pescuit în ape tulburi”, acesta s-a închis, iar bunele relaţii nu pot fi construite “pe lipsă de respect şi pe forţări ale unor realităţi”.

  4. Adunarea Creditorilor decide în 21 martie soarta combinatului de utilaj greu Fortus Iasi, aflat in insolvenţă. Lichidatorul desemnat doreste vinderea pe bucati a activelor în timp ce proprietarul AVAS vrea un plan de restructurare care să permită continuarea activităţii. Un oficial AVAS în acuză pe şeful Fiscului că ar insista pe lichidarea imediată a fabricii pentru că ar avea anumite interese în acest sens. Blejnar spune că nu ştie nimic.

  5. Nicio ţară nu are dreptul să arunce Asia în haos, a apreciat duminică preşedintele chinez Xi Jinping, într-un context de tensiuni puternice în Peninsula Coreea, fără să numească, totuşi, nici Coreea de Nord şi nici Statele Unite.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s