Senatorul PNL Paul Ichim dă raportul


ichimDupă deputatul PPDD Eugen Chebac a venit şi rândul senatorului PNL Paul Ichim  să transmită massmediei, prin intermediul unui comunicat de presă, un bilanţ al activităţii sale desfăşurate  în sesiunea parlamentară februarie – iunie 2013. Într-un comunicat de presă remis de senatorul liberal se arată că prima sesiune parlamentară a actualei legislaturi a fost marcată de debutul discuţiilor referitoare la bugetul de stat şi, mai apoi, asupra demarării procesului de regionalizare a României, precum şi asupra necesităţii revizuirii Constituţiei. „Potrivit regulamentului Senatului, un parlamentar are la dispoziţie o serie de instrumente prin care poate să-şi exercite atribuţiile, acestea fiind marcate de sesiunile de întrebări şi interpelări, precum şi de cele de declaraţii politice. Nu trebuie uitat faptul că potrivit regulamentului Senatului, un senator are dreptul, la fiecare şedinţă, să depună o singură interpelare şi două întrebări”, precizează senatorul PNL Paul Ichim. În sesiunea februarie – iunie 2013, senatorul Paul Ichim a depus un număr de 21 de întrebări şi 5 interpelări adresate miniştrilor Guvernului şi 3 întrebări adresate primului ministru. În cadrul sesiunilor de declaraţii politice senatorul a  precizat că a susţinut 5 declaraţii pe diferite teme de interes naţional şi local şi a avut 9 iniţiative legislative constând în semnarea unor propuneri de modificare şi de completare a unor legi. Dacă senatorul Ichim şi-a îndeplinit măcar în cea mai mare parte misiunea pentru care a ajuns în Parlament acest lucru îl poate judeca doar cei care l-au votat . Aştept cu viu interes ca şi alţi parlamentari gălăţeni, indiferent de culoarea lor politică să prezinte presei un rezumat al activităţii lor în calitate de trimişi ai gălăţenilor  şi care ar trebui să lasa la o parte toate orgoliile politice şi să se lupte pentru punerea în practică a unor proiecte care să conducă la oprirea morţii lente a acestui oraş care se află în comă Magda CONDOS

2 thoughts on “Senatorul PNL Paul Ichim dă raportul

  1. Persoana eliberată sau destituită din funcţie sau faţă de care s-a constatat existenţa stării de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică, cu excepţia celor elective, pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcţia ori demnitatea publică respectivă, sau a încetării de drept a mandatului. Dacă persoana a ocupat o funcţie eligibilă, nu mai poate ocupa aceeaşi funcţie pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului. În cazul în care persoana nu mai ocupă o funcţie sau o demnitate publică la data constatării stării de incompatibilitate, interdicţia de 3 ani operează potrivit legii, de la data rămânerii definitive a raportului de evaluare, respectiv a rămânerii definitive şi irevocabile a hotărârii judecătoreşti de confirmare a existenţei stării de incompatibilitate.

  2. „În principal, în facultăţile de educaţie fizică şi sport sunt pregătiţi viitorii profesori, dar există şi specializări, precum kinetoterapia care folosesc bazinul de înot drept bază didactică şi ulterior de tratament”, a precizat senatorul PNL, Paul Ichim.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s