Cum a făcut primarul Marius Stan locuri de muncă


doorsDacă Galaţiul stă în continuare prost la capitolul investiţii care să conducă la înfiinţarea de noi locuri de muncă,   o soluţie fiind atragerea de fonduri europene, şi aici nu mă refer la joburile din comerţ, primarul Marius Stan a reuşit indirect  o mare ”performanţă”. Şi anume de a pune umărul indirect, mai exact prin intermediul  soţiei domniei sale, la înfiinţarea a câtorva locuri de muncă chiar în buricul târgului. Mai exact în centrul Galaţiului, unde în zona parcului Eminescu urmează să  se întâmple niscai lucruri interesante, fiind vorba schimbarea look-ului acestei locaţii unde gălăţenii îşi petrec timpul liber, locaţie care ar urma să se transforme într-o zonă de promenadă unde vor exista cafenele şi baruri. Puţin ştiu că acum vreo 2 săptămâni, într-o frumoasă zi de vineri, când pensionarii conduşi  de Vasile Panţuş protestau în stradă faţă de întreaga clasă politică, în parcul Eminescu au avut loc două evenimente. Primul a fost inaugurarea unei biblioteci în aer liber unde toată vara gălăţenii pot citi o carte ,  o iniţiativă a conducerii Bibliotecii V. a. Urechia împreună cu Primăria Galaţi , care merită nota zece cu felicitări. Al doilea eveniment a fost unul de fiţe, ca să zic aşa, şi se referă la inaugurarea barului ” The Doors” ,  care dacă informaţiile mele sunt corecte , este al soţiei primarului Marius Stan. Acum eu nu pot decât să mă bucur că în Galaţi mai apare un bar sau un complex comercial în timp ce multe unităţi de producţie mor încet şi sigur. şi că suntem în continuare fruntaşi la şomaj  dar poate că încetul cu încetul lucrurile se vor schimba, dar depinde dacă în bine sau în rău  Magda CONDOS- acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

Advertisements

6 thoughts on “Cum a făcut primarul Marius Stan locuri de muncă

  1. Ceea ce nu stii Magda e ca acea crasma e a nevestei lui Stan, si apropo nu are autorizatie pt ce a facut acolo. Ce fel de primar este care nu respecta legea?

  2. Magda se vede din avion ca esti “fan famiglia Stan”.Din punctual meu de vedere,ti-ai pierdut si bruma de credibilitate pe care o mai aveai.Un articol penibil si obedienta care te caracterizeaza.Pacat !

  3. Esti criticat si atunci cind critici inseana ca deranjezi!Acum nu stiu daca au mai multe clase decit 8,sau au facut coment in timp ce rasfoiau “Manipularea maselor”la biblioteca din parcul Eminescu!

  4. Magda,cred ca ai sanse mari sa prinzi un post caldut la bugetari.Din blogul asta nu cred ca se poate trai.Asa ca da-i inainte cu laudele la Stan si Cosca.

  5. Mda,la fitze nu-l intrece nimeni pe Stan.Restaurant de lux,Infinity,BMW seria 7 si altele….Dar la realizari e mai slab chair decat ratatul de MOSH.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s