Noul Galaţi. În varianta de familie


Nu ştiu cât le place celor care l-au votat pe Marius Stan cum arată noul Galaţi la un an de când acesta a ajuns edil şef al oraşului, dar asta este o altă mâncare de peşte. Ceea ce vreau eu să vă povestesc în seara aceasta este legat de Baza Comunală, care după îndelungi lucrări de reabilitare şi modernizare care păreau că nu se mai termină la un moment dat , începute în mandatul fostului primar Dumitru Nicolae,  va fi în sfârşit dată în funcţiune la începutul lunii viitoare. Faptul că în sfârşit gălăţenii vor avea la dispoziţie un bazin de înot unde îşi vor putea duce copiii să înveţe acest sport este  mare lucru pentru un oraş aflat la malul Dunării. Oraş  care se ” mândreşte” şi cu o plajă care arată la fel de minunat ca şi multe alte locaţii dar nici asta nu mai este de mirare. Ceea ce este şi mai minunat este că şef peste cei 12 angajaţi ai Băii Comunale este fratele lui Mihai Istrate, care este consilierul personal al primarului Marius Stan şi care face parte şi el  membru din Consiliul de Administraţie al Zonei Libere Galaţi. Acum eu nu am nimic cu fratele domnului Mihai Istrate, care am înţeles că este de meserie scafandru şi se pricepe şi la instalaţii , dar tot nu înţeleg acest mod ciudat de numire pe un post de conducere  pe bază de rudenie. Nu cred că nu se putea organiza un concurs pentru ocuparea acestui post care nu este atât de superimportant încât primarul Marius Stan să poată spune că avea neaparat nevoie de un om de încredere . Pentru că nu cred că dacă nu era instalat fratele lui Mihai Istrate ca mare şef , cu un salariu pe care tare aş vrea să îl ştiu, nu se putea umple bazinul cu apă sau copiii nu puteau învăţa să înoate şi s-ar fi înecat pe capete. Magda CONDOS_ acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

2 thoughts on “Noul Galaţi. În varianta de familie

  1. Tot pamflet se va numi si comentariul urmator . E normal sa avem in insectarul Galatiului si insecte precum ”daunatorii”. Cu voia Celui de Sus si marei mase de jos, mai avem 3 ani de spectacol cu si despre performantele in intelepciuni manageriale ale unor smenari ce mimeaza performanta . Asa a fost si cand erau urmasii celor care au inteles ca orasul si judetul le apartine, respectiv o alta specie de insecte, rosii. Gandacul galben , hranit cu doctrine capitaliste, este dragalas la prima privire, te poate pacali schimbandu-si seara culoarea in rosu si alb. Nu trebuie sa fim mirati de invazia galbena pe tipuri de recompense, ca stim exact durata de viata.

  2. Una dintre cele mai răspîndite întrebări ale utilizatorilor este aceea referitoare la situația unei licențe Office care nu se mai poate muta pe alt calculator (PKC, de exemplu), dacă PC-ul pe care am activat-o are o defecțiune catastrofală, iremediabilă (se mai întîmplă să existe sisteme cu probleme severe ascunse, scăpate de controlul de calitate al producătorului). Într-o asemenea împrejurare trebuie să sunați la call-center-ul Microsoft cel mai apropiat și să fiți cît mai expliciți (și convingători) cu privire la ceea ce s-a întîmplat. De regulă cei care se ocupă de asemenea probleme sunt prietenoși și te ajută.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s