Nunta lui Bute, magnet pentru ViP-urile Galaţiului


butePersonal nu mă interesează absolut deloc nunta lui Lucian Bute , cel care şi-a unit destinele sâmbăta trecută cu o anumită domnişoară al cărei nume nu l-am reţinut. Şi asta în ciuda news alerturilor de pe la nu ştiu câte televiziuni  sau a cernelii revărsate în nu ştiu câte ziare în care se prezentau detalii despre acest aşa zis cel mai mare eveniment monden al anului de la Galaţi. Toată această revărsare de forţe nu a reuşit să dezlege un mare mister existenţial cred că pentru tot poporul român, şi pentru ziarişti în special , şi anume cine a fost creatoarea rochiei de mireasă a viitoarei doamne Bute , motiv pentru care deoarece nu ştiu dacă voi putea dormi ca lumea la noapte, aş lansa un concurs legat pe această temă. Nu de alta,  dar cred că această problemă , răsturnată pe toate feţele, este de mare importanţă naţională şi s-ar putea să se ducă naibii PIB-ul ţării în jos. bute3 Vreau să salut faptul că a existat un post de ştiri, al cărui nume nu îl dau pentru a nu fi considerată reclamă, care a înţeles că acest mare eveniment nu ţine nici de foame românilor, nici nu le crează locuri de muncă şi nici nu e ceva foarte important pentru ţară sau pentru ei  . Deci nu l-a popularizat motiv pentru care pot spune un sincer bravo pentru că au prezentat teme mult mai importante şi aici mă refer în special legate de economie.. Cu precizarea că mi-ar fi plăcut să văd o mediatizare la fel de mare a evenimentului care a avut loc vineri în parcul Mihai Eminescu, unde a fost deschisă o bibliotecă în aer liber unde gălăţenii pot avea ceva de învăţat cu adevărat , iniţiativă demnă de toată lauda a lui Ilie Zanfir, directorul Bibliotecii Judeţene , am să mă rezum să spun legat de marea nuntă a lui Lucian Bute doar atât. Şi anume că la petrecerea care a avut loc sâmbătă seara la un complex de fiţe de la marginea oraşului au participat în calitate de invitaţi nume grele din oraş.. Cum ar fi deputatul PDL Mircea Toader, senatorul PPDD Eugen Chebac, deputatul PSD Florin Pâslaru dar şi country managerul Combinatului, Ionel Borş. dar şi vreo 20 prieteni din Canada a boxerului din Pechea. Ultimul VIP care a venit la nuntă a fost primarul Marius Stan dar care nu a stat prea mult fiind primul care a plecat, spun gurile rele. bute2Petrecerea. care a durat până la ora 7 dimineaţa, a fost una pe măsură,  ca şi darul, atmosfera fiind întreţinută de formaţia Provincialii dar şi de o formaţie de muzică populară din Chişinău. Aştept cu nerăbdare să citesc şi să văd la fel de mult  la fel de mult amânunte  despre nunta unor valori ale culturii gălăţene, ale învăţământului sau medicinii gălăţene, adică a unor oameni care nu sunt băgaţi în seamă Dzeu ştie de ce deşi ar merita din plin Magda CONDOS- acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

34 thoughts on “Nunta lui Bute, magnet pentru ViP-urile Galaţiului

 1. N-are sens sa te scuzi ,nu-i pamflet,asta-i realitatea zilelor noastre. Intradevar nu tine de foame…Mi-a ramas in cap numai numele d-lui Zanfir,un om extraordinar,cu calitati remarcabile.In rest…m-am plictisit sa tot aud de ei !

 2. Felicitari domnului Ilie Zanfir ptr.frumoasa initiativa de a deschide o biblioteca in aer liber,la Galati!

 3. Pe un portal intitulat “ne pasă de Galaţi”, un articol începe cu aerul oferit de gâtul în care stă înfiptă (cel puţin) o unghie; “personal nu mă interesează absolut deloc (?!?) nunta lui Lucian Bute(…)”. Să fiu sincer, nici eu nu mă omor după nunţi (am fost la două, în juma’ de secol), însă Lucian Bute este unul dintre numele mari, care va rămâne înscris cu majuscule în istoria acestui judeţ (şi nu numai). Indiferent de rezultatele pe care le va înregistra până la sfârşitul carierei. Aceeaşi mână care a semnat acest material submediocru (cu îngăduinţă) ar putea să ne contrazică scrijelind mai jos încă zece nume, de talia lui Lucian Bute, date României de judeţul Galaţi

  • Nu stiu care fost contributia domnului Bute pt Galati şi aici nu ma refer la activitatea sportiva pe care nu i o contest. Dar mi s a parut de prost gust ca pina si strada pe care locuiesc parintii lui din Pechea sa fie asfaltata doar o parte cu ocazia acestei nunti. Personal cred ca putea contribui si domnia sa cu un leu la asfaltarea acelei strazi ca un gest de marimie. In rest repet nu ma intereseaza nunta lui care a fost supermediatizata de parca viata românilor ar depinde de acest lucru. Cum nu ma interseaza nici alte nunti . Cred ca mai imprtant ar fi fost pt galateni sa afle ca pot citi o carte in aer liber. O zi buna

   • Daca vrei ca galatenii sa citeasca o carte in aer liber, organizeaza excursii in alte orase, la mare sau la munte, daca ti sau infundat fosele nazale, afla ca aerul din Galati pute a rahat, fa un drum pina la Braila si intoarce-te si vezi cum este aerul cind intri in Galati.
    Galatiul este singurul oras din lume care impinge rahatul la deal, mai este un loc unde pute la fel si e tot in judetul Galati, la Toflea, aia nu au canalizari si rahatul il deverseaza in spatele casei, vara pute ca in Glalati, cui ai pasa de Galati?
    Sa-ti mai povestesc, nu mai sunt locuri de munca, fabricile din Galati, ba le-a cumparat indienii, italienii, ba le-a cumparat Mangalea, ba le-a cumparat Mariano sau le-a obtinut nu stiu cum, au dat oamenii afara, le-au inchis cu acordul autoritatilor, acum nu mai producem, nu mai avem unde munci, trebuie sa plecam unde vedem cu ochii sa castigam o paine, orasul se scufunda, nu mai are venituri, am inteles ca au venit chinezii sa faca o fabrica de tractoare in zona libera si li sa cerut spaga si au plecat in lume, in alta lume…adica undeva unde creerea de locuri de munca este apreciata, Galati este un oras Comunist, condus de PSD, ce vreti mai mult…daca-ti pasa de Galati scrie despre asta, despre ceea ce frace ca acest oras sa infloreasca, critica sacalii si nu mai primi bani ca sa ne prostesti!

 4. Sa nu va mirati daca la viitoarele alegeri Bute nu va fi inregimentat,sau macar ca si imagine folosit in directia unui anume partid!Ma bucur tare pt firma lui de transport ca nu a fost nevoita sa ii suporte asfaltul covor pina in fata portii sale ,pt propria nunta!Si daca tot primarul a fost mai darnic ma bucur ca nu ia trecut prin minte ca si compensatie sa continue el asfaltarea in restul comunei!Probabil pumnii primiti l-au salvat de la asa deviatie anti financiara!Si daca timpul imi va da dreptate si va ajunge mai tirziu implicat politic va da-ti seama ce minuni va face pt tara!Va trebui sa intoarca rasplata celor ce i-au facut nunta boboc,a prezentei vipurilor fara numar!Ca asa e romanul ce nu face el pt tara lui!Pardon pt politicienii ce ieri “l-au agatat”!

 5. Bute este (psihologic vorbind) portretul romanului devenit peste noapte cineva indiferent de cai cinstite sau mai putin cinstite!Pt ca avem acest portret acum ve-ti sti de ce Romania nu va avea in veci un presedinte,guvernator,politician,demnitar care sa lupte pentru tara si numai pentru ea!Vremea Bratienilor e oale si ulcele!Iar ulciorul nu se intoarce de trei ori de la groapa!

  • Maestre, psihologic vorbind, Bute a ajuns cineva cu propriile brate, nu a avut nevoie de pile si sa dea spaga la tot felul de mici dumnezei din posturi cheie, asa ca diferenta intre un Bute, Vlad, Pataichin, Comanici si un milion de curve, ziaristi platiti, haite de sarlatani politici si noname care-si dau cu parerea prin comentarii de doi bani este imensa, ei sunt superiori ca rasa, asa ca nu mai latra degeaba!

 6. Imi pare rau ca nu te intereseaza evenimentul in care este implicat Lucian Bute, un roman care este recunoscut peste hotare si a demonstrat inca odata, calitatea si valoarea sportivilor romani!
  Cred ca te-ar interesa mult mai mult vreun eveniment monden in care ar fi implcata vreo Tonciu, Sanziana sau vreo alta paraprostituata promovata de media romaneasca, transformata in proxenet de vreo 10 ani incoace.
  Chiar mi-ar pare rau sa te asociez cu societatile media de proxenetism si prostitutie la nivel national, care nu au alt scop, decat, acela de a indobitoci populatia la ordinul expres al haitei de sacali care devoreaza in acest moment Romania.
  Imi pare rau ca evenimentul din parcul Eminescu nu a fost mediatizat, sau a fost mediatizat doar in randul catorva eruditi, poate chiar asta a fost directiva, de multe ori aflam despre astfel de evenimente din ziare ca au avut loc, dar nu aflam din ziare cand va avea loc, tot ce se intampla in acest moment este doar o manipulare…poate stii tu ceva Magda dar poate esti platita sa nu ne spui decat ceea ce esti platita sa te intereseze!

  • Poate nu m am facut inteleasa. Nu am nimic cu Lucian Bute , ale carui performante le respect, si nici cu cei care au venit la nunta. Am precizat doar ca nu inteleg de ce trebuia mediatizat excesiv acest eveniment , atita tot. Si nu ma plateste nimeni asta ca fapt divers. O zi buna

 7. Nu a fost si doamna Cocos-Udrea căreia ii multumea public Bute,pentru organizarea Galei din fonduri europene fraudate ?

 8. Perfect de acord,Magda. Un baiat care se bate,adica sportiv,s-a casatorit. Asa,si?
  Punem pariu ca mai mult de 10 oameni habar nu au ca Hortensia Papadat Bengescu s-a nascut la Berestii de Galati? Daca era si ea cantareata,ceva,poate se mai stia,dar asa?

 9. Ai câştigat pariul! Nu ştie absolut nimeni că HPB s-a născut la Bereşti, pentru că de fapt s-a născut la Iveşti 😛

  • Dle Neculai,mea culpa ca am ‘plasat-o’ in alt loc,ideea de baza este aceeasi 🙂
   Totusi a dat si Berestiul ceva-un membru pentru Academia Romana

 10. “parcul Mihai Eminescu, unde a fost deschisă o bibliotecă în aer liber ” Dar d-na Condos se creeaza cumva locuri de munca ,sau tine de foame??Nu spun , ca mediatizarea nuntii lui Bute nu a fost in exces.Dar nu pot fi la fel de frustrata ca dvs ,si sa nu le urez “Casa de piatra mirilor” care au fost destul de modesti in atitudine, vizibil emotionati , si care formau o pereche frumoasa, parerea mea. Asfaltarea strazii care duce la casa parintilor lui Lucian , cred ca este cea mai mica paguba adusa acestei tari.( nu inseamna ca sunt de acord) Macar dl Bute STIE SA BOXEXZE, altii nici nu stiu cum ii cheama. Nu vreau sa-i compun vreo oda , dar ca idee, chiar ati fost rautacioasa, ironica si spuneti ca nu aveti nimic cu ei, faceti comentarii despre rochia miresei???? .Limitat-va la comentarii despre Combinat. (acolo mai aveti informatii) in rest……..

 11. Am zis ca exista unii ce au ajuns “mari”pe cai necinstite si altii pe cai cinstite.Deci Bute l-am trecut la a doua categorie.Daca tot a fost “modest”cu nunta lui la fel de modest trebuia sa fie si cu asfaltul pina in poarta casei la propria nunta!Banii bagati in asfalt poate erau in alt plan al primariei Pechea dat peste cap acum.Cind spui”modest”sint curios la o nunta in care nu vin vipurile,limuzinele,media,locatia,consumatia,alte acareturi,cum oare se mai numeste!Si faza cu paguba lui mica fata de altii ce au rupt tara in doua nu mai tine!Pai ce faci tu acum Grosule!Sloganul tau e de pe vremea anilor 90 :alegem pe astia ai nostri alde iliescu ca ei au furat mai putin!Nu frate se vrea curatire vrei asfalt pt musafirii de afara plateste.Latri cam gros si prost.

 12. Tot vb de Mariano iote ca a scos la vinzare un cilindru si un buld.Prost cu finantarea celor doua fice din Elvetia!Agromec Dunarea firma lui vrea sa realizeze irigatii cu femeile!Ca de barbatii lau lasat balta la cum ii plateste el ca si zilieri-asa se spune acum muncii la negru!Iti dai seama spe metri de teava sa montezi in apa si noroi pina la genunchi in picioarele goale!Femeile acelea chiar sint Ecaterine!

 13. Cel mai mult place de Ecosal care “rupe”cealalta firma Rew inghitindu-i afacerile!Pai nu mai au voie sa foloseasca rampa de gunoi de la Galati tocmai la Braila!Si multe alte inginerii!Ecosalul are acum si parte”tehnica”ce se ocupa cu bordurari,stilpi semafoare/indicatori,vopsit semne circulatie;briz-brizuri!Adica cam doi in unu!Se pare ca adaosul nou ar fi cam al noului primar!Bine nu direct-conf retetei ingineresti prin terti!
  A murit vechiul primar!
  Traiasca noul primar!

 14. Am spus “modest in atitudine” citeste comentariul cu atentie…..poate intelegi ceva.Ca idee …tu daca ai avea situatia financiara a lui Bute ai fi facut nunta intr-un bar de la tara??Ce ati fi vrut ?Pe bune, ar fi trebuit sa aiba in meniu salata de fasole batuta, si sa-si cumpetre hainele din depozit?Atingeti penibilul cu astfel de comentarii.Lasati oamenii in pace, aveti ce aveti cu primarul (aici sunt de acord) dar ca au avut o nunta opulenta, ii tulbura cumva somnul doamnei Condos?

 15. Iar eu vb de mentalitatea romanului devenit peste noapte”modest”prin forte proprii cazul de fata sau necinstite,si uite asa unii dintre cei”atrasi magnet”vor profita de cei ca el care din “modestie”nu isi serveste vipurile cu “fasole” ci cu fineturi dar tot din “modestie”nu le finiseaza drumul pina in propria poarta!De acea nu va mai exista nici o speranta pt conducatori patrioti la cirma tarii fie ei sportivi,haiduci(vezi DDD),arrtisti,tehnocrati,artisti indiferent de sex!Asta daca citeai mai atent Grosule-Elena-Sarah-Salariata,etc!

 16. Revino-ti d-le Cobra esti la fel de confuz, cum te stiam de cand am postat ultimul comentariu pe acest blog.Recunoaste ca de cand nu am mai postat, te-ai cam plictisit .:) Apreciez oricum, ca ai ramas fidel d-nei Condos si o aperi cu inversunare de rautacioase venite din parte unei “Elene” cu multiple identitati .Da de ce nu vrea sa-mi raspunda , tu (avocatul d-nei) trebuie sa stii.Am suparat-o asa de rau?Te-ai gandit ca eu POT FI TU:):) DACA ELENA ESTE DE FAPT COBRA…ESTI PARANOIA…PE BUNE.Lasati oamenii in pace, pot intelege nemultumirea fata de Combinat , dar sa faceti comentarii rautacioase pe seama unui sportiv care s-a bucurat de un eveniment fericit in viata lui, sunteti de plans.Cata frustrare….

 17. Confuz e tot poporul datorita intoxicatiilor arunctea pe piata de…. .Mai mult incerci si tu e prob ta.Eu iti spun ca ai tupeu mare treci peste gafa postarii “gabriel grosu”cu “elena” ca si cm nu pricepi!Te dai de gol din dialogurile celor doua pseudonime pe care le-ai folosit.
  Tot respectul pt Bute!Si atit!Nu drum asfaltat in timp ce un alt copil boxer cu banii asfaltului si-ar intari cariera pt a deveni si el asemeni lui Bute.Sau poate o izolatie la gradinita din Pechea era mai nimerit decit pt canadienii lui.Dictatorul a fost lichidat si pt masuri de genul asta repede vopsim,asfaltam,spalam,vin oaspeti.Iar daca tot o facem sa o faca pe banii lui.Are bani de ajuns.Am dat exemplu cum se agata de nas performenii Romaniei!cit priveste sa fii tu Cobra e simplu postezi sub denumirea asta nu e patentata,dar nu poti folosi ghindurile mele libere chiar de ai vrea pt ca tu urasti asa ceva.

 18. Si pe cand nunta lui Condoms…….Cobrache Nasul Mare….Sper sa fie un articol inainte sa stie toata lumea ,nu dupa ca nu vreau sa ratez ocazia …..

 19. apropos a aparut cica ,o cobra prin tiglina dar nu au gasit-o va rog cineva sa sune la 112 ,cica a aparut pe blogul lui condoms…..hahahahah

 20. E vb de asa zisa cobra din tig 3,visata de necajitii ce locuiesc acel cartier si preluata de ziaristii cu legitimatie AMG in lipsa de fenomenal!

 21. O sa spu, i ca domnii care au postat mai sus de fapt sunt Elena..Bat pariu…Sper ca ai inteles aluzia( nu ma dezamagi), nu am de gand sa postez cu pesudonimul Cobra, esti liber sa spui ce vrei nu urasc nimic, pe lumea asta nici macar gandurile tale, uneori confuze. E mai bine sa fii cerebral , si sa nu ii mai ti-i partea unei d-ne plina de “ofuri” , care face comentarii rautacioase gratuite. Sunt de acord , sa sustii o persoana care nu bate campii, dar ….asta e adevarul vostru. vedeti inainte si atat.Pacat, cred ca la tine se mai putea recupera ceva:)

 22. Chiar conteaza daca voi crede ca tot tu ai comentat!Eu recuiperabil!Conform amprentei/tiparului ce iti convine tie NICI ODATA.
  Sigur nici Magda.
  OAMENII nu se schimba nici odata,in schim oamenii da.

  • inteligenta replica”OAMENII nu se schimba nici odata,in schim oamenii da” ai gandit mult pana ai scris.?..sau ai scris fara sa gandesti…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s