Loviturile primarului Marius Stan


Vineri a fost o zi încărcată pentru primarul Marius Stan care între două întâlniri a încercat  zadarnic să dea o lovitură pe care o pregăteşte demult, şi aici este vorba de decapitarea din funcţia de director general al Zonei Libere Galaţi a colegei sale de partid, liberala Angela Ivan, unul din apropiaţii deputatului Victor Paul Dobre.  Acum nu ştiu dacă întâlnirea convocată vineri  de primarul Marius Stan chiar la sediul Primăriei, unde au fost prezenţi oameni de afaceri importanţi din  Galaţi,mai ales din domeniul construcţiilor, va fi la fel de rodnică la fel ca încercarea de a o schimba pe Angela Ivan de la şefia Zonei Libere şi de a o înlocui temporar cu socialdemocratul Claudiu Brânzan, directorul adjunct , care a refuzat postul respectiv care revine liberalilor. Mi se pare însă foarte ciudată motivaţia folosită de primarul Stan pentru schimbarea Angelei Ivan, şi anume faptul că aceasta ar fi fost cea care a dat undă verde construirii de către Enel a unui centrale pe cărbune în Zona Liberă, în condiţiile în care anul trecut niciunul din foştii consilieri locali , şi aici mă refer şi la actualul primar, nu au scos niciun cuvânt legat de acest proiect care a fost prezentat pe larg de presa gălăţeană. Cred că adevăratul motiv pentru care primarul Stan a încercat vineri să o schimbe pe Angela Ivan,. cu ajutorul consilierului său personal Mihai Istrate, plantat membru în CA_ ul de la Zona Liberă Galaţi, îl reprezintă faptul că aceasta face parte din tabăra susţinătorilor lui Victor Paul Dobre, cel cu care cel mai probabil primarul se va lupta pe 2 iunie pentru şefia organizaţiei judeţene a PNL. Magda CONDOS – acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

Advertisements

6 thoughts on “Loviturile primarului Marius Stan

 1. Daca Marius Stan s-ar tine mai mult de primarie si nu ar mai avea ca scop sa dea in cap la unul sau la altul ce bine ar fi.

  • Adevarat ! Rafuielile dintre ‘mnealor nu duce decat la suferinta noastra contribuabilii !
   In campania electorala domnul Stan…a promissss…multe….!
   Ce a facut punanad pe drumuri pensionarii, sa stea la cozi fara sfarsit, pentru a lua acele BILETE DE CALATORIE ??????
   Oare ,daca tot are grija BUGETULUI LOCAL, nu era mai bine sa gaseasca alta cale prin care sa puna in posesie pensionarul cu biletele de calatorie?????
   Oare nu era mai bine sa simplifice procedura, fara sa ajunga pensionarul sa fie bruscat de DOAMNELE DE LA TRANSURB ???

   • Da . Isi bate joc de bietii pensionari !
    S- a promis in campania electorală ca, se va avea grija de pensionari . Marius Stan, exact ” așa face”!
    Dacă tot se comentează “FAVOAREA “făcută pensionarilor danduli-se biletele de călătorie, ar mai fi ceva , tot cu iz de călătorie . Bancile din statiile de autobuz. Si astea au dispărut in parte. Da. Nu da bine din punctul de vedere a domnului Stan M..
    Oare , populația orașului are rolul mingii din teren ?
    Sa se lase disputele politice, si sa- si uneasca forțele pentru binele cetateanului !

 2. Daca un exista un lucru bun. atunci el trebuie distrus! Asta face dl nostru primar. A promis una, face alta! Si cand stau si ma gandesc ca Angela Ivan a facut lobby in campania electorala pentru actualul primar!… Si apare o alta lege a lui Murphy: orice facere de bine nu ramane nepedepsita si are ceva comun cu mama!

 3. Tot orasul barfeste ca la primarie comanda Radu Cosca,de fapt banii lui Radu Cosca,Stan fiind catelusul lui Cosca,Vlaicu a fost pus sa le duca mapa si sa semneze ca sa aiba cine sa raspunda.
  Mihai Istrate,prietenul primarului comanda handbalul galatean,ce rusine….HUOOOO BANDITILOR !!!

 4. ” Sa lase disputele politice si sa isi uneasca fortele in slujba cetateanului “!Frumoase ghinduri Maria!Astea toate se vor intimpla nu conf zicalei”cind o face marul pere……. “doar in momentul in care “cetatenii” pensionari,tineri,maturi vor lasa rutina tv,a calculatorului,pomenilor de care or fi ele si vor iesi sa isi strige drepturile in folosul propriu cetatenesc si economic national!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s