Oamenii preşedintelui.Şi despre deputatul PSD Pîslaru


Miercuri seara am asistat la lansarea filialei locale a Mişcării Populare , la care a fost prezent ca maestru de ceremonii consilierul local  (încă )PDL Cătălin Cristache şi bineinţeles ” cavalerii ” preşedintelui care au descălecat la Galaţi nu cu maşinile personale ci cu maşinile Cotroceniului. miscareapopularaNu am să comentez nimic legat de această iniţiativă, a cărei ” naştere” nu înţeleg de ce supără atât de tare pe unii în condiţiile mai ales în care opoziţia este sublimă dar lipseşte cam aproape cu desăvârşire iar această afirmaţie nu este o critică ci o constatare. Dacă PDL zace într-o dulce amorţire în timp ce se mai luptă când se trezeşte cu această fundaţie, în timp ce PNL Galaţi se află în focul războaielor interne pregâtindu-se  pe data de 2 iunie pentru a-şi alege preşedintele organizaţiei judeţene , care cel mai probabil va fi reales la al nu ştiu câtelea congres deputatul Victor Paul Dobre , PSD Galaţi pare a fi la ora actuală cel mai ferit de lovituri sau zvârcoliri. Cât despre şansele de reuşită  la Galaţi ale acestei mişcări la care va ” ancora” cândva preşedintele Băsescu , sincer eu sunt sceptică dacă mă uit cum gândesc, cum acţionează şi mai ales cum votează gălăţenii timp de 23 de ani. Timpul va dovedi dacă am sau nu dreptate. Una peste alta în loc de orice comentariu pe marginea acestei noi mişcări vă las posibilitatea să citiţi integral conţinutul conferinţei de presă care a avut loc la Grădina Botanică pentru a afla ce se doreşte a fi această mişcare .. Magda CONDOS_ acest text e un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Lansarea filialei Galați a Fundației „Mișcarea Populară”

Marian Preda: Bună ziua, doamnelor și domnilor!

Vă mulțumesc pentru prezența dumneavoastră aici. Sunt Marian Preda, președintele Fundației Mișcarea Populară. Alături de mine sunt colegii mei bine-cunoscuți. Domnul ministru Daniel Funeriu, domnul ministru Cristian Diaconescu, domnul ministru Sebastian Lăzăroiu, doamna Elenina Nicuț. Toți suntem membri-fondatori ai Fundației Mișcarea Populară. Astăzi o parte din membri-fondatori nu au putut fi prezenți aici În dreapta sunt câțiva dintre cei care se vor ocupa de filiala Fundația Mișcarea Populară Galați. Îi voi prezenta pe scurt. Domnul profesor Gheorghe Negoescu, succes în economie, în managment. Domnul Laurențiu Pricope – jurist. Domnul Ioan Costache Botezatu – medic primar la Spitalul Buna-Vestire Galați. Și domnul doctor Bogdan Banacovschi. Domniile lor au fost selectați ca un prim nucleu al conducerii Fundației Mișcarea Populară Galați, în urma competiției de CV-uri și a interviurilor. Dânșilor li se vor adăuga alte persoane pe care le vom anunța conform procedurii Fundației, în 7-10 zile. Atunci vom anunța și liderul filialei Galați a Fundației Mișcarea Populară..Astăzi am avut o întâlnire foarte interesantă, foarte utilă, dinamică, cu cei care s-au înscris în Fundația Mișcarea Populară din județul Galați și au putut fi prezenți astăzi aici. Au fost în sală intelectuali, au fost și simpli muncitori, au fost pensionari. Noi am încercat să prezentăm gândurile noastre, proiectul Fundației Mișcarea Populară. Domniile lor ne-au prezentat problemele cu care se confruntă, ne-au pus întrebări cărora le-am răspuns cu plăcere. A fost un dialog interesant pe care îl repetăm deja pentru a patra oară, pentru că avem deja trei filiale lansate, la Constanța, la Olt și la Cluj, aceasta de la Galați fiind a patra. În zilele următoare vom lansa în următoarele județe filialele din Bacău, din Neamț, din Iași, și săptămâna viitoare orașe din Vest în mod special. Sperăm ca în următoarele două luni în aproape toate județele României Fundația Mișcarea Populară să aibă constituite filialele.
De asemenea, sperăm ca Fundația Mișcarea Populară să înceapă să funcționeze în județe, și s-a întâmplat deja lucrul acesta cu prima filială lansată la Constanța, care deja a avut mai multe inițiative, una dintre ele fiind legată tocmai de semnalarea situației grave de plată a unei sume importante de către primarul Constanței pentru o melodie plagiată. Colegii noștri au sesizat acest lucru, nu doar ei dar ne bucurăm că inițiativa lor a contat în acest demers. De asemenea, sunt foarte multe inițiative pregătite în celelalte filiale, și avem solicitări din ce în ce mai presante pentru a merge în celelalte județe și a lansa filiale, Galațiul fiind, după cum am spus, un județ foarte important pentru noi, de aceea, iată, astăzi este al patrulea în lista noastră.
Mă opresc aici. Eu și colegii mei vă vom răspunde la întrebări cu mare plăcere. Vă rog.
Reporter: A apărut informația, acum căteva zile, pe surse, că aveți de gând să deveniți foarte rapid un partid, pe 25 mai. Ce se întâmplă?
Marian Preda: Vă mulțumesc pentru întrebare. Noi am spus și repetăm: suntem o fundație. De asemenea, am spus că în momentul în care proiectul Fundației Mișcarea Populară va fi matur, adică vom avea filialele constituite, vom avea platforma-program definitivată, pentru care am primit peste o mie de propuneri de îmbunătățire, în momentul în care vom avea proiectul pe care noi îl pregătim pentru România vom pune problema în fața membrilor Fundației și vom decide cu ei care vor fi modalitățile concrete de promovare a proiectelor noastre. Până atunci nu se pune problema implicării noastre directe politice, nu avem legătură cu niciun partid și nu ne interesează niciun fel de construcție politică. În momentul de față am aflat și noi că există o inițiativă de constituire a unor grupuri parlamentare și că cei care fac parte din această inițiativă spun că vor lansa un partid care se cheamă Partidul Popular. Nu suntem implicați, nu avem nicio legătură, poate că e o inițiativă care va avea succes în viitor, este o problemă a Parlamentului constituirea de noi grupuri parlamentare. Vrem și noi să vedem cine sunt și ce fac. Momentan sunt vorbe, nu am văzut niciun fel de partid lansat, niciun fel de program, așa că să vedem. Este precum în poezia lui Eminescu, La steaua: Era precum nu s-a născut, Azi o vedem și nu e. Dacă dvs puteți să îmi spuneți exact ce este Partidul Popular atunci o să comentez și eu mai multe.

Reporter: Pentru domnul consilier Sebastian Lăzăroiu. Dan Marica sunt, Agerpres. Duminica trecută domnul vice-președinte Cezar Preda a făcu niște declarații referitoare la Fundația Mișcarea Populară. Cum comentați?
Sebastian Lăzăroiu: Am făcut un comentariu pe facebook acum două zile și pe urmă mi-a părut rău, ca să fiu sincer. Se pare că l-am băgat prea mult în seamă.
Reporter: E totuși vice-președintele.
Sebastian Lăzăroiu: Da. Dar eu doar mă întreb cu ce îl deranjează pe Cezar Preda Fundația Mișcarea Populară. Nu e un partid, nu știu cu ce îl deranjează. Pot să comentez dacă vreți ideea PDL-ului de a interzice oricăror membri înscrierea în Fundația Mișcarea Populară. Din fericire pe noi nu ne afectează atât de mult pentru că noi nu suntem atât de doritori să primim în faza asta membri de partid dar mi se pare o limitare, până la urmă, a dreptului fiecărui membru de partid de a se manifesta și într-o fundație. Nu înțeleg de ce această limitare a libertaății membrilor săi. Repet, nu suntem dornici, nu numai de la PDL, nici de la celelalte partide, așa că nu suferim foarte mult din cauza acestei decizii dar cred că decizia luată de conducerea partidului arată că democrația internă suferă profund în PDL. Nu o să comentez mai mult de atât.
Reporter: Domnule Diaconescu, puteți răspunde și dvs la cele două întrebări?
Cristian Diaconescu: Legat de agregarea de partid cred că cea mai întemeiată întrebare trebuie să o puneți celor pe care i-am desemnat astăzi, dacă dânșii își doresc să facă parte dintr-un partid sau nu. Nu noi vom decide. Noi încercăm să schimbăm acest trend, această atitudine. Îi vom întreba pe cei care ni se asociază astăzi în ce formulă doresc să facă o schimbare a modului în care se adresează societății. De fapt, noi asta dorim să încurajăm: curajul și revolta pozitivă a unor oameni liberi, care, de exemplu, nu acceptă managmentul statului, ca să încerc să sintezizez. Legat de Cezar Preda, vă rog să îmi dați altă întrebare.
Daniel Funeriu: Legat de chestiunea cu partidul, din păcate până acum în România partidele politice au vampirizat tot ceea ce au atins, au vampirizat tot ceea ce genera încredere și a fost atins de partidele politice. Este un scenariu pe care noi nu vrem să-l repetăm. Scopul Fundației Mișcarea Populară este să introducă încredere în viața publică, scopul Fundației Mișcarea Populară este să își creeze acel portofoliu de oameni și de idei cu care să putem să mergem înainte. Președintele a spus, pentru că probabil că de aici s-a pornit o discuție, că dacă va avea succes Fundația Mișcarea Populară va avea la un moment dat obligația să operaționalizeze din punct de vedere politic ceea ce va face. Ce înseamnă a avea succes? A avea succes înseamnă să ai un portofoliu de oameni și idei cu care să poți să mergi înainte, să schimbi ceva pentru România. Acum suntem în stadiul în care creăm acel portofoliu de oameni și idei. Am văzut aici, la Galați, un număr foarte mare de oameni care au venit cu idei, cu propuneri și cu membri.
Reporter: Domnul Lăzăroiu spunea că nu sunteți preocupați în acest moment de aducerea unor membri de partid. Persoanele care au participat astăzi la dezbatere au fost invitate e către dvs sau au venit pur și simplu?
Sebastian Lăzăroiu: Așa cum știți, noi am lansat pe site un formular de adeziune. Acolo, cu formularul acela, s-au înscris până în momentul acesta la nivel național în jur de 6.000, la nivelul Galațiului în jur de 200, ceea ce e destul de mult comparativ cu celelalte județe. Cei care au completat formularul au lăasat nu doar nume-prenume, ci și contactul, adresa de e-mail, numărul de telefon, ocupația etc. Noi i-am contactat pe e-mail și au venit cei pe care i-ați văzut, probabil or mai fi venit și unii care au auzit ieri de noi. Eu vă spun, din punctul nostru de vedere, noi i-am contactat pe cei care au depus formularul de adeziune, probabil 80% erau în situația asta în sală.
Reporter: În Mișcarea Populară se poate înscrie oricine?
Sebastian Lăzăroiu: Da, formularul de adeziune l-a putut completa oricine. Sigur, cu timpul..
Reporter: Nu există niște criterii?

Sebastian Lăzăroiu: Ba da, există, dar ele se vor aplica după ce o să constituim filialele, pentru că eu nu pot să aplic la Galați criterii celor 200 de oameni de aici pentru că nu îi cunosc. De aceea o să avem o conducere, o echipă de coordonare, care trebuie să intre în contact cu fiecare membru și să aplice criteriile. Nu e vorba de nimic foarte complicat. Am vorbit e competență, integritate, disponibilitate spre acțiunile de voluntariat și respectarea valorilor pe care noi le promovăm. Asta a fost practic ideea,au aderat la ideile și principiile pe care noi le-am promovat. Așadar, acestea sunt cele patru criterii. Desigur, trebuie ca cei din conducerea filialei să le aplice pentru că ei cunosc oamenii care au fost azi în sală mult mai bine decât noi.
Reporter: V-am întrebat pentru că am văzut azi în sală și câteva persoane care au făcut parte din mai multe partide și nu au demonstrat practic nimic. Acum mî gândeam dacă acele persoane vor face parte mai nou din Fundația Mișcarea Populară. Era Adrian Smărăndoiu, care a făcut parte din cinci partide, Constantin Telegan, la patru partide, fostul prefect apoii..…
Sebastian Lăzăroiu: Ați văzut că noi printre criteriile astea nu am pus niciun fel de condiție legată de a fi fost sau a nu fi fost membru de partid. Noi avem o preferință pentru cei care nu au mai fost până acum membri de partid, dar partidele actuale au și oameni de calitate. Asta cu traseismul, mă rog, când vorbim despre șapte partide probabil că deja e o problemă care intră în criteriul integrității. Eu nu-i cunosc, dar acestea sunt decizii pe care le vor lua cei de la nivel local, având în vedere cele patru criterii. Repet, nu a fost niciun control pentru cei care au venit în sală, cine a vrut să depună adeziune a depus, au fost chemați toți. Dar de mâine încolo, sau din momentul în care vom avea o conducere a Fundației, trebuie făcută o selecție.
Marian Preda: După cum vedeți, niciunul dintre dânșii nu este prezent aici alături de noi. Pe CV-uri ne-am uitat cu mare atenție și, după aceea, cei pe care îi vom selecta, pentru că vor apărea și alte nume alături de cei nominalizați astăzi, după aceea este datoria dânșilor să se uite mai departe pe toată lista. De altfel, oricine poate să vină la întrunirile Fundației Mișcarea Populară, dar cu siguranță criteriile vor fi aplicate la responsaibilități. Dacă cineva nu are merite, în orice poziție, inclusiv în cea de ocupant al unei funcții publice într-un partid, nu va ajunge într-o poziție de conducere în Fundația Mișcarea Populară.
Reporter: Aveți semnale că președintele Traian Băsescu se va implica mai mult în activitatea Fundației Mișcarea Populară, înafară de a o promova așa cum face în prezent?
Marian Preda: Domnul Președinte a spus în mai multe rânduri că va veni alături de noi, va participa direct la dezbaterile publice pe care Mișcarea Populară le va organiza începând din momentul in care vom avea destule filiale. În câteva săptămâni vom anunța un program al acestor dezbateri, e o problemă de săptămâni. De asemenea, în calitate de susținător va fi invitat la orice eveniment important al Fundației, doar că pentru perioada imediat următoare avem această prioritate a organizării în special în teritoriu.
Sebastian Lăzăroiu: Aș vrea să mai adaug faptul că este Fundația în care Președintele se va întoarce după ce își va încheia mandatul, nu știu dacă într-o funcție, nu ar nevoie de o funcție. Dar în momentul acesta nu este membru al Mișcării Populare. Dupa ce își va termina mandatul, este Fundația în care se va întoarce.
Cristian Diaconescu: În această fază organizatorică, care nu este caracteristică unei fundații, dar nu ai altfel cum să lucrezi, pentru că vor avea colegii noștri autonomie totală, fără filtru sau comandă de la centru, asta este logica Fundației. Apoi o să intrăm într-o tematică aplicată. De exemplu, putem discuta, iată, în zona Galațiului despre situația zonelor economice industriale, putem discuta la Galați despre căpușarea firmelor private și de stat. Vă asigur că pe o astfel de temă niciun partid politic din România nu angajează vreun dialog vreodată. Și dvs care știți bine locul știți foarte bine și de ce. Aceasta este intenția noastră, să depășim cât se poate de repede faza de organizare și apoi să discutăm aplicat.
Reporter: În eventualitatea în care se va transforma într-un partid..
Sebastian Lăzăroiu: Nu are cum. Până în septembrie putem să constatăm fie că nu sunt destui oameni care să vină alături de noi, fie că sunt oameni care vin alături de noi și ne spun că nu vor un partid. Credeți că noi o să decidem în locul lor? Să facem un partid de 1%…
Reporter: Având în vedere funcțiile dvs, veți avea de ales. Ce veți alege?
Sebastian Lăzăroiu: Uite, eu am spus asta. Dacă se face partid, eu rămân în Fundație.
Reporter: Eu mă gândeam la funcția de consilier prezidențial și la cea de conducere a unui partid. Pentru că nu aveți voie.
Sebastian Lăzăroiu: Da, nu avem voie în funcții de conducere, corect. Eu vreau să rămân în Fundație, nu vreau să fac parte dintr-un partid.
Cristian Diaconescu: Nu faceți seminar cu noi. Faceți o speculație și nu mă puteți obliga pe mine să comentez speculațiile dvs. Lăsați că am trecut prin astea. Dar dincolo de acest lucru, da, avem și atribuțiuni care țin de rolul executiv, Administrația Prezidențială are și un rol executiv, că scrie în niște decizii ale Curții Constituționale, avem atribuții din acest punct de vedere. Ceea ce înseamnă că avem proiecte, dar și responsaibilități, pe care, sigur, nu le jucăm așa. Încercăm însă să generăm.. Suntem niște oameni puțin mai informați, suntem niște oameni care, dacă într-o formă sau alta bagajul nostru presupune și ieșiri publice, o să le folosim pentru altfel de dialog. Atunci de ce nu? Haideți să încercăm. Nici noi nu vă putem spune în momentul acesta care va fi viitorul, pentru că depinde foarte mult de implicare. Vedeți, oamenii înțeleg mai greu, se așteaptă mai mult să fim un partid politic, pentru anumite pârghii, au întrebări pe care înainte să și le pună lor ni le pun nouă. Este o oarecare stare de confuzie într-o societate care are 68% oameni care nu se implică în ceea ce se numește politică.
Reporter: Poate că știu și că niciodată nicio fundație nu a rezolvat o problemă.
Sebastian Lăzăroiu: Nu știu dacă este chiar așa. Eu am mai spus, să ne uităm la Popularii europeni. Au în spate o fundație extrem de influentă. Uitați-vă și la Statele Unite, Partidul Republican și Partidul Democrat, au două institute fundații foarte influente. Acolo sunt foști Președinți care au fost in Partidul Republican sau Democrat, sunt foști senatori, oameni cu o influență covârșitoare, uneori sunt mai influente decât partidele în sine acele fundații. Deci, dacă Fundația aceasta va avea vreodată, poate peste 5, 10 ani, un partid, ea trebuie să-și păstreze această influență care din păcate la noi nu a existat, știți bine și-au făcut partidele și pe urmă și-au făcut eu niste ONG-uri. Eu cred că sensul trebuie să fie invers, să existe întâi Fundația care strânge oameni în jurul valorilor, nu în jurul unui ciolan, că asta e simplu, să împarți funcții, și pe urmă, dacă există o voință pentru un partid politic faci un partid, dar Fundația trebuie să rămână acolo pentru ca oamenii s-și amintească de unde au plecat și în jurul căror valori s-au adunat. Mulți politicieni uită aceste lucruri.
Reporter: Intenționați să purtați discuții cu Inițiativa România Liberală?
Sebastian Lăzăroiu: Da, sigur. Vom purta dialog u orice fundație.
Daniel Funeriu: Astăzi în sală s-a discutat în jurul căror valori ne strângem. Astăzi în sală s-a discutat despre probleme punctuale ale oamenilor, și ce putem face astfel încât aceste probleme punctuale ale oamenilor să fie pe agenda publică. Acestea sunt discuțiile care contează și care ne preocupă în acest moment. În funcție de rezultatul acestor discuții vom putea să definim ce se va întâmpla în viitor, iar aderenții vor putea să definească ce se va întâmpla în viitor. Toate aceste lucruri sunt clarificate pentru toți și această discuție, va fi fundație, nu face decât să introducă așa un fel de dualitate. Nu, noi discutăm despre lucruri importante pentru cetățeni. Ce se va întâmpla depinde de portofoliul care o să reiasă din aceste discuții.

Marian Preda: V-aș spune că în România sunt atâtea partide, după Revoluțe cred că erau peste 200, și acum sunt multe multe, mult mai multe decât cele parlamentare. Și nu cred că au reușit să facă mare lucru pentru România. Spuneți-mi câte fundații care au obiective majore, inclusiv cu consecințe politice ca ale noastre, cunoașteți? Dați-ne voie să încercăm și vă vom demonstra că o fundație poate să facă foarte multe lucruri. Când va fi vremea, chiar și un partid care să ducă mai departe proiectul, rămânând Fundație.
Reporter: Am o curiozitate. De la Mediafax sunt. Cum este susținută financiar, finanțată, povestea asta? Pentru că ați închiriat cea mai scumpă sală din Galați. Din ce fonduri, dacă sunteți o fundație?
Marian Preda: Este o întrebare legitimă. Fiind o fundație, noi am spus de la început că totul va fi extrem de transparent. Momentan noi ne finanțăm cheltuielile, care nu sunt foarte mari pentru că ne consumăm din timpul nostru liber, cheltuim foarte puține resurse, avem doar trei angajați în București, și am spus-o și în sală, filialele se vor gestiona singure. Și, bineînțeles, le vom cere să facă publice fondurile și să fie cât se poate de transparente. Orice este legal va fi acceptat. În câteva zile vom da drumul unui cont al Fundației, pe care se vor face donații. Aici, pentru Galați, i-am rugat pe colaboratorii noștri din Galați să identifice o sală și am avut pe cineva care a ținut legătura cu ei pentru acoperirea cheltuielilor. Nu știu cât de scumpă este sala, o să mă interesez și o să vă dau un răspuns punctual. Cred că pentru câteva ore nu este o sumă astronomică. Vă promit că mă voi interesa cât a costat și vă vom spune suma.
Reporter: Dar cine susține Funația din punct de vedere financiar?
Marian Preda: Noi. Noi am depus bani din buzunar pentru chetuielile curente.
Reporter: Și nu vă gândiți să-i recuperați la un moment dat?
Marian Preda: Dvs când faceți o donație vă gândiți să v-o recuperați?
Reporter: Deci o priviți ca pe o donație?
Marian Preda: Da. Știți, investiția poate cea mai importantă pe care o facem noi în Fundație este timpul nostru și faptul că renunțăm la alte lucruri pentru toată activitatea aceasta, fără să cerem nimic în schimb. Principiul voluntariatului îl vom aplica și la nivel județean și la nivel local.
Reporter: Câți aderenți aveți la nivel național și câți la Galați?
Marian Preda: Peste 6.000, în ultimele zile se încriu 20-30 pe zi, sunt zile cu mai mulți, zile cu mai puțini, depinde. În Galați puțin peste 200, 230 cred.
Cristian Diaconescu: Chiar vă rog respectuos, oamenii vin, pleacă, mai au teme, scoateți-vă din cap povestea cu înregimentarea. Trebuie să se poată și altfel. Câtă vreme gândim politic, așa cum e politica în România, finanțare, șefime, cui dai deconcentratele, degeaba cu modernizarea societății.
Reporter: Vă garantez că mâine mai apare ceva. Că ați venit la Galați cu mașinile de servici. Acum le decontați benzina sau cum faceți?
Marian Preda: Știți că nu pentru tipul de mașină am construit noi Fundația Mișcarea
Populară. Noi vorbeam despre valori, despre o cultură civică, despre toate astea. Vă garantez că totul este legal în ceea ce facem noi.
Elenina Nicuț: Nu am auzit în schimb niciun fel de întrebări despre cazul Pâslaru, de exemplu. Mă gândeam că este un subiect de interes mai ales în condițiile în care nu s-a terminat povestea. Este un exemplu în care, neavând nevoie de niciun partid în spate sau de resurse, doar de cap, pix și calculator, am făcut ceva care ar fi putut fi făcut de orice cetățean din Galați. Până la urmă nu rezumăm totul la partid, la interes. Repet, nu cred că sunt singura care poate să facă. Și atunci de ce să nu ne strângem?
Marian Preda: Mulțumim foarte mult și vă așteptăm și la alte conferințe de presă

Advertisements

3 thoughts on “Oamenii preşedintelui.Şi despre deputatul PSD Pîslaru

  1. rusine sa va fie.
    Sunteti niste marionete , nimic mai mult.
    Sa fiu mai pe scurt sunteti o adunatura de Hoti.

  2. Doar 68 la suta cetateni care nu sint implicati politic!Mai zilele trecute o muncitoare de la apa canal debita multe beepuri la situatia vietii din Ro,i-am zis ca ne meritam soarta atita vreme cit simplul cetatean e membru de partid astfel legitimitind nenorocirile si experimentele de tip cobai din partea clasei politice.Simtind ca are musca pe caciula(eu nebanuind asta) mi-a replicat ca nu are incotr-o altfel nu ar mai fi angajata!
    Interviul o reusita operatie chirurgicala din partea jurnalistilor!Din pacate aflam ca pacientul este un bun cyborg imitator uman!
    Magda te salut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s