God bless America . Cu si despre Sidex


In timp ce Combinatul devine pe zi ce trece o fabricuta, inchiderea unor uzine sau demolarea unor capacitati de productie facindu se farasidex ca acest lucru sa stirneasca prea multa ingrijorare atit in rindul siderurgistilor cit si a galatenilor,  fostul colos siderurgic este insa in mod paradoxal  atractiv pentru firmele americane. Astfel dupa ce firma americana Phoenix Slug Services a primit unda verde din partea conducerii Combinatului sa se ocupe cu exploatarea haldei de zgura si mai nou cu exploatarea bazei de fier vechi, iata ca o alta firma americana care are sediul in Europa la Zurich a pus ochii pe o activitate banala as putea spune, si anume cea care are loc la gospodaria de apa din zona furnalelor.  Fapt pentru care activitatea desfasurata in acest sector precum si cei 17 operatori care lucrau aici si care erau angajati ai Combinatului va fi preluata incepind din data de 1 iunie de catre firma Elbaco SRL; societate română a cărei firmă mamă este în America , potrivit anuntului facut azi catre reprezentantii sindicatelor de catre directorul Directiei de Resurse Umane, Mihaela Craciun . Sincer nu imi dau seama de ce activitatea de furnizare a apei reci folosite pentru racire precum si apa de tratare folosita  in zona furnalelor ar putea fi atit de atractiva pentru o firma ,  oricare ar fi aceea,deoarece nu pare a fi  o afacere din care sa scoti bani ca lumea, dar încurcate sunt citeodata caile Domnului. Si ale viitorului unui Combinat care a devenit o fabricuta si care a fost cindva a doua unitate din Europa ca importanta si marime  si asupra caruia bintuie stafia inchiderii intr o zi cu soare ,ca sa termin cu o expresie plastica .Magda CONDOS_ acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare sidex

Advertisements

4 thoughts on “God bless America . Cu si despre Sidex

 1. Pentru ca garnitura de tren de fosfat sau tripolifosfat necesara anual nu va fi introdusa niciodata in intregime in rezervoarele din statiile de coagulanti. Valabil si pentru acidul sulfuric si clorhidric. Ai o pista de verificat. Calitatea apei o vor regla din apa de adaos.

 2. AU MAI RAMAS 244 ZILE CU
  AFISAREA LISTEI TRADATORILOR
  SIDREURGIEI SI CU CAPUL LOR DIN
  TOTDEAUNA – mircea scintei:
  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU
  -244 de zile pt a nu ii
  uita pe cei care iar au TRADAT-
  CCM
  din AMG, girati de cei TRADATI!

 3. -De multe altelele nu iti vei da seama Magda si chiar parte mare din siderurgisti,pt ca “incurcate sint caile Domnului” de la venirea indienilor si pina azi.Si pt ca sint primii pasi timizi cei drept de debarasare a activelor combinatului.Poti considera un test intii dai ceva banal(tot vb de banal)apoi dezvolti.Modelul nu e nou mama Rusia cum a procedat in fostul spatiu URSS!A dat teritorii ale unor state altor tari,pt ca in cazul destramarii sa fie un turn Babel.Poti sa ii spui “suveica”.La fel sa procedat si la FC Otelul,dupa ce sau primit euroii multi de la UEFA clubul a fost dat lui Adamescu fost mare la doi si un sfert,iar azi asisti la teatrul ieftin “Stan-TNG” ce a bagat in umbra drumul milioanelor de euro ai clubului.Psihologic vb e pura diversiune.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s