Directori care au luat apa. Casa, dulce casa….


Nu credeam ca voi ajunge sa scriu ceva de bine despre ceea ce se intimpla in Primaria condusa de Marius Stan , si aici nu ma refer  simple lucruri  cu care reprezentantii municipalitatii se lauda zilnic in comunicate de presa . Minunea pe care vreau eu sa o salut si care cred ca ii va bucura pe multi din cei care au batut in ultimii ani zadarnic pragul Directiei de Fond Locativ deoarece nu au avut cu ce sa fie amabili este faptul ca Mariana Ghinea nu mai este directorul acestei directii atit de rivnita si despre care se vorbeau multe in ultimii ani . De asemenea nici Mariana Talabă, directoarea adjuncta, a ramas si ea in functie conform noii organigranme, ambele urmind sa fie simple salariate ale serviciului nascut din transformarea directiei. Cel care le va coordona activitatea acestui serviciu si care va fi decindend va fi viceprimarul Radu Cosca,cosca si asta dupa de o comisie alcatuita din reprezentanti de frunte ai Primariei, consilieri locali sau alte persoane cu funcţii de conducere vor decide un nou regulament de acordare a locuintelor ANL si a celor sociale , unde se va pune accent pe un lucru care ar putea sa mire, si aici ma refer la punctajul mare care va fi acordat de exemplu in cazul studiilor absolvite de solicitanti, lucru care nu poate decit sa fie unul imbbucurator. Un alt director care va fi simplu salariat va fi Viorel Mancas, care ar fi trebuit sa se ocupa pina acum ca lumea de sectorul IT, lucru care nu se intimpla, iar ca martori pot fi aduse articolele aparute in diferite ziare in care erau prezentate celebrele infochioscuri care erau departe de a fi functionale si inclusiv site ul Primariei, care este unul sters si total neatractiv.. Poate Silviu Bacallum, consilierul personal al primarului Stan si care a primit unpost de conducere in cadrul Primariei drept răsplată pentru faptul că primarul Stan nu s a putut tine de promisiunea facut public si anume ca Silviu Bacalum va fi instalat in urmatoarele ore sef la Ecosal. Lucru care nu s-a intimplat. Sincer eu  m as bucura sa stiu daca in urma evaluarii facute in ceea ce priveste personalul macar un angajat al Primăriei să fie concediat pe motiv de incompetenta si lipsa de profesionalism. Ceea ce nu ar fi o tragedie ci un lucru normalcare ar arata ca lucrurile se pot misca incetul cu incetul in Primarie. Magda CONDOS_acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare

3 thoughts on “Directori care au luat apa. Casa, dulce casa….

  1. Am auzit ca city managerul Vlaicu a plecat in concediu si sunt șanse mici sa mai revină.Sper sa fie doar un zvon.Se pare ca mafia locală a fost mai puternica.Se mai zvoneste ca Vlaicu fusese lăsat fara niciun fel de putere si atribuțiile clare.Pacat,era un tip inteligent cu experienta si viziune.

  2. Dupa unele barfe,Cosca conduce Primaria,este putred de bogat si cand ai bani multi ai si putere multa.Intamplator sau nu a apărut pe post de director in Primărie si Radu Dinu ex manager de proiect la BLOCUL SILVANO deci omul de încredere al lui Cosca,vicepreședinte PC.Picu si el vechi membru PC,tot director in Primarie.Poate apare si Titi.Cam multe coincidente.Se pare ca Aviatorul nu a suportat umilita si a plecat.Deocamdata in concediu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s