Telenovela de la Casa de Cultura a Studentilor Galati continuă. Care pe care?


Azi am primit un frumos comunicat de presa din partea TSD Galati pe marginea caruia imi voi permite sa comentez cite ceva  la sfirsitul articolului.

Comunicat de presă al TSD Galaţi

Astazi, 18 aprilie 2013, Cristi GHEORGHE s-a retras din functia publica de director interimar a CASEI  DE CULTURA  A STUDENTILOR.  Demisia va fi transmisă la Ministerul Tineretului și Sportului în cursul zilei de mâine.În acestă dimineață,  domnul Cristi Gheorghe a înaintat președintelui Organizației de Tineret a Partidului Social Democrat Galați, o scrisoare prin care explică decizia luată de către domnia sa privind demisia de la Casa de Cultură a Studenților. În continuare vă aducem la cunoștință conținutul acestei scrisori.

Stimaţi colaboratori,

“ Am pornit in lupta pentru castigarea presedintiei CASEI DE CULTURA A STUDENTILOR cu convingerea sinceră că voi putea oferi o structură politică viabilă, credibilă şi competentă ca alternativă la actuala conducere. Am plecat alături de Partidul Social Democrat cu cele mai oneste intenţii de a pune împreună umărul la constituirea unui nou mod de conducere.Cu toate acestea, am constatat cu mâhnire că cei pe care îi consideram parteneri , colaboratorii de la Casa de Cultura a Studentilor, au decis în “tăcere” dar cu obstinatie să nu ma susţină activ. In paralel am fost supus permanent presiunilor de tot felul, care au culminat cu amenintari mai mult sau mai putin voalate. Semnalele pe care le am din mai multe direcţii vin să întărească această nefericită realitate, motiv pentru care sunt nevoit să acţionez în conformitate, adică să mă retrag.O fac cu inima grea, stiu ca v-ati pus sperante mari in mine, dar eu nu inteleg si nu aprob un astfel de comportament.Va urez toate cele bune,

Cu consideratie,

Cristi GHEORGHE

Conform celor relatate mai sus de către domnul Cristi Gheorghe, un coleg deosebit al tinerilor PSD și susținut în continuare, ținem să vă anunțăm că organizația de tineret a PSD Galați nu va ceda în fața presiunilor ce au fost făcute în ultima vreme de către anumite grupuri de interese, fie ele “Ligi” sau alte persoane ce stau în spatele acestor organizații și va depune toate eforturile de a scoate la lumină  neregulile ce sunt în interiorul acestei instituții, Casa de Cultură a Studenților.

Dorin Butunoiu

Președinte TSD Galați

Cam acesta este comunicatul de presa primit de la cei de la TSD Galati care deocamdata au pierdut o batalie in a-si impune omul, si anume pe Cristi Gheorghe, care provenea din mediul privat. Am  sa ramin consecventa si am sa spun ca au dat dovada ca nu au singe in instalatie deoarece duceau o lupta cu Cristi Mortu, care a fost si el impus pe baza de partid  in functia de director al institutiei, si anume de culoare portocalie. Si mi ar fi placut sa spuna pe nume in ceea ce priveste neregulile constatate daca acestea exista .Asa ca faza cind hotul striga hotii si cind mai cheama in ajutor si niscai studenti, multi din ei de buna credinta,  membri ai unei anumite ligi de studenti ai caror lideri sunt prieteni si nu numai cu domnul Cristi Mortu, deja imi provoaca greata. Si spun asta ca nu poti striga ca vrei depolitizarea institutiei , sanchi, cind deja conducerea ei este deja politizata de PDL cu ceva timp in urma. Acum eu sunt tare curioasa daca sunt adevarate niscai zvonuri care au circulat si anume ca unor angajati li s a sugerat sa nu colaboreze cu noul director pentru ca ar putea sa isi piarda locul de munca sau daca o fi adevarat ca domnul Dinu Gindu ar avea o camera speciala pentru el in Casa de Cultura a Studentilor . Sunt simple curiozititati si atit. Gustul amar pe care il am este ca de 23 de ani de asa zisa democratie depolitizarea ramine un cuvint bun de spus naivilor in pragul campaniilor electorale  dar cel mai trist pentru mine ca studentiii, de la care aveam pretentii, chiar am crezut ca isi dau seama ca este o lupta pentru putere si ar fi trebuit sa stea linistititi si sa nu se amestece intr o lupta care nu era a lor.. Pentru ca nu protestau pt binele lor, pt burse mai mari, pentru conditii mai bune in camine, ci pentru ca un om am PDL ului sa nu fie schimbat de un om al PSD ului. Frumos , nu i asa? Una peste alta am inteles ca totusi luni se vor analiza cele 3 nominalizari pentru postul de director al institutiei si va fi ales unul pentru a asigura sefia interimara pina la organizarea concursului dupa consultarea Ministerului. Magda CONDOS- acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

One thought on “Telenovela de la Casa de Cultura a Studentilor Galati continuă. Care pe care?

  1. DIAGNOSTIC=Romania politizata.TRATAMENT=Acest flagel are un singur antidot=retragerea girului membrilor simpli.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s