Operatiunea demolarea. Si cum va dispare ” sexul ” din Ţiglina 1


imobiledemolateimobiledemolate2 Pentru ca azi e o frumoasa seara de simbata si pentru a nu fi criticata iar  de onor conducerea Primariei Galati ca nu vad si lucrurile bune sa zicem care se mai fac in oras , am sa dau o bila alba celor din Primaia Galati care s-au ocupat de demolarea chioscurilor situate in apropierea parculetului din Tiglina 1 . Operatiunea demolarea a inceput ieri din cite stiu eu si in prima faza ar fi vorba de 7 chioscuri care din 1998 nu mai detineau autorizatie legala de functionare si de constructie  , daca informatile mele sunt corecte. Din ceea ce am mai inteles unii din proprietari au inteles ca trebuie de buna voie si nesiliti de nimeni sa respecte legea, adica sa darime aceste buticuri amplasate ilegal ,printre care s ar afla si un sex shop. Dupa operatiunea demolarea, care va mai cuprinde o etapa in care vor fi cuprinse 6 chioscuri , se pare ca parculetul din Tiglina 1 nu va mai fi sufocat de o parte si de alta de tot felul de buticuri care poate ca isi aveau rostul lor dar nu reprezentau o imagine prea frumoasa si estetica pentru o strada atit de importanta.. Cu mentiunea ca de acum nu voi mai felicita intreaga Primarie Galati vreau sa spun ca le voi spune bravo celor care au raspuns si coordonat aceasta activitate, si care nu stiu cine sunt cu exactitate.Si asa voi face in fiecare caz . Si asta pentru ca eu consider ca e frumos sa dam Cezarului ce este al Cezarului si ca salut aceasta actiune desi nu pot sa nu ma gindesc la faptul ca unii si au pierdut locul de munca. Insa unde este lege nu este tocmeala si vad ca actiunea demolarea inceputa pe vremea fostului primar  Nicolae continua si pe vremea actualului edil dar in locuri diferite. Si chit ca poate supar pe unii sau pe altii ma bucur ca presa nu a fost chemata la o asemenea actiune care este una absolut normala iar lucrul acesta il apreciez cel mai mult . . Magda CONDOS- acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Advertisements

8 thoughts on “Operatiunea demolarea. Si cum va dispare ” sexul ” din Ţiglina 1

 1. Ok le dam doar o bila alba.La scola gen 22 cand va da jos acele chioscuri ca sa poata trece elevii acun ei trec pe mijlocul strazi din cauza celor cu chioscurile ptr ca isi expun marfa pe trotuar

 2. Magda, faza cu “unde-i lege nu-i tocmeală” e apă de ploaie şi în Galaţi. Hai să nu ascundem după deşt. O să o cred când o să văd hardughiile numelor “grele” puse la pământ. Eu mai ştiu o vorbă: corb la corb….!

 3. Si locurile de muncă din chioșcuri dispărute vă rămâne Incă 10-20 de contribuabili in minus
  Dar monstruozitatea din beton de la intrare pe Saturn?

 4. Pai dac sa dat drumul la inaugurari de supermarketuri normal ca se demoleaza,vorba aia pestii mari inghit pe cei mici.Asa ca draga Magda stiu ca vrei sa fii eleganta ca sa nu mai fii acuzata de nu mai stiu ce * ,dar ei primesc bila nemeritat numai de cosmetizarea zonei nu le arde lor e vorba de profit apoi de estetica.Si e bine tare pt ei ca vinatoarea rapitorilor asupra banchizei are o momeala stralucitoare!
  Din pacate trendul asta al demolarilor tine si in combinat in citeva secunde cu TNT,numai ca aici morala e intoarsa pe dos!Aici casalotul este vinat de multinationala PIRANIA si nu mai e vorba de profit pt ca nu mai apare un SUPER MARK SIDEX!

  COBRA VA SALUTA!

  * oricum mereu vei fi acuzata din cauza ca spui lucrurilor pe nume.

  • Normal ca stiam scopul doar pe 18 aprilie se inaugureaza un mare mall. Dar nu pot comenta deoarece chioscurile nu erau in regula desi corect ar fi fost sa fie demolate de atitia ani. Dar in fine. Daca toata lumea in Galatiul asta este multumita de orice ce sa ii faci?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s