Ziua iertarii si puterea de a ierta


” Am crescut într-o familie simplă în care se ţinea cont de tradiţia şi obiceiurile religioase creştin-ortodoxe. Si imi amintesc ca ai mei spuneau ca duminica dinaintea postului mare este duminica iertării. În această zi se recomandă să ne cerem iertare de la toţi cei faţă de care am greşit şi să iertăm pe toţi cei care ne-au greşit. Această sărbătoare ar trebui să fie cunoscuta de cat mai multi. Aşa cum avem o sărbătoare a îndrăgostiţilor, o sărbătoare a femeii, o sarbatoare a barbatului si mai stiu eu ce alte sarbatori, ar trebui să existe în conştiinţa marilor mase de oameni şi o sărbătoare a iertării. O zi în care să ne fie mai uşor să iertăm şi să cerem iertare. O zi în care să ne amintim de greşelile noastre şi să cerem iertare, o zi a puterii – puterea de a ierta.” ( Iulia Ioana)

3 thoughts on “Ziua iertarii si puterea de a ierta

  1. Noi ii iertam!Dumnezeu asemenei dar atit!Ei cu iertarea noastra si a lui Dumnezeu fara ca acesta sa ii poata repatria din iadul in care si-au vindut sufletele si destinele romanilor,noi cu speranta ca ne vom recladi demnitatea national economica,si cu asteptarea regasirii raiului pe acest pamint terfelit de copitele stapinului lor.
    I n primul rind DUMNEZEU SA NE IERTE !

  2. -Dumnezeu sa ii ierte pe cei de la DNA ca l-au judecat pe A.Nastase doar pt o gainarie si NU pt FURTUL SECOLULUI-AFACEREA SIDEX!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s