Ghicitoare incuietoare. Partea a 3- a . Cu si despre Sidex


Acum ceva timp in urma v am povestit o poveste in care va spuneam ca in cursul lunii martie ar urma sa aiba loc boardul ArcelorMIttal unde sefii grupului ar urma sa prezinte viitorul sau nu maret al grupului si cam ce au ei de gind.sa faca  Inclusiv in ceea ce priveste politica unitatilor detinute de grup in Europa precum si o serie de masuri care ar putea fi luate la fabricuta de otel. Povestea pe care v-o spuneam in februarie s-a cam adeverit pentru ca pe data de 15 martie a avut loc boardul celor de la ArcelorMittal si daca sunteti interesati  gasiti o multime de materiale, pline de generalitati ce este drept, pe net in care puteti citi printre rinduri multe. Acum am sa revin la Galati si am sa zic ca as pune pariu ca s a dat unda verde demolariii OLD3 si TC3 tinind cont de faptul ca se scot instalatii, echipamente si cabluri de zor asa ca nu vor mai ramine decit peretii, spun gurile rele. Aceleasi guri rele spun ca atunci cind cei de la Combinat vor cere avizul celor de la mediu pentru demolarea celor doua obiective , invocind insecuritatea si faptul ca fac umbra pamintului degeaba, este si greu de crezut ca nu o vor primi dupa ce aufacut tot posibilul sa para totul nesigur si nefolositor.. Dar partea cea mai frumoasa acum urmeaza si anume cica terenul ar trebui sa fie luna pina la vara. Cind gurile rele spun ca ar urma sa se faca o investitie de catre o firma straina din nordul Europei, o investitie care nu reprezinta o noutate in Combinat ca activitate, negocierile fiind inca in curs spun gurile rele. Daca as mai spune ca pentru mine acesta este un semn ca fabricuta a intrat incet cu incetul in alte sfere de influenta nu stiu daca as gresi prea mult . Acum as arunca o provocare pentru cunoscatori bineinteles, si anume cam ce ar putea sa se construiasca la fabricuta de otel unde mai lucreaza 8700 de suflete . Celui care va raspunde corect nu ii pot decit spune sincere felicitari ” Magda CONDOS- acest text e un pamflet si trebuie trata ca atare

Advertisements

5 thoughts on “Ghicitoare incuietoare. Partea a 3- a . Cu si despre Sidex

 1. COMENTARIU DIN MONITORUL DE GALATI LA ART CU UNIREA SINDICATELOR ALIATE AMG-ului

  #2 COAGULOAREA IUDELOR! — COBRA-GALATI 18-03-2013 06:52
  “NEGOCIEREA CCM 2014” va fi mai putin taraganata fata de cea pt 2013,prin aceste coagulari de sindicate ce au telul comun apararea drepturilor patronului,si nu al siderurgistilor .Sau poate ma insel si la momentul in care se anunta taierea OLD 3 si TC 3 ,vor folosi aceasta coagulare pt a se impotrivi mai usor acestei SUBMINARI DE OBIECTIV STRATEGIC AL ROMANIEI!
  VOM TRAI SI VOM VEDEA!

 2. #3 COD PORTOCALIU PT COMBINAT — COBRA-GALATI 18-03-2013 06:54
  ATENTIONARE
  Inst. de monitorizare si statistica a
  SOLIDARITATII atentioneaza
  salariatii din AMG despre
  posibilitatea caderilor masive de
  sectii si uzine la locul lor de munca .
  Toate astea pe fondul acumularilor
  de nepasare,tradar e,si lasitate a
  diferitelor categorii sociale din aceasta fabrica.

  +1 #1 TRADATORII SIDERURGISTILOR — COBRA-GALATI 18-03-2013 06:41
  Doar 288 de zile ramase pt
  publicarea LISTEI RUSINII:

  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU

  -288 zile pt a nu ii
  uita pe cei care iar au TRADAT salariile si locurile de munca parintilor copiilor de siderurgisti
  din AMG,girati de cei TRADATI.

 3. o bodega se va construi, unde angajatii (dupa ce vand ceea ce au mai gasit de vandut inclusiv echipamentul de protectie)sa isi inece amarul,iar “La o masa mai retrasa” liderii solidaritatea(nu e gresela asa am scris “s” mic) in frunte cu bravul lider, ii vor dicta ce sa mai mazgaleasca pe acest blog.. o blogarita care isi savureaza bautura transparenta(din cate stiu) si asa mai scuteste niste bani din buzunarul si contul solidaritatea ptr deplasari pana in tiglina sau ptr minutele alocate asa ca va trimit baloane ptr inaugurare…si hai norok……uitasem de cobrel el e deja barman ca tot nu ia mers treaba la Pisica si acum e patron…si unde mai pui … e patron in Sidex…aliat a lui Mittal……. acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare…..

 4. Si tu esti unpamflet si trebuieste sa fii tratat cu nepasare,asta ca sa nu iti zic ca nici macar nepasarea nu te mai trateaza!

 5. Pingback: Free Piano

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s