Gică contra . Cu si despre Sidex


Azi dimineata cred ca fost una vesela pentru Gheorghe Bezman, marele si bravul lider al sindicatului Siderurgistul, cel care s-a facut remarcat in ani printr o discretie totala in ceea ce priveste activitatea sa ca lider, printr o totala ignoranta cind a fost vorba de inchiderea UPSRS si prin jocul de a uite conflictul de munca nu e conflictul de munca acum citeva saptamini. Si spun ca a fost o dimineata vesela pentru ca Gheorghe Bezman  a primit cred lectia pe care o merita , in conditiile in care se considera detinatorul adevarului absolut, care nu suporta sa fie criticat sau nu fie ascultat si care considera ca cine nu e cu el e impotriva lui. Acum eu ma bucur ca unii au ajuns la concluzia la care eu am ajuns demult in privinta lui, si spun asta deoarece in opinia bravului lider de sindicat faptul ca il criticam nu era intimplator, ci o faceam la comanda unui anumit personaj important din Combinat iar scopul articolelor mele era sa denigrez sindicatul si marea sa activitate de lider de sindicat. Acum  am sa spun ca sedinta care a avut loc azi dimineata si care a avut o tema interesanta  a fost una cu scintei nu  la figurat şi ca  a avut legatura indirecta cu demisia recenta din functia de presedinte al FSS Metarom a marelui si bravului Mircea Scintei, care si a gasit repede un post caldut de inginer la serviciul administrativ. din Combinat. Acum bineinteles ca nu este adevarat ca Mircea Scintei a lasat , atunci cind si a dat demisia, federatia plina de datoriii si cu niscai conturi  blocate, lucruri pe care gurile rele le tot spun degeaba in speranta ca cineva isi va arunca privirea in in ultimiii 2 ani in ceea ce s a intimplat pe la federatia respectiva. Acum daca as spune ca luceafarul metalurgiei romanesti a fost ocupat in ultimul an mai mult cu proiectele europene si sa vada blond sau brunet in fata ochilor, decit sa se implice cu adevarat in salvarea metalurgiei romanesti, si aici ma refer si la tacerea sa la inchiderea UPSRS, poate ca as gresi sa nu. Celor care cred ca Mircea Scintei ar putea fi candidatul potrivit pentru un anumit fotoliu, foarte important, vreau sa le spun ca indiferent de faptul ca fostul mare lider are culoarea ochilor albastra sau verde , acesta ar trebui sa raspunda la niste intrebari , una din ele fiind aceea daca e adevarat ca si a angajat sora si cumnatul , ambiii angajati in combinatl intr un proiect european al carui manager este. Si ar mai fi multe de spus dar sunt ferm convinsa ca prietenii domnului cu ochi albastri sau verzi, depinde de situatie, vor avea grija sa il apere la capitolul comentarii, asa cum au facut pina acum. Prietenii stiu de ce. Cit despre Gheorghe Bezman continui sa cred ca il vor astepta vremuri din ce in ce mai vesele pe care le merita din plin. Magda CONDOS- acest text este un pamflet si trebuie trata ca atare

2 thoughts on “Gică contra . Cu si despre Sidex

 1. LISTA TRADATORILOR

  Doar 291 de zile ramase pt
  publicarea LISTEI RUSINII

  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU
  -291 de zile pt a nu ii
  uita pe cei care iar au TRADAT salariile si locurile de munca parintilor copiilor de siderurgisti
  din AMG girati de cei TRADATI.

  0 #5 ATENTIONARE — 01-03-2013
  10:50
  Inst. de monitorizare si statistica a
  SOLIDARITATII atentioneaza
  salariatii din AMG despre
  posibilitatea caderilor masive de
  sectii si uzine la locul lor de munca .
  Toate astea pe fondul acumularilor
  de nepasare,tradare,si lasitate a
  diferitelor categorii sociale din aceasta fabrica.

 2. Sâmbătă, 16 Martie 2013 10:37 postat de COBRA-GALATI

  TRADATORII DIN COMBINAT

  Doar 290 de zile ramase pt
  publicarea LISTEI RUSINII:

  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU

  -290 zile pt a nu ii
  uita pe cei care iar au TRADAT salariile si locurile de munca ale parintilor copiilor de siderurgisti
  din AMG,girati de cei TRADATI.PS : unul din cei 13 este sopirla cracanata.Oare cine o fi!Cel care din cauza sexului sta de obicei in aceasta pozitie!!!
  Link COBRA-GALATI Sâmbătă, 16 Martie 2013 10:32 postat de COBRA-GALATI

  MINISTRU CARE PREGATESTE TERENUL-sau-MINISTRU SCOS LA INAINTARE

  CITEZ : ” La o factură lunară la lumină de 100 de lei, suprataxele pe care le plătim noi, consumatorii casnici, sunt de câţiva lei, deci aproape insignifiante. În schimb, consumatorii industriali – şi ne referim la cei mai mari din economia românească – achită suprataxe cu multe zerouri. Ministrul delegat pentru energie, Constantin Niţă, a dezvăluit recent că producătorul de oţel ArcelorMittal Galaţi a plătit anul trecut suprataxe de 43 de milioane de euro, iar producătorul de aluminiu Alro Slatina a plătit 47 de milioane de euro.”!Oauu nu zau!Ce comparatie!Mai sa fie ce va mai plac COMPARATIILE dupa cum va suna voua bine!Ministru de ***** ce a comparat Elefantul cu furnica!Ce profit a facut consumatorul casnic pe anul dat exemplu comparativ cu AMG!Ce facilitati a primit(si blat mai primeste) AMG atita amar de vreme comparativ tot cu consumatorul casnic!Ce tezaur a gasit ELEFANTUL la privatizare comparativ cu furnica casnica care dupa 1989 a primit drept tezaur in sictir celebrele actiuni,caror acest ELEFANT trebuia sa verse dividente celor ce le-au depus aici!Mai ce fumigene,petarde,somnifere mai aruncati pe piata!Vorba comunismului TRAIASCA MINISTRUL si VIATA NOUA!Sczz ….LIBERA!

  S :pt soprla cracanata ce face parte sigur din tabelul rusinii,baga bine la cap nu doar voi 13 sinteti TRADATORII SIDERURGIEI ,sint de exemplu si ministrul de ca_cat ce a glasuit intoxicatia pe piata pregatind ceva,si cei ce ratracteaza aceste intoxicatii pt publicul lar.In Romania sa furat cu f multe si diverse institutii.Asa sa va ajute DUMNEZEU.
  Link Soparla -Cracanata Sâmbătă, 16 Martie 2013 03:37 postat de Soparla -Cracanata

  Lista cu tradatorii din Galati

  1 COBRA-GALATI
  2 COBRA-GALATI
  3 COBRA-GALATI
  Link COBRA-GALATI Vineri, 15 Martie 2013 17:38 postat de COBRA-GALATI

  Draga “vifore” ai intrebat si ti_ai raspuns singur!Daca ar fi sa ma dau in TONUL tau m-as numi “alizeul”,dar ar insemna sa mint asemeni lor…. .Pentru ca am vrut tara sa aibe miliardari,vipuri,si “lume buna(!)” si i-am lasat sa ne “joace”drepturile si libertatile elementare prevazute in constitutit si in carta drept omului!Iar EI nu s-au lasat asteptati invitati,sau apucat sa faca ce stiu mai bine TRADATORII sa faca.Au dat informatii de diferite substante contra cost fie strainilor fie auutohtonilor jefuitori,de aici rezultind marile tunuri industriale,zootehnice,si agricole.Acest moment sintem terminati d.p.d.v. economic industrial,si chiar agricol,ingenunchiati in fata lor dar mai ales a Europei.Ei sev lauda cu TICALOSIA lor etalindo sub forma banilor ohilor nostri,si se cred Dumnezeii natiunii romane!Fac donatii unii dintre ei ,dar tot ticalosi ce au nenorocit tara sint.
  Toate astea ca sa se termine e la latitudinea noastra: avem forta si curajul sa ne cerem dreptul conform constitutiei si a drepturilor Europene,sau stam in jegul umilintei si nepasarii noastre!!!!
  Link VIFORUL Vineri, 15 Martie 2013 13:33 postat de VIFORUL

  De ce trebuie ca eu un simplu cetatean sa contribui la o investitie, iar altul sa ia profitul pentru acea investitie? Acest lucru este un JAF din putinul venit pe care il are simplul cetatean . JAFUL este insa legalizat de nesimtitii de politruci care pe langa birurile care exisau au mai inventat unul prin care FURA de la oamenii saraci ca sa umple buzunarele celor bogati.
  Link COBRA-GALATI Vineri, 15 Martie 2013 12:20 postat de COBRA-GALATI

  TRADATORII DIN COMBINAT

  Doar 291 de zile ramase pt
  publicarea LISTEI RUSINII:

  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU

  -291 zile pt a nu ii
  uita pe cei care iar au TRADAT salariile si locurile de munca parintilor copiilor de siderurgisti
  din AMG,girati de cei TRADATI.

  ATENTIONARE —
  Inst. de monitorizare si statistica a
  SOLIDARITATII atentioneaza
  salariatii din AMG despre
  posibilitatea caderilor masive de
  sectii si uzine la locul lor de munca .
  Toate astea pe fondul acumularilor
  de nepasare,tradare,si lasitate a
  diferitelor categorii sociale din aceasta fabrica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s