Ghicitoare incuietoare. Partea 2 Cu si despre Sidex


sidex2_Acum citeva zile va lansam aici o provocare, şi anume cea legată de evenimentele care au urma să apară în următoarele luni şi respectiv în aceasta vară fierbinte pentru făbricuţa de oţel care găzduieşte circa 8700 de suflete. Dupa ce m am ales doar cu injuraturi din partea celor care ma apreciaza de nu mai pot, am decis sa le povestesc eu o poveste care s ar putea implini in procent de 90 % , si anume aceea ca directorul general al fabricutei, Ribo Bruno, sa fie nevoit să spuna adio locului lui de munca,  dupa ce in cursul luniii martie se va decide si demolarea a alte doua capacitati de productie, si anume OLD3 si TC3, iar in locul acestuia sa fie numit un personaj fidel francezilor si  despre care gurile rele spun ca ar sti foarte bine sa execute ordinele primite, si anume Bogdan Grecu ,seful departamentului de achizitii.sidex Habar nu am cit este de adevarat comentariul cuiva care spunea ca B.G este foarte deştept si ok si mai ales că cunoaste fata ”nevazuta” a lucrurilor, referindu- se poate la faptul ca acest personaj a fost adjunctul sefului departamentului de securitate al Combinatului. Acum habar nu am daca ochiii lui Bogdan Grecu sunt albastri si nici daca ii place culoarea rosie sau galbena desi cred ca si aceste mici amanunte au fost luate în calcul si vor cintari greu . Provocarea pe care vreau sa v o arunc in continuare ar fi aceea sa presupuneti ce va insemna instalarea unui director roman ,  daca acest lucru va fi unul benefic pentru fabricuta, care sunt posibilele evenimente deloc plăcute care ar urma să aibă loc în această vară care se anunţă a fi una extrem de fierbinte şi ce rol va avea un fost lider de sindicat ajuns recent la Galaţi si care a fost instalat intr un birou caldut . Fost lider de federatie  care nu a făcut mare brânză pentru mişcarea sindicală din metalurgie cel putin in ultimul an , acest lucru vazându-se în cazul Metchel Cîmpia Turziii şi a  Laminorului de Tablă de la Brăila, unde câteva sute de oameni vor rămâne fără loc de muncă  , unitate unde liderul de sindicat si sotia sa vor lua însă  nu mai putin de 400 de milioane de lei vechi in urma derulariii unui proiect pe fonduri europene  al carui conducator de proiect este fostul mare luceafar al metalurgiei romanesti  care acum o face pe inginerul in Combinat. . Deci sa vedem cine este in stare sa dea niste raspunsuri cit mai apropiate de viitorul deloc roz al fabricutei unde producerea otelului va fi doar o chestie asa minora . Magda CONDOS_ acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare/

Advertisements

17 thoughts on “Ghicitoare incuietoare. Partea 2 Cu si despre Sidex

 1. Cateva inexactitati…fabricuta nu gazduieste 87000 de suflete ,incolo multumim ca sunteti pe fir ,perspective sumbre pentru orasul Galati datarita acestei “fabricute”” care ,iata merge din ce in ce mai greu…

 2. Doar 302 zile ramase pt
  publicarea LISTEI RUSINII
  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU
  -302 zile pt a nu ii
  uita pe cei care iar au TRADAT salariile si locurile de munca parintilor de siderurgisti
  din AMG girati de cei TRADATI.
  Reply

 3. Nu ghicim toti in stele…:) , dar eu am sa o inteb pe Urania, poate o sa ma ajute, pentru ca eu chiar imi doresc sa va raspund la intrebari.Dar, vreau sa fiu sigura de ceea ce va voi spune. Nu asa, ba e alba, ba e neagra ba imi pasa ba nu-mi pasa. .Mie nu-mi place sa lansez “provocari” si sa ma distreez asa ca dvs.O zi buna.

  • Chiar nu e motiv de distractie pt mine iar unele lucruri pot fi intuite numai daca citesti pe net o stire de genul ca UK vrea sa iasa din UE. Si mai citesti un text pe net si poti face conexiunile elementare . Mai departe nu este vorba de ghicit intr adevar dar cum lupta inca continua nu se stie cine va cistiga. Provocarea era lansdata oamenilor cit de cit bine informati nu celor care trebuie sa ghiceasca in stele ca sa va citez. Dar vorba lui Romeo care cica scria din UK , si stia el de ce scrie tocmai din acea tara, mai o fi mult pina cind lumea va fi trimisa la cimp? Abia citeva zile am inteles ce a vrut sa zica Romeo timp de atitea saptamini, un Romeo care chipurile locuieste in UK dar ce a tpt scris pt mine a devenit relevant .

 4. Bogdan Grecu are vreo 37 de ani, e economist in marketing, specializat la locul de munca in audit. Daca de acolo un Vali Zamfir a ajuns director la Arabesque, e greu de crezut ca vreun alt economist va ajunge vreodata director general si unde, la AMG. Pariati totul pe un inginer sau rosu.

 5. Am spus de mai multe ori ca grupul OLD3-TC3-AJUSTAJ se afla in plin proces de conservare prin procedeul de taiere !Intrebarea mea ar fi ce se intampla daca autoritatile care trebuie sa dea aprobarile necesare taierii oficiale se vor opune si o sa refuze sa le dea ,ce va face Mittal ,va reconstrui grupul OLD3-TC3?

 6. -Oauuuuuu Vadime!Tu vorbesti serios!?Cuvintul “autoritatile” l-ai folosit la sanchi!Care autoritati?De la Londra!Sau New Delhy!

 7. -Nu te supara pe mine stii ca iti respect opiniile,dar acum….!Sper ca ai glumit ,nu de alta dar daca este altfel ai creat amuzament in staful AMG,AUTORITATI,si toata sindicala fidela lui Scintei +CN METAL!
  O zi buna Vadime!

 8. #1 300 zile pt 13 TRADATORI — COBRA-GALATI 06-03-2013 10:20
  Doar 300 zile ramase pt
  publicarea LISTEI RUSINII
  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU
  -300 zile pt a nu ii
  uita pe cei care iar au TRADAT salariile si locurile de munca a parintilor copiilor
  de siderurgisti
  din AMG girati de cei TRADATI.

 9. Cobra-Galati on February 27, 2013 at 3:30 pm said:

  0

  0

  Rate This

  -Ai avut un art pe Monitorul legat de incheierea unui nou contract intre Amg si Transurb interesant.Era vb de negocierea altui contr cu transp a doar 7 mii de salariati!Ca sa vezi chestie sint atenti la viitor!Ei se scot pe partea ca 800 ar fi parte din Tesa ce au alte mijloace de transp. .De urmarit citi vor fi dati afara sau disponibilizati pe perioada noului contr. Intre Amg si Transurb!
  Reply ↓
  -Am dat paste propiului meu coment din Monitorul si Blogul tau,iata azi sa confirmat prin parafarea contractului AMG-TRANSURB!INTRE 1 SI 800 SALARIATI POSIBIL VIITOAREA TRANSA DISPONIBILIZATOARE!AMG-ul si-a asigurat posibilile pierderi cu platitul aiurea a unor posibili viitori autodisponibilizati!

 10. COBRA-GALATI spune:
  04.03.2013 la 1:57 pm

  Cobra-Galati on March 2, 2013 at 2:27 pm said:

  1

  0

  Rate This
  COD PORTOCALIU

  0 #5 ATENTIONARE — 01-03-2013
  10:50
  Inst. de monitorizare si statistica a
  SOLIDARITATII atentioneaza
  salariatii din AMG despre
  posibilitatea caderilor masive de
  sectii si uzine la locul lor de munca .
  Toate astea pe fondul acumularilor
  de nepasare,tradare,si lasitate a
  diferitelor categorii sociale din aceasta fabrica.

 11. LISTA RUSINII O PUTETI REGASI SI PE FINANCIARUL.RO LA ART CU SPATIUL SHENGHEN ,SI CU RELU FENECHIU.DE ASEMENEA PT CA VIATA LIBERA AFISEAZA ART DESPRE AMG CU PIPETA LISTA RUSINII SE POSTEAZA LA RUBRICA SPORT+PRIMELE 2 ART CARE AU CELE MAI MULTE VIZITE ONLYNE.TOT FIXIST DR ELENA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s