O dedicatie pentru ” prieteni”.Cu si despre Sidex


urareAcum o zi am scris un text in care lansam o provocare si anume doream sa aud parerea legat de ceea ce s-ar putea  intimpla intr un timp mai scurt sau mediu cu fabricuta de otel.  Intrebarea pusa nu era intimplatoare , prieteniii stiu de ce, iar comentariile postate mi au demonstrat ca provocarea nu a prea placut. si ca informatiile mele par a avea un iz mare de realitate.  Astfel ca a aparut vesnica diversiune, si anume comentarii  postate  in care in afara de obisnuitele atacuri la persoana mea, pline de minciuni, scumpii mei ” prieteni”  nescriiind niciun cuvintel legat de ceea ce intrebasem .  Si anume de viitorul fabricutei. Adica strict la obiect. De bine sau de rau nu mai conta dar cel putin era legat de subiectul textului. Si pentru ca se pare ca vor veni vremuri vesele trebuie sa ne inveselim nu i asa , adica mai postam niste mizeriii la comentarii ca sa distragem atentia de la subiect si sa discreditam cel care a scris textul ? Scenariul este bine pus la punct dar este cam vechi si il inghit doar naivii. In rest vad ca departamentele de manipulare si dezinformare merg perfect. Magda CONDOS_ acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare

33 thoughts on “O dedicatie pentru ” prieteni”.Cu si despre Sidex

 1. 217.147.94.149
  Cîtă vreme presa românească e dominată de zvoneri şi răspîndaci , slabe speranţe ca publicul să poată aprecia şi un alt tip de discurs.

  In ultimii doi-trei ani, paginile ziarelor au fost invadate de mercenari şi de propagandişti pentru care bunul-simţ şi raţiunea nu mai au de mult nici o valoare. Experţi în răstălmăcirea principiilor în numele cărora (vezi, Doamne!) vorbesc, aceşti „diriguitori ai opiniei publice“ nu au alt scop decît manipularea vinovată a realităţii.

  Campioana absoluta ai propagandei de partid, livrată vulgului sub titulatura pretenţioasă de articol de ziar, este CONDOS MAGDA.

  CONDOS MAGDA face parte din rindul „jurnaliştilor“ improvizaţi, a căror unică menire este împroşcarea cu noroi a adversarilor politici ai conducătorului suprem, ridicindu-se la performanţele de servilism pervers si obscen (la fel ca si viata ei de zi cu zi).

  Săptămînă de săptămînă, sub semnătura ei, ni se oferă invective în locul ideilor şi metaforelor şchioape pe post de argumente.

  Iată, pe scurt, doar cîteva situaţii care mă determină să pun sub semnul întrebării acest puroi urit mirositor chiar imputit din presa galateana ( Condos Magda de tine e vorba!), puroi ce peroreaza in numele Sindicatului Solidaritatea Tiber, facind pe cavalerul apocalipsei.

  Trebuie sa reactionam vehement faţă de „clămpăneala vulgară, invectiva neruşinată şi fuga de idee“ a acestei ibovnice a securitatii.

  Saptamana de saptamana, nu livrati decat rezultatele unei obsesii periculoase pe care ati dezvoltat-o si care devine ingrijoratoare pentru spatiul public galatean; saptamana de saptamana, isi dau mana ura si resentimentele impotriva anumitor persoane.
  Cateodata, citind forumul acestei pirtotine mi se pare ca nu mai e mult pana se va pune mana pe topoare.

  Ce nu realizati dumneavoastra, doamna CONDOS MAGDA (pentru ca inteligenta si talentul nu se pot cumpara) este ca, cu acest tip de discurs, nu puteti avea nici un fel de impact.
  Cei care va aproba sunt deja impactati (independent) de propria ura dezvoltata cam pe aceleasi baze cu cea a dumneavoastra; anii vor trece iar din prestatia dumneavoastra publica vor ramane doar aceste infierari (si mediocru si analfabete scrise, pe deasupra) impotriva unor oameni care au cu adevarat valoare.

  Valoarea dumneavoastra unde e???

  Rusine CONDOS MAGDA, rusine, rusine si nesimtire de tarnoata.

  • acest comentariu a mai fost postat acum un an si ceva pe acest blog, ma bucur ca l ati reluat. Daca aveti probleme cu Tiber rezolvati le cu el sau iesiti public si spuneti ce aveti de zis despre el. Imi pare rau ca nu toata lumea poate face ode Combinatului dar asta este . Asta cu propaganda de paryid si cu nu stiu ce cirmaci suprem e tare buna pt ca eu pe acest blog nu am laudat PDL sau pe cirmaci. Dar daca reluati un comentariu de acum un an ce sa va fac. Retineri regulile lui Chomsky . O seara buna

 2. 184.154.116.156
  N-ai cum sa te schimbi Magdaleno,atata vreme cat cap de porc iti daruieste 500 euro/lunar din cotizatiile mamaligilor sindicaliste.Ptr banii astia trebuie sa prestezi la greu,oral si online.Baga articole peste articole,prostul de Cobra te urmareste si te spune lui Gigica daca nu-ti faci treaba.Daca nu scrii de rau despre Sidex nu-ti iei leafa.

  • Nu te supara dle ce am scris eu rau in acest articol despre SIdex/ Am zis ca vor veni vremuri vesele poate vor veni vremuri bune . De ce ai interpretat ca s ar intimpla ceva rau? Vai , vai ,. vai. Si pt ca fostul luceafar al metalurgiei romanesTI ma acuza ca iau bani de la ACELASI OM iti doresc si tie si lui sa avetiPARTE DE ATITA SANATATE SI FERICIRE CITI BANI IMI DA MIE tiBER. CAPISCI? iNTREBAREA ESTE CAM CITI BANI LUATI VOI SA SCRIETI TOATE CHESTIIILE ASTEA .sAU DE CE UNIII SE FAC CA NU VAD ANUMITE LUCRURI DE ACUM VA AVERTIZEZ CA VOI STERGE ORICE COMENTARIU CARE NU ARE LEGATURA STRICT CU CONTINUTUL TEXTULUI.

   • sa.te.penetrez.in.cur.magdaleno@yahoo.com.uk
    184.154.116.156
    MARS FA JAPITA ORDINARA.IEI BANI SI GATA,ATFEL N-AI FI ATAT DE INFLACARATA SI PORNITA PE UNII.IL SARUTI IN CUR PE TIBER PENTRU CA ITI DA BANI.SI NU PUTINI.SUGI PULA SI TU SI TOTI CEI CARE TE PLATESC.SCRIE TARATURO SI DESPRE ALTCEVA CA GALATIUL NU INSEAMNA DOAR SIDEXUL.
    DAR CA SA SCRII TREBUIE SA FII MOTIVATA FINANCIAR.
    MARS LA SOMN TARATURA.MAI SCRIE CEVA CA BOUL DE COBRA TE URMARESTE SI TE SPUNE LUI GIGICA,CAP DE PORC.

 3. Doar 309 zile ramase pt publicarea LISTEI RUSINII

  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU

  -309 pt a nu ii
  uita pe cei ce iar au TRADAT-CCM
  din AMG ,girati de cei TRADATI.

 4. -Raspund timpitului ce inconstient ma amenintat:
  Acea lista eu nu am facut decit sa ii dau copy paste,idiotule singur te-ai inscris in ea.E LISTA RUSINII-LISTA TRADARII voastre.Se regaseste pe noul CCM semnat de voi,asta daca protectorul vostru administratia AMG o va edita cu semnatura voastra,a TRADATORILOR de siderurgisti.Cit priveste scrisul numelor parintilor mei pe cruci o scrie Dumnezeu,iar al vostru il voi scrie eu in cimitirul listei-13 cruci=13 TRADATORI.

 5. Te-ai inscris singur in lista rusinii si acum,nu vrei sa te vezi in ea!Ameninti omul ce iti face cunoscuta opera ta!Omul ce posteaza isprava ta si a bandei tale in ziarul Financiar,si altele!Siderurgistii stiu ce ai facut nu numai asta vara,asta toamna,ci din totdeauna.Fii barbat si suportati ispravile draga “Romeo”!Amenintarea ta e o misiune imposibila,cu consecinte pe care sigur le vei regreta!Ma confunzi cu panaramele pe care le minti spunindu-le:Te iubesc.Ai grija de tine,se plateste pina si un banal consult!

 6. Va place cum arata blogul dumneavoastra? De ce tolerati astfel de limbaj si nu stergeti comentariile? Nu faceti decat sa-i incurajati pe cei ce va jignesc sa continuie.Poate ca n-ar mai face-o stiind ca le stergeti comentariile.Continuati sa scrieti si nu va lasati intimidata de nimeni.E sub puterea mea de intelegere cum de un barbat îi poate adresa unei femei asemenea cuvinte.

  • Dle blue eyes sa stiti ca era o vreme in care le stergeam si se scria din nou si eram criticata ca le sterg considerindu se ca fac asta deoarece acele comentariii contineau adevaruri. Nu ma deranjeaza minciunile , m am obisnuit cu ele dar acum s -a trecut la altceva. Nu imi place cum arata blogul meu legat de anumite comentarii dar respect dreptul la libera exprimare, chiar si al ” prietenilor” . Eu pot intelege cum uniii folosesc un asemenea limbaj daca au anumite interese si anume de a discredita un om si cele spuse de el.

   • ‘nu asculta vorbele fraierilor’ Poate ca ar trebui sa faceti ce e mai bine ptr d-voastra si sa nu faceti pe placul criticilor.Limbajul vulgar,de mahala,nu convinge decat retarzii ca,ceea ce spune unul sau altul sunt adevaruri.Seara buna!

 7. -Trebuie sa intelegi ca asa se comporta tradatorii din totdeauna.In al doilea rind are multiple peronalitati.Foarte multe.Chiar asa apropo de sexul amibei nu va este dor de cele doua Sarah si Elena!Eiiiiii cita munca pe idot la acea vreme!Sa dublezi rolul a doua femei,plus al tau, usor ia venit!

 8. Lai interzis pe pornograficul ala cu multe porecle pe net?Sau sa lasat doar la mina stapinului.Bai cobra bai a scris javra ce a scris,a incercat sa te faca sa nu mai scrii lista aia cu zdrentele ce neau nenorocit contractu si pe anul asta da si cind a vazut ca nu te poate opri a explodat cu vorbe demne de ordinari.Si cind te ghindesti cum se mira ca nu ai mai scris lista si ca doar atit mai stii sa scrii!Mama ce iai facut!A bubuit cicatul in el!

  • am promis ca nu mai scriu atata timp cat nu e folosit numele meu(dar vad ca duci lipsa de comentaci)……ce se intampla la fabricuta…inchidere grabnica va doresc…..toate bune acelasi…romeo ptr cei ce mau botezat ….astept pastele sa le dau……..pisica din cutia mea de carton in care dorm aici intr-o tara care ……..las restul comentacilor….asa ca nu vei mai primi nici un coment de la mine draga blogaritza….asa sa moara romeo…cum zicea cineva…..succesuri colosale iti doresc…..

 9. Bai Magda pe tine team intrebat daca lai dat interzis pe romeo,sau si-a dat seama ca e zdreanta?Ca sa stim si noi de ce nu se mai caca pe gura aici bolovanul ala!

  • Dle interis sau adrian nu am dat nimanui interzis la comentarii . Deci nici dlui Romeo sau cum il cheama in realitate . Nu a mai scris si nu stiu de ce. Si nu stiu nici cine este stapinul lui asa cum nu stiu nici cine este dl romeo. O zi buna

 10. Unii prosti incearca sa se deghizeze dar sunt atat de prosti incat nu-si dau seama ca un singur cuvant ii desconspira.Unii este prosti tare, nu GHINDESTE!

 11. UNII PUT DE PROSTIE SI FOLOSESC FRAZE AICI CIT SI PE VIATA LIBERA de genul:
  Sarpele ajuns din patron,sluga
  on February 24, 2013 at
  11:21 am
  0
  0
  Rate This
  134.255.247.88
  Atat mai poate face Cobra.Sa
  posteze liste pe internet.Daca
  era destept era in continuare
  patron de magazin satesc la
  Grindu dar cum e prost facut
  gramada a falimentat dupa ce
  a vandut eugenii pe datorie la
  13 copii din sat.A ramas
  probabil marcat de la lista
  aceea si acum repeta ca un
  papagal.LISTA CELOR 13! LISTA
  CELOR 13!

  Mare idiot ai ajuns sa te TRADEZI cum ii TRADEZI pe siderurgisti.Sa moara ROMEO!

 12. Apoi “unul prost”intitulat de la romeo si pina la sa iti fie rusine magda condos o roaga pe ziarista sa publice ipurile unor comentarii ce i se par ca ar fi a unuia singur!Asta numai dupa ce el insusi ii arunca cascade intregi de poezii,injurii si alte porcarii mascate sub diferite nume!Tupeu cap de porc mai are dementul asta numit romeo!

  • mantale te rog sa iti ceri scuze….nu ma cunosti nu te cunosc…dar vad ca in idiotenia ta…..alt apelativ nu mai gasesti decat romeo…sa moara romeo….si sa ramai tu pupincuristul satului…vezi ca vine pastele si mi-ai schimbat numele…asa ca iti voi trimite….ceva sa faci o ciorba saracule…… de la romeo la romica…..tataie mai cauta si tu ceva in etimologie….si am mai zis ca iti trim si copie dup ID…asa cum am dat date de contact…dar ce sa intelegi tu….calul cu pernute la ochi…. sa scrieti cat vreti cu acest ID ca ip o sa fie diferit si sper ca blogarita sa vada asta si sa atraaga atentia cand cineva scrie in numele meu…oricum e ultima mea aparitie pe acest blog….sunte-ti sub nivelul vuitonului meu asa ca daca vreti sa vb …vb cu romica al meu din spatele prohabului…..numai bine astept orice coment decent la datele de contact lasate…. succesuri si solidaritate in prostie va doresc…am uitat inchidere grabnica si usoara sa aveti…. si cand am sa ies din cutia mea de carton de aici am sa vin sa vad si eu cartierul din fata fabricutei unde o sa traiti voi acesti mastodonti ai siderurgiei …..daca va vinde indianul cumpar si eu 10 negri mititei …ptr tine dau dublu…si te cazez in cutia cea mai mare in care dorm eu si iti schimb si numele asa doar sa te cheme romica…ca tot ai facut aluzie la tiganii….grija doamna blogarita…ca e rasism la vedere pe blog dumneavoastra… a se vedea comentul in care cineva m-a facut tigan…vrei sa iti pun organele pe cap???????

   • aici cu inchiderea ai dreptate dar daca le spui se supara stau si dorm dragii de siderurgisti de galateni si de politicieni galateni. si uite asa moare incetul cu incetul galatiul in timp ce nu se vede nicio invstitie la orizont

 13. Romica fara minte este obsdat si pus in umbra de unul melinte care io trage la dinte ca deh baiatul e presedinte la sindikktele ce trintesc contractele siderurgistilor.
  Idiot mare de tot Romeo asta.

 14. Nu sunt nici Sarah , nici Romeo sau mai stiu eu cine.De ce va este asa de greu sa acceptati lucrul asta?NU am mai postat pe acest blog de doi lei, pentru ca mi se face sila iar distinsa doamna ma plictiseste cu “provocarile” ei.Am spus de atunci, ca nu mai postez (DAR DE DATA ASTA AM RASPUNS SI EU LA PROVOCARI) Citesc comentariile pline de intelepciune ale doamnei, care probabil, isi freaca manutele cand voi va adresati injurii unii altora.Nu vine cu nimic nou, aceleasi amenintari de genul” informatiile mele” o sa vedeti voi ce vai fi” etc, in continuare isi doreste cu ardoare sa vada combinatul inchis, ca apoi sa zica: “V-am spus eu mamaligilor dar nu m-ati ascultat cand ghiceam in stele”.Nu mi-a raspuns la nicio intrebare, pe care i-am adresat-o la vremea respectiva pe motiv ca “nu se merita”sau ca “nu am avut chef”.Extraordinar…Doamna este ziarista numai cand ii convine, in rest nu are chef.A.. ba da are ceva nou…Maxime ,citate, proverbe , GHICITORI ETC. Jenanat.Nu te mai bucura de raul nostru .Nu va obositi sa-mi raspundeti, ca ulciorul nu merge de multe ori la apa( adica nu mai raspund la provocari decat ocazional).Sau poate, o sa va raspund sa se mai bucure si doamna , cred ca mi-a cam dus dorul si in incheiere :):)semnul care scoate din minti retaradatii si analfabetii se stiu ei..

  • Dna Elena numai un om nebun sau oameni cu anumite interese ar dori sa fie inchis Sidexul. Nu a fos niciodata cazul meu si nu e vina mea ca atunci cind am atentionat ca se va inchide UPSRS muncitoriii au stat linistiti si nu au iesit sa ceara sa nu se opreasca inchiderea uzinei. Daca informatiile mele se vor dovedi a fi corecte in martie ar urma sa se aprobe taierea old3 si tc3. Veti isi in fata Combinatului sa cereti sa nu se facav acest lucru si sa se stopeze taierile? Stiti ca un angajat care lucreazsa la firma care se ocupa cu demolarea si taierea in Combina\t cistiga 20 de milioane de lei vechi , dublu fata de cei care produc otelul? In aceasta seara presedintele tariii a avertizat guvernul sa vada ca face cu Mechel, care ar vrea sa cam taie instalatiile la fier vechi, afirmind ca va fi nevoie de otel pt constructia de autostrazi . Si o intrebare dna Elena. Dacda eu am avertizat ce va fi nu e vina mea ca doar eu am scris si altiii nu pt ca eu va garantez ca nu numai eu stiu ceea ce stiu. Sincer imi pasa de Combinat dar nu mai imi pasa de angajatiii care au fost transformati in niste zombi . Cititi decalogul lui Chomsky, l am postat anterior si veti intelege cum s a lucrat la psihicul oamenilor sa se multumeasca cu putin si sa nu inteleaga ca sunt manipulati. O seara buna. Daca aveti intrebari legate de Combinat intrebai va liderii. Si apropo tot ce am scris legat de fostul mare lider de federatie sindicala s-a adeverit din pacare pt metalurgie si pt dvs angajatii. O seara buna

 15. Care aprobari ca grupul OLD3-TC3 -AJUSTAJ este taiat aproape complet prin interior.au mai ramas doar peretii!Urmeaza baza de fier vechi 1si2 !Grupul OLD3 este oferit la pachet cu furnalul 6 firmei Apolodor.care din nefericire nu este din Damasc pt. ca astia nu stiu decat sa demoleze!Traiasca Bors&co!

 16. -Magda draga te rog din suflet sa intelegi ca Elena nu este Elena bine intentionata.A citit si rascitit celebrul decalog si nu “ocazional”cum spune nemernicul de la Fss.Care nemernic(retardat tot pomeneste el!) uita ca a postat fraza cu “nu am mai postat pe acest blog de doi lei pt k mi se face sila” si sub pseudonimul Romeo,Sarah(vezi arhiva!),coincidenta in cazul de fata este egala cu existenta lui Mos Craciun.Te rog crede-ma inima mea de pur sindicalist care ii pasa de oameni,si de combinat nu minte si nu se inseala.Tipul sufera de multiple personalitati+dementa ,acum da impresia k te intelege,dupa acea pare confuz,mai incolo te injura,dupa te ameninta!Toate astea sub diverse ipeuri si denumiri.Pt ca mai tirziu tot dementul sa iti ceara socoteala k de ce nu dai ipeul lui x,y,z ,care in opinia lui as fi eu (obsesia lui),pe motiv k deh eu Cobra injur aidoma lui!Repet toate astea dupa ce el isi face numarul xxx!Salut pe toti siderurgistii caror le pasa,si ii anunt k imi pasa de oameni gen Vadim si voi fi alaturi de ei indiferent de vb grele mincinoase spuse despre mine,care in loc sa ma traga pe dreapta mai tare ma mobilizeaza.Abia astept sa le fiu alaturi fie la un protest ,fie la Tv pt ei si nu pt a-mi arata eu istetimea.Solidaritate bn Magda tie pt k iti pasa(chit k minti k nu iti pasa de oameni manipu_lati) si cititorilor tai de pe un blog de 10.

  • bai nene da un nr de tel sa te sun ca ce cacat mananci tu pe aici pute pana la mine in cutia de carton din ,,,,,,,dementa ….diagnosticul tau si nu poti sa vezi decat tibeti verzi pe pereti…asa ca daca tot comentezi….la adresa lui romeo ai coaie sau nu …eu am dat nr de tel ce te costa sa te sun sa vezi cine sunt…asa ca sa mai iesi si tu in lume….ca de romeoi…romici..sarahi si eleni arauncati in capul meu……macar la cat esti de inteligent ai putea vb cu magda sa itidea ip sa vezi dar tu calut cu pernute la ochi…….numai tibet vezi …asa ca ptr urmat coment te rog sa ai baze solide….cand ma bagi ….sriii tu unde…….ca vin tataie in tara si te caut ….ai sa vezi am doar 160cm inaltime si 67 kg…dar sa te feresti de mine,,,,,te asigur…ca la cat cacat ai pus in capul meu atat vei primi…numaI BINE…ROMEO SUNT SI VA SALUT….INCHIDERE GRABNICA ROG PARLAMENTUL SA VA INCHIDA,…….JAVRE ORDINARE CARE DORMI-TI PRIN BARACI FOSILE….EU MACAR DORM IN CUTII REUTILIZABILE:)):)):)):)):p)

 17. -Mai tipule incearca sa ai tinere de minte daca tot citesti.Ia fi mai atent si vezi cine ti-a zis ca tot in cutii de carton!Cine te-a facut tigan!Adevarat ca am scris despre posibila ta dementa,dar nu eu sint vinovat.Tu esti principalul alimentator al supozitiei mele,si in cntinuare ma faci sa cred ca am dreptate!Comportamentul tau seamana cu al unui dement.Am cuostinte in Londra,Atena,Torino,Madrid,Hambourg,etc dar nimeni nu scrie pe un blog de 2 sau 10 lei cea ce scrii tu!Rar foarte rar se intimpla asa ceva,si atunci nu scrie limbajul xxx al tau,ori sa ameninte asemenea tie,si crede-ma unii chiar fac cea ce tu doar pomenesti.Parca esti Nastase tot o tragi ca ai doua oua1Bai da ce puternic esti!
  -Faza cu tiganii nu Magda a scris asa ceva,eu am scris ca cei de la Mittal sint tigani!Si ce este cu asta!Vin din India sint tigani.Care e problema!Vor ei sa se denumeasca RROMI ,uite ca nu vreau eu.Ne-au intrebat pe noi romanii daca sintem de acord ca ei tiganii sa preia initialele RR sa se denumeasca RROMI!De ce umbla cu cioara vopsita!Sa se nu measca Hyndomi,sau Francomi,ori englijiomi,germaomi,dar nu RROMI!Bunicii si strabunicii nostri le-au zis tigani,inclusiv ei (vezi madalin voicu)recunosc asta.Sint tigani si le pute pehasul indienilor exact ca al tiganilor,ai stat linga ei?Din nefericire eu am stat.Faza cu angajamentul ca nu ai sa mai scrii sub denumirea Romeo poate te cred,dar nu pot sa te cred ca nu vei scrie sub alte denumiri,cum de altfel si faci.Nu mai ma ameninta cu cei 67 de cm ai tai ca nu ma intereseaza,chiar nu mai pot ca vii tu si pui lucrurile la pct!Vino,pleaca,fa ce vrei!

 18. Domnule Cobra ESTI PARANOIA..Est enervant de suspicios. Esti fixist si plictisitor cu lista si comentariile tale.Nu prea esti lucid, ma faci sa cred ca esti un robot dirijat de Tiber, care nu mai are discernamant.Inceteaza, cu acuzatiile. Macar pe doamna Condos, o inteleg e duplicitara, am mai spus-o ba ii pasa ba nu-i pasa… Domnul Romeo are farmecul lui , atunci cand face comentarii..lasa omul sa comenteze cum vrea .suntem liberi sa ne exprimam asa cum simtim 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s