O greva ca in povesti. Cu si despre Sidex


Magda,fii pe faza.Maine dimineata, mare demonstratie in fata otelariei organizata de Bezman si gasca lui.Chipurile e greva spontana dar sindicalistii lui peste au anuntat pe toata lumea incepand cu directorul departamentului terminand cu directorul general.E ciudat ca Bezman a primit acordul unui protest in incinta combinatului ? Bineinteles vor protesta 50 de salariati iesiti din tura de noapte pana se vor urca in autobuze.Apoi,Bezman isi va pune semnatura pe CCM motivand ca oamenii nu au fost solidari cu el.Salariatii au fost deja amenintati cu desfacerea c.i.m daca parasesc locul de munca.BRAVO BEZMANE!” . Acesta este unul din comentariile postate la unul din textele mele  de un cititor care s-a semnat vax l. Acum sincera sa fiu pentru a nu fi iar acuzata ca nu il inteleg pe marele si bravul luptator Gheorghe Bezman, liderul sindicatului Siderurgistul, si ca il critic pentru ca  imi dau ordin unii sau altii, am sa zic ca eu habar nu am daca ceea ce a scris cititorul respectiv e adevarat sau nu. Dar stiu ca acum doi ani de zile Gheorghe Bezman, Cristi Eftimie, Vasile Crisan, si Mircea Scintei, au anuntat o greva care nu a mai avut loc dind vina tot pe angajati care chipurile s-ar fi razgindit de teama ca vor fi dati afara si asta dupa ce semnasera pe tabele ca sunt de acord sa lupte.. Din anumite motive nu pot crede motivatia spusa atunci si am afirmat tot timpul ca a fost un scenariu pus la cale cu un anumit scop., Acum cum sa il cred eu pe Gheorghe Bezman ca ar vrea sa faca greva cind asta vara atit el cit si ceilalti lideri ai Siderurgistului dar si liderul FSS Metarom, Mircea Scintei, care  a renuntat brusc la marea functie si sta intr-un birou caldut la serviciul admnistrativ din Combinat  unde se va ocupa cu niscai contracte cu pui, lapte si de curatenie, au tacut milc o saptamina si nu au miscat un deget cind s a inchis o uzina si anume UPSRS iar citeva sute de oameni au plecat apoi din Combinat prin autodisponibilizari? Am sprijinit actiunile de protest ale angajatilor de la Apaterm deoarece am vazut ca nu sunt ceva de genul ala bala portocala cum au fost cele organizate de cei de la Siderurgistul, condus de unii lideri de sindicat care tac milc si nu spun nimic legat de ceea ce se intimpla in Combinat dar acum o fac pe vitejii.. Sincer cred ca otelariii sunt nemultumiti cu adevarat si ca ar vrea salariii mai mari si din acest motiv Bezman este prins la mijloc dar totodata stiu ca lumea nu prea s a inghesuit sa semneze pe tabelele legate de declansarea conflictului de munca si ca nu este exclus să fie organizata o chestie care sa dezamorseze eventuale actiuni care nu ar mai putea fi controlate . Asa ca nu am nici cea mai mica idee ce va fi miine dimineata sau chiar daca am prefer sa o pastrez pentru mine. Magda CONDOS_ acest text este un pamflet si trebuie trata ca atare.

26 thoughts on “O greva ca in povesti. Cu si despre Sidex

 1. Contractul colectiv de munca interzice orice forma de protest in interiorul combinatului.De ce acolitii lui Bezman umblau cu tabele de greva inca de vineri dimineata,inainte de ultima intalnire cu administratia? Atat de mult ii pasa lui Bezman de greva asta incat astazi a curatat toata zapada din fata otelariei ca nu cumva un bulgare ratacit sa-i deranjeze freza.Ce greva spontana e asta cand tu anunti de 2 zile pe toata lumea ca organizezi ceva ilegal? Ai sa razi Magda insa grija lui Bezman a mers pana acolo incat a organizat greva imediat ce s-a schimbat tura de noapte.Daca spontana se organiza azi ar fi iesit din tura de noapte otelarii de pe schimbul “C”,considerati cei mai recalcitranti,aceia care anul trecut au dat buzna in biroul sindicatului.Dar cum putea iesi nasol,Bezman a asteptat momentul potrivit ptr greva.Maine dimineata ies din tura de noapte otelarii sch “D” baieti cuminti,ce socializeaza cu sindicatul si in afara programului jucand fotbal la sala siderurgistul.Totul e o diversiune…

  • mai nea VAX DAC TOT ESTY VAX ASA CUM TE DAINDAR ETI COVCALALR….SUNA TATA AL ROMEOP AS VB CU TINE MAI COAIE TAMPONATE… U MAI CANTATI PEW BLOGURI DE NEVASTUICI…AM SCRIS PE INTELESUL VOSTRU CA VOI ..LA VOI…LIMMBA ROMANA E AMINTIRE,…ASA CA CEI CARE VB LIMBA ROMANA ASTEPT 00447417444575 sau romeoa@live.co.uk……singenin instalatie restul ce comenteaza suguari la mama voastra ca eu am freca-t-o asa ca fiilor face-ti ceva ….

 2. Pentru cei care vor sa afle adevarul privind porcaria elaborata in laboratoarele A.M.G si FSS numita in batjocara “greva spontana” sindicatul Solidaritatea in aceasta seara timp de 2 ore va sta la dispozitie pe RTv Galati,incepind cu ora 20 la emisiunea lui A.Stancu.Info noi privind soarta locului tau de munca,si puteti adresa intrebari in direct la nr de tel 0336802178.Solidaritate buna galateni!

 3. legiune@yahoo.com
  46.102.252.10

  citititor pe nume ………vax (de fapt un comentariu scris de condos dar sub numele vax), vax ….Adica bataie de joc la adresa celor din combinat, ………Ca deh nu curge nici un argint in buzunarele gonflabile ale ………..cordosoaicei de la ………..bezman si ai lui.
  Si multe limbi cu pupaturincur la apaterm ca deh…..de acolo curg banii lui tiber. Cine nu stie tiber ……………..suge bani si de la ………….sindicatul de la apaterm si toarna ………….in spagarita cordosita.
  Tupeul cordosoaicei, cea care isi face ……………Defecarea cu destu’ ce-l suge apoi, a ajuns la marile culmi ale nesimtirii spagatorii dind si lovind in lupta cinstita si dreapta a combinistilor.
  Gurile rele pe care nu stim daca ……………….sa le credem ………fiindca sunt un panflet ca cordosoaica traieste intr-un palat platit de fierul vechi ……………..furat din combinat si o miscare spontana la palat nu ar fi de nerealizat.
  Si pute condos ………….un alt comentariu ca ………Deseara la pretenul ei stancu se……… masturbeaza unii de la solidaritatea pe o emisiune ………….cumparata cu bani patronali cum ca in ………………impotenta lor solidara trebuie sa critice un sindicat …………………si nu tradarea lor Solidaritata.
  Suna retragerea toatala ……………din Solidaritatea si ……………..Zguduite sunt tronurile pe care s-au catarat…………… Pe spagile luate de cei de la solidaritatea si cordosoaica cu disperare panfletara tuna si scrisneste ca argintii nu-i vor mai curge in ale sale imputite buzunare.
  Fight Romania. BlowJob condos un panflet.

  • Nu am sa ma cobor sa dau replica unor minciuni si dezinformari postate de dvs dar v as sugera sa vedeti ce ziarist sau ziarista s ar putea sa fie platita de liderul care nu are nici 12 clase si nu e greu daca cititi un anumit ziar . NU am luat niciun leu de la Tiber si nu am treaba nici cu liderul de sindicat de la Apaterm. Cit despre marea lupta curata si cinstita a lui Bezman sunt ferm convinsa ca asa este am vazut o acum 2 ani cind s a jucat de a greva nu e grebsa si am vazut o si asta vara cind s a inchis o uzina si a tacit milc.Despre nemultumirile oamenilor sunt convinsa ca sunt indreptatite De zile intregi circula in Combinat informatia legata de asa zisa spontana si ciudat ca sunt lasati sa faca ce vor inclusiv sa dea cu opietre. Dar lumea va fi multumita ca marele lider a faccu ceva pt ei adica fix nimic . Eu stiu ca adevarul doare dar nu e treaba mea.l In rest nu semnez eu cu niciun pseudonim vax dar nu accept nici sa fiu luata drept proasta . Succesuri dle fost luceafar al metalurgiei romanesti !

 4. Am facut un comentariu cu filmul evenimentelor de azi in articolul din viata libera despre protestul de azi!E cam lung dar e adevarat tot ce am scris acolo!

 5. Astia nu sunt lideri de nici un felci sunt pur si simplu niste HULIGANI!Am fost azi la protestul de la combinat ,care a fost copie fidela la cele din anii anteriori si printre altele am fost martor la o scena care nu-mi venea sa cred ochilor si anume ca un simplu om ,un muncitor care se pare ca era cunoscut liderilor FSS ca fiind un sustinator a lui Tiber a fost lovit de mai multi lideri FSS chiar in fata biroului doamnei Craciun !Cel mai brutal a fost Bezman, care l-a lovit de mai multe ori dar si Iftimie si unul Dragan l-au lovit cel putin o data si l-au impins si a cazut de la aprox. 1,5m inaltime !L-am scos din mainile lor cu ajutorul a cativa participanti la acest protest spontan sau nespontan si cu ajutorul si a unui lider de la UOR care a intervenit pozitiv sa aplaneze conflictul si pe care il felicit pt. atitudine si vreau sa-i mentionez si numele,este vorba de Sava ,lider din TC1!Mai este ceva de comentat?

  • mai VC vadim dav tot comentezi am aidat ,,ub=nde pot fi contactat,,, vreau adev sa dau si eun la ,mittal aici kla mine inuk cum se zu=ice la mine in arizona…ai coaie bada … comenturile fara id si date de conyact sunt jignitoare si jalnice asa ca mai blogorit-o mai bag o dat comeny lui romeo vis a vis de artik ala hacuitpe 5 ian …DACA AI SANGE IN INSTALATIE…. HAI BAGA MAGDA AIII SAU IARA 2 ZILE NU MAI SCRII ….INTORCERE IN TIMP 5 IANUARIE…ASTA DENOTA CA SCRII LA COMANDA…ASA CA MACAR FII DEMNA SI DA DOAR UN BIP…TE ROG LA NR KASAT….CA SA VEZI CA NU SUNT AFILIAT LA NICI UN SINDIK DE CACAT DIN COMBI…. SAU MACAR EMAI…CA EU AM SI NR DE TEL AL TAU… STIII CA AM VB VIS A VIS DE ARAMA DAR CRED CA ESTI PRIETENA CU FINU,,,,,, SI STII TU DE CINEE VB,,,,SOFER LUI PACUR CARE COTIZ LA TINE,,,,,DACA GRESESC..ASTEP[T EMAIL SAU BIP TE BAGI…AI SANGE IN INSTALATIE….LIVIU ITI ZICE CEVA,,,,,HAUI CA TOT O DAM PE FATA,,,,,M AI MAGDA BAGAAAAAAAA HAI CA DE ACUM AM PROM CA NU MAI SCRIU DAR DACA TU TOT AIMPRONUNTAT NUMELE MEU O SA ITI FIE GREU TE ASID TOATE BINE … EU ROMEO…00447417444575…SAU EMAIL…ROMEO@live.co .uk bai comentacilor care nu raspundeti pe email sau tel sa va chis in freza sunteti niste popicari asa ca cine nu comebteaza nevasta0sa e deja posta si masa diriginta de posta,,,hahahahahahahaha

 6. Foarte adevarat ce-a spus Vadim.Mai trebuie mentionat ca domnii Bezman si Iftimie au fost cei care au spart geamurile la turn cu pietre luate de pe calea ferata.Ce s-a intamplat azi n-a fost decat un film regizat prost.Ps-Tipul ala a fost luat la suturi ptr ca a facut imprudenta sa spuna ca Bezman castiga zeci de milioane!

 7. Chiar daca ceea ce a spus omul respectiv si anume ca liderii sindicali au anumite privilegii financiare si ca an de an au facut jocul administratiei nu ar fi adevarat tot nu aveau dreptul sa-l loveasca!Sunt gata sa jur si eu si colegul meu care l-am scos din mainile si picioarele huliganilor FSS in fata instantei ca ceea ce s-a intimplat este adevarat!Marea majoritate a oamenilor care au fost prezenti la acest protest nu au fost nici de dragul lui Tiber si nici a lui Bezman ci din cauza ca asa cum ei insusi i-au transmis chiar doamnei Craciun ca s-a ajuns prea departe cu nedreptatea si ca cei care fac productie sunt platiti cu 1000ron pe luna in timp ce multi dintre cei care fac jocurile ajung chiar si la 1 miliard rol(cca 25000euro)lunar!Oamenii vor dreptate si echilibru sau vor opri tot!Asta a fost mesajul si cred ca de data asta vor merge pana la capat cu sau fara sindicate!Domnule Vax,indiferent cum te cheama cu adevarat, ati multumesc ca imi confirmi relatarea faptelor intamplate azi pe platforma ,chiar in fata biroului doamnei Craciun pt. ca altfel s-ar putea spune ca sunt un nebun platit de Tiber dar ,cred ca suntem mai multi cei care au vazut ceea ce s-a intamplat azi acolo si ca vom confirma daca va fi nevoie in fata oricarei persoane ,inclusiv oameni ai legii!Si omul acela care a fost agresat este un coleg de-al nostru care a venit sa-si arate nemultumirea fata de politica lui Mittal privind salariile muncitorilor si nu merita sa fie scos in suturi tocmai de asa numitii lideri sindicali!Nu stiu daca are vreo importanta sau nu dar omul nu era un nou angajat ci un om in jur de 50 de ani care parea mai in varsta decat majoritatea celor prezenti acolo!Este de doua ori mai rusinos ca dupa o viata petrecuta pe platforma siderurgica sa fii umilit cu suturi in cur de cei care ar trebui sa-ti ceara drepturile!

 8. Mai am o parere,si anume ca haita lui Bezman nu se astepta ca la otelarie sa fie o asa mare prezenta si sa se ceara atat de direct de catre muncitori care pana azi erau cunoscuti ca model de cumintenie sa se intample ceva ,si anume ori sa se dea fiecaruia ceea ce se cuvine ori sa-l inchida!Discutia de la otelarie a fost cu cartile pe fata,aproape nici nu s-a vorbit de greva ci doar ori dati bani la toata lumea ,ori inchideti pt.toata lumea,ceea ce nu cred ca a batut deloc cu planurile acestui miting spontan!

 9. -Vagabonti ordinari numai la acest dinozaur numit in dispret Sindicatul Siderurgistul gasesti acum in era noastra,si i.e.n. .Sper ca salariatii sa inteleaga jocurile asa zisilor lideri Fss impreuna cu administratia ,si sa se retraga exact cum a comentat ultima spita a regnului animalic numitul MIRCEA SCINTEI ceva mai sus.Cel care in tupeul obraznic arata inca odata ce relatii au existat intre Administratie si Federatia sa azi prin postul sau pe care este acum angajat in Combinat!RODICA M de la Viata libera este tipa ce primeste argintii de la AMG&FSS.Cit priveste RTv nu primeste un ban de la Solidaritatea.Dupa cum stiti acest post promova aceste practici primind bani de la Ilinca Diaconu alt monstru cu chip de om.Azi avem noroc de implicarea lui Stancu in alegerile ce sau consumat ,omul avind interes in a arata ca ii pasa de soarta combinatului,sperind sa impuste iepurele dorit : imagine in ochii multora.Comentariul lui Scintei seamana perfect cu urletul lupului prins la oi.SIDERURGISTII AU OBLIGATIA SA SE LEPEDE DE ACESTI VESNICI DINOZAURI SINDICALI.Solidaritate buna galateni!

 10. -De la ceva km distanta de Galati prin telefon am urmarit emisiunea din aceasta seara de la RTV.Ii multumesc secretarului gen al Solidaritatii-PAUN JENICA ,care ca de obicei ma ajuta in acest sens.Cea ce pt salariatul AMG e un lucru facil in a directiona telecomanda pe postul RTV ,pt a devora informatiile cu privire la soarta lor de miine,pt mine e mai anevoios dar nu imposibil in a afla vesti despre viitorul lor loc de munca si al destinului orasului natal .Toate astea pt ca sint membru si simpatizant al acestui unic fenomen din combinat -SOLIDARITATEA AL METALURGISTILOR DIN ROMANIA.Interesanta si reusita emisiune,pilda pt cei care inca mai bijbie cotizatii in bezna cuibului de tradatori ai Siderurgistului/Fss!Moderatorul Stancu la inaltime reusind sa isi mai spele din masivele pacate dobindite in timpul profesiei de jurnalist!Solidaritatea asemeni a punctat la capitolele sinceritate,profesionalism,si curaj sindical,toate astea in primul rind prin vioara sa nr 1 -TIBER GHE. .Si toate astea la un loc doar pt tine siderurgistule nehotarit ,sovaitor si debusolat!E vremea de TREZIRE!Eu te salut si iti voi fi alaturea mereu la greu,doar tu sa fii hotarit si pregatit de lupta!Solidaritate buna galateni!

  • mai cobrache te rog mai taci ca de nu te fac vprastie si fdak nu crezi atat iti zik lulu,,,,,,, (nunu) sau dak vrei il implik si pwe florinake …si stii tu care aala din germania… atat va rog nu mai fol numele romeo si o sa va fie bine dak mai fol acest nume sa …. o sa vedeti ….dati si la politie ma doare la basca de voi ..si fam voastre…. si credema….ma doare undena de fam voastra sau bezmanei scantei si ce mai aberati …te rog vb cu acolitii sa nu mai fol numele romeo,,,,,,dak mai fol asa cum a fac jurmnalistika o asa va oara rau…. ma pis pe liderii vostrii… nu mai fol romeo…. ..si magda oricum are sa plat ca a fol numele meu…dar asta e alta poveste…asa ca scrieti ce vreti…dar fara romeo… dak ea nu stie dar nu stie oricum ca e blogarita..inainte de a fol romeo treb sa caute …dar e probl ei sa ca va rog bip sau email inainte de a scrie ROMEO…..daca nu am eu grij de voi …toate bune va doresc!!!!!!!!!!!!11

   • #2 AUSTERITATE SINDICALA! — COBRA-GALATI 02-02-2013 07:58
    Criza bato vina!Ea a adus doar =3 bonusuri(unul conditionat),o procente majorare,ccm expirat,un furnal si o otelarie drept cadou ca amintire,doar 100 protestatari inarmati cu niste lideri huligani,una bucata piatra in geam,imbrinceli un amalgam,doar un pumn si trei picioare,peturi aruncate in luxoasele masini ca sa nu le zgiriim ca vopsitul costa tata!AUSTERITAT E TOTALA IN LUMEA SINDICALA!UITE GREVA NU E GREVA!UITE PUII SI TICHETE,NU E PUII NICI TICHETE!DE ACEA BEZMAN,HARNAGEA ,ILINCA SI CRISAN VA SFATUIESC STATI CUMINTI NU SUPARATI PE PATRONII CEI PATATI,DOAR UN SFAT : RELATIONATI!
    Citat
    P.S.-sa negociat ELODIA.

 11. Mai Magda de ce nici in articolul din Monitorul nici pe blogul tau nu ai scris nimic despre incidentul din fata de la Rurse umane in care descreieratul de Bezman impreuna cu Iftimie si namila aia proasta de Dragan au snopit in bataie un participant la mitingul de joi care ii reprosase lui Bezman ca ia tradat in fiecare an si ca a auzit ca are salariul confidential?O asemenea fapta nu trebuie tratata cu indiferenta.Am auzit ca si anul trecut la negocieri la agresat pe Tiber si nu stiu de ce acesta nu ia facut plangere penala, sal tarasca putin prin tribunal.Dar de data aceasta sa mers mult prea departe si toti acesti handicapati mintal care isi spun lideri trebuie sa plateasca pt faptele lor.Sper ca persoana agresata caruia ii stiu numele sa mearga pana la capat si sai dea in judecata pe acesti descreierati pt ca va avea tot sprijinul celor care am fost de fata ca martori, si pt ca asa ceva sa nu se mai intample.Iar pt huliganii de mai sus doar atat:VA VETI GASI NASII INTRO ZI, iar funia a inceput sa se stranga in jurul gatului vostru!Si inca ceva: “BRAVO IFTIMIE”, la inceput pareai o speranta dar acum sfarsesti jalnic.Ai ajuns sa il imiti pe handicapatul si agresivul de sef al tau Bezman. RUSINE!!!
  P.S:Pt membrii Sindicatului siderurgistul:Sunteti multumiti cu liderii vostri de sindicat?PT ca dupa ce ca ani de zile au dat dovada doar de tradare si incompetenta, acum au devenit si agresivi.Daca da inseamna ca va meritati soarta!Si inca ceva: nui mai bagati niciodata in aceeasi oala pe Bezman si Tiber pt ca nu au absolut nimic in comun.Cred ca intelegeti nu?

  • Nu va suparati dar unde scrie ce trebuie eu sa scriu sau nu? Nu am contract de publicitate cu nimeni asa ca nimeni nu imi poate dicta ce sa scriu si nici atunci nu as face o . Daca Bezman si Eftimie au facut acest lucru,. acel angajat sa depuna plingere la Politie. In COMBINAT SEV VOR INTIMPLA IN CURIND LUCRURI ATIT DE VESELE INCIT NEGOCIEREA ASTA ESTE NIMIC CRDETI MA: VOM TRAI SI VOM VEDEA CINE ARE DREPTATE: SI ATUNCI VA TREBUI CU ADEVARAT SA MULTUMITI MARILOR SI DEOSEBITILOR MIRCEA SCINTEI;: GH BEZMAN; CRISTI EDFTIMIE SI ALTII. Acum totul e o perdea de fum care ascunde lucruri mult mai intwresantev care se intimpla. SI REPET CA SA TINETI MINTE NU VA FI NICIO CRESTERE DE SALARIU ! RETINETI ! SI RETINETI CA INCHIDEREA COCSERIEi A FOST INCEPUTUL SFIRSITULUI IN CONDITIILE IN CARE ALTA NU S A FACUT INCA : DAR DESPRE LUCRURI MAI IMPORTANTE DECIT ASA ZISELE NEGOCIERI POATE O ZSA SCRIU MIINE DACA O SA AM CHEF ;: DESPRE CINE SI CE VA CUMPARA SI CE VA PRODUCE; DESPRE UN FOST MARE LIDER de federatie CARE NU STIE CA DEMISIA ESTE ACT UNILATERAL SI NICI NU STIE GRAMATICA DAR A PRIMIT UN POST CALDUT LA ADMiNISTRATIV DE INGINER unde se va ocupa cu impartirea a ceva malai PROBABIL CA RASPLATA PT CEEA CE NU A FACUT PT OAMENI iar rezultatele se vad in unitatile din metalurgie DESPRE CARE SUNT PERICOLELELE CARE AMENINTA COMBINATUL DAR MAI ALES CINE AR PUTEA PRODUCE ANUMITE CHESTIII PRIN COMBINAT: IN REST TOTUL ESTE ISTORIE ! In legatura cu Eftimie aveti dreptate si pt mine este o mare dezamagire . In rest sa zicem ca am decis azi sa iau o pauza legata de sidex pt ca asa am eu chef iii las pe alti colegi de ai mei din breasla sa scrie adevaruri nu minciuni ca mine. O seara buna

 12. #1 VOCEA SOLIDARITATII spune ca ; — COBRA-GALATI 04-02-2013 11:22
  -administratia AMG trebuie sa isi faca demisia in bloc si la pachet cu sindicatele din tagma FSS si CN METAL,ai caror liderii le-au aparat cu virf si indesat interesele personalului din administratie si atit.Aceasi VOCE mai spune silenze mercenarilor infractori siterurgici,nu aveti dreptul sa va expuneti nici macar o fraza.

 13. #2 VOCEA SOLIDARITATII spune ca ; — COBRA-GALATI 04-02-2013 11:27
  -Atita timp cit exista declaratii diplomatice oficiale la nivel European(vezi Franta,mai nou Belgia)ce acuza infractiunile comise in tarile respective,si tinind cont ce ati facut cu Goliat numit Franta/Belgia de la sine inteles ce incalcari infractionale ati facut cu le petit David numit Romania!Toate astea va recomanda “un cioc mic ca noi daca intelegem sa fim SOLIDARI ,vom fi la putere”!

 14. #3 VOCEA SOLIDARITATII spune ca ; — COBRA-GALATI 04-02-2013 11:32
  Cit despre gluma cu greva organizata de liderii aparatori din totdeauna ai patronului va recomand sa o lasati balta.Greva aceasta nu va exista niciodata,mare mirarea daca jocul va fi acceptat de o marire la salariu de maxim 2%,si astea in condiitiile in care vor fi radiate bonusurile.Un fel de plimba regina pe tabla de sah!Adica iati-o tie dami-o mie!

 15. #4 VOCEA SOLIDARITATII spune ca ; — COBRA-GALATI 04-02-2013 11:36
  Cit priveste amenintarea cu pierderea expiratilor pui si a inventiei tichete de masa sint total de acord,asta va obliga sa le includeti in salariul de baza,nu de alta dar altfel incalcati CARTA DREPT.OMULUI privitor la diferenta dintre salariul minim si mediu dintr-o tara europeana.In traducere raminetii in urma de tot,asta daca nu cumva se doreste si face parte din “joc”!
  Cit

 16. #5 VOCEA SOLIDARITATII spune ca ; — COBRA-GALATI 04-02-2013 11:41
  In caz de se ajunge la greva fara nemernicii de la FSS trebuie ca cererea sa nu se limiteze doar la majorarea salariala,ci neaparat la demisia intregului management defectuos si atentator la siguranta securitatii si economiei nationale.Al doilea luru investitii si repornirea capacitatilor demolate samavolnic si ilicit.Tradus repornirea fluxului primar integrat la cald si redobindirea denumirii de COMBINAT SIDERURGIC de la fabrica metalurgica.
  METALURGIST TREZESTE-TE!

 17. Sa mai spuna cineva ca administratia combinatului nu are grija salariatilor si ca sindicatele nu-si fac treaba.Negocierile au pornit de la -5% si acum sunt la 0,deci se castigara 5 procente.Apoi,pe luna ianuarie trebuiau sa se dea doar 16 tichete de masa dar s-a renuntat la nastrusnica idee.Asta da negociere,iti iau ca sa am de unde sa-ti dau : 5 tichete si 5 procente majorare de salariu.Nu-i de ici colea 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s